F****Tilt a vymazanie uctu

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

F****Tilt a vymazanie uctu

Odoslaťod Herotaro 11 Máj 2010 22:53

caute mam otazku..moze mi FT po nejakej dobe obmedzit ucet ked som tam este nevlozil prachy ?? na P****Stars je to napr tak ze ak za rok nezahrate ani jednu handu tak vam vynuluju FPP..tak by som chcel vediet ci aj na FT hrozi nieco podobne s tym rozdielom ze ja hram len som tam nedal este ani jeden cent a dolare a FTP na ucte mam.. otazka mozno blba ale trosku sa bojim o moj rank a peniaze pretoze uz nejaku dobu som pritom presedel.. dik moc
Herotaro

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 2 krát/1 krát

Re: F****Tilt a vymazanie uctu

Odoslaťod palo1973 12 Máj 2010 01:11

ja mam jednu otazku-co ti brani sa toto pytat v temu fultilt poker miesto zakladania takychto stupidnych novych tem :evil:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Herotaro 12 Máj 2010 01:42

prispevok je pridany v teme : Otázky začiatočníkov
Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru opýtajte sa...

tak nvm aky mas problem..
Herotaro

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 2 krát/1 krát

Odoslaťod Chlpo1989 12 Máj 2010 05:18

Herotaro napísal:prispevok je pridany v teme : Otázky začiatočníkov
Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru opýtajte sa...

Palo tym myslel, ze je to zbytocne nova tema, kedze to kludne mohlo byt v teme Full Tilt :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Barin 12 Máj 2010 06:57

Herotaro napísal:caute mam otazku..moze mi FT po nejakej dobe obmedzit ucet ked som tam este nevlozil prachy ?? na P****Stars je to napr tak ze ak za rok nezahrate ani jednu handu tak vam vynuluju FPP..tak by som chcel vediet ci aj na FT hrozi nieco podobne s tym rozdielom ze ja hram len som tam nedal este ani jeden cent a dolare a FTP na ucte mam.. otazka mozno blba ale trosku sa bojim o moj rank a peniaze pretoze uz nejaku dobu som pritom presedel.. dik moc

Pokial viem, nic take by ti hrozit nemalo...ak si chces byt uplne isty podla mna postaci ak si raz za cas zahras zopar ruk. Dakde som cital, ze na party pokri strhavaju nejake prasule ak je ucet dlhsie neaktivny ale hadam nic take na FTP nemaju.
Barin

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!