official sport thread
Re: official sport thread
Ale co .. prvy gol bol kvalitny a ked sa isli dvaja unaveni slovaci dat si oddych na lavicku (ved medzi zapasmi moc oddychu nebolo ), tak tie dalsie 2 goly slusne prefackali cele muzstvo a chalani to uz akosi nerozdychali. Si myslim, ze tie dalsie 2 tretiny boli solidne odohrane vzhladom na ten kruky vyprask v prvej - ja by som to napr. lepsie nezahral .
Chlapci aj tak prekonali moje ocakavania a este sme aj tak neskoncili.
Vela ludi, co sa moc nervaci z toho ma asi aj problem s tiltom pri pokri I guess .
Chlapci aj tak prekonali moje ocakavania a este sme aj tak neskoncili.
Vela ludi, co sa moc nervaci z toho ma asi aj problem s tiltom pri pokri I guess .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:
... si ma odhalil Dnes u mňa prvé 2/3 session som tiež akosi tiltoval (asi som bol mysľou v Nemecku ), aby som v záverečnej tretine hasil, čo sa ešte dalo No na odvolanie brankára mi už neostali sily a ukončil som to v miernom mínuse (-1,3xbuyin).
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
http://www.youtube.com/watch?v=jSb3aDNqWEU&feature=player_embedded#! pani vie niekto co je to za pesnicku?
edit: uz som nasiel http://www.youtube.com/watch?v=swcT5BZ9hvY&feature=related ak by sa niekomu tiez pacilo
edit: uz som nasiel http://www.youtube.com/watch?v=swcT5BZ9hvY&feature=related ak by sa niekomu tiez pacilo
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
awesome video, len skoda, ze so smutnym koncom...
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
ako pre koho C'moooooon Chelsea
- Za tento príspevok od marcoo12snv poďakovali :
- Drogba151515
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Dúfam, že jeho príchod bude pre tento tím prínosom. Mohol by vniesť trochu pokoja a myšlienky do hry vpredu (podobne ako sa o to viac-menej úspešne snaží Lintner vzadu) a mohol by sa stať lídrom, ktorý v mužstve chýba.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
palo1973 napísal:-naozaj by sa tito hajzlici mohli zamysliet(ak maju cim),ze ktory stat ich vychoval,aky treneri s nimi stravili stovky hodin zadarmo resp. za stravne listky a vdaka komu teraz zarabaju miliony dolarov....
Palo ako nic v zlom ale toto je totalne od veci.
Neskutocne ciernobielo to vidis, henti chalani si to sami odmakali, vstavali rano o 5, tebe nie su absolutne nic dlzni. Pre 90% z nich je cest reprezentovat, myslim ze to bolo vidiet na olympiade aj x MS v minulosti, ale podla mna je uplne pomylene cakat od kazdeho hraca ze KAZDY ROK bude ochotny po sezone ktora trva realne 8-9 mesiacov (10 s letnou pripravou) a da v nej 100+ zapasov s neustalym cestovanim dojst na turnaj pochybneho vyznamu, co prenho znamena 3-4tyzdne casu BEZ RODINY, bez regeneracie, bez volna a ak sa este aj nedari, s neustalim pindanim "fanusikov".
Ja sa vobec nedivim Hanzdusovi ze v 1 z 5 rokov proste povie ze nie, lebo toho ma dost. Mozno Gabby sa viackrat ospravedlnil ked teoreticky mohol, ale len on vie ako to ma s tymi slabinami, ten clovek je permanentne zraneny uz 10 sezon, ja sa mu az tak necudujem (nevraviac o tom ze ten clovek tu postavil stadion). A do koho dalsieho si sa navazal? Do Demitru, ktory dosiel kedysi so zlomenym prstom a teraz ma neustale nejake vazne zdravotne problemy jeho manzelka? Do Visnovskeho, ktory je rekorder v pocte startov na MS snad? Ci do koho? Kto je ten hajzlik?
Ja viem ze repre je nieco osobite, a som presvedceny ze vacsina hracov to tak berie, ked mozu dojdu, len sa mi zda logicke ze to ma nejaky rozumny balans, kazdy pride ked sa na to citi. Budaj minule nedosiel teraz je tu, Svatos sa mohol urazit ze nebol na olympiade a je tu, Satan zase pokial viem pred rokom ci dvoma tiez nedosiel hoci "teoreticky" mohol.
Cely problem je ze tie MS su prilis casto, ich hodnota tym trpi, hraci toho maju objektivne dost, a este aj ked nedojdu, ludia ako ty sa do nich nonstop navazaju. Neber to osobne, ale si predstav ako sa musi citit Hanzdus ktory tolko toho pre nas hokej spravil, a raz ked nedojde je pre 80% anonymov z internetu "hajzlik".
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Tiez si myslim,ze nasim hracom z NHL nemozno vycitat,ze neprisli.
Skor ma zarazili hraci z KHL,ake primadony sa z nich stali,este sa chceli nechat prosit,ako to naznacil Bondra.Ten ich vsak s usmevom odpinkal a zobrali sme radsej tych,co chcu hrat.
Myslim,ze vsetkych neprajnikov presvedcili,ze na to maju,brankar,obrana a tri utoky uplne v pohode,mozno nam chyba jeden presilovkovy utok,ale s tym uz nic nenarobime,nech to skusia mladi.
Tym Danom to skratka vsetko padalo,pozname to aj z pokru ,raz za uhorsky rok ta vsetky flopy trafia,vsetky all iny vyhravas,vzdy ked treba, pride monster a dostanes ho zaplateny - presne to sa stalo aj im.
Skor ma zarazili hraci z KHL,ake primadony sa z nich stali,este sa chceli nechat prosit,ako to naznacil Bondra.Ten ich vsak s usmevom odpinkal a zobrali sme radsej tych,co chcu hrat.
Myslim,ze vsetkych neprajnikov presvedcili,ze na to maju,brankar,obrana a tri utoky uplne v pohode,mozno nam chyba jeden presilovkovy utok,ale s tym uz nic nenarobime,nech to skusia mladi.
Tym Danom to skratka vsetko padalo,pozname to aj z pokru ,raz za uhorsky rok ta vsetky flopy trafia,vsetky all iny vyhravas,vzdy ked treba, pride monster a dostanes ho zaplateny - presne to sa stalo aj im.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.