F****Tilt a vymazanie uctu
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
F****Tilt a vymazanie uctu
caute mam otazku..moze mi FT po nejakej dobe obmedzit ucet ked som tam este nevlozil prachy ?? na P****Stars je to napr tak ze ak za rok nezahrate ani jednu handu tak vam vynuluju FPP..tak by som chcel vediet ci aj na FT hrozi nieco podobne s tym rozdielom ze ja hram len som tam nedal este ani jeden cent a dolare a FTP na ucte mam.. otazka mozno blba ale trosku sa bojim o moj rank a peniaze pretoze uz nejaku dobu som pritom presedel.. dik moc
- Herotaro
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/1 krát
Re: F****Tilt a vymazanie uctu
ja mam jednu otazku-co ti brani sa toto pytat v temu fultilt poker miesto zakladania takychto stupidnych novych tem
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
prispevok je pridany v teme : Otázky začiatočníkov
Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru opýtajte sa...
tak nvm aky mas problem..
tak nvm aky mas problem..
- Herotaro
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/1 krát
Herotaro napísal:prispevok je pridany v teme : Otázky začiatočníkov
Palo tym myslel, ze je to zbytocne nova tema, kedze to kludne mohlo byt v teme Full Tilt
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Herotaro napísal:caute mam otazku..moze mi FT po nejakej dobe obmedzit ucet ked som tam este nevlozil prachy ?? na P****Stars je to napr tak ze ak za rok nezahrate ani jednu handu tak vam vynuluju FPP..tak by som chcel vediet ci aj na FT hrozi nieco podobne s tym rozdielom ze ja hram len som tam nedal este ani jeden cent a dolare a FTP na ucte mam.. otazka mozno blba ale trosku sa bojim o moj rank a peniaze pretoze uz nejaku dobu som pritom presedel.. dik moc
Pokial viem, nic take by ti hrozit nemalo...ak si chces byt uplne isty podla mna postaci ak si raz za cas zahras zopar ruk. Dakde som cital, ze na party pokri strhavaju nejake prasule ak je ucet dlhsie neaktivny ale hadam nic take na FTP nemaju.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.