palo1973 napísal:-naozaj by sa tito hajzlici mohli zamysliet(ak maju cim),ze ktory stat ich vychoval,aky treneri s nimi stravili stovky hodin zadarmo resp. za stravne listky a vdaka komu teraz zarabaju miliony dolarov....
Palo ako nic v zlom ale toto je totalne od veci.
Neskutocne ciernobielo to vidis, henti chalani si to sami odmakali, vstavali rano o 5, tebe nie su absolutne nic dlzni. Pre 90% z nich je cest reprezentovat, myslim ze to bolo vidiet na olympiade aj x MS v minulosti, ale podla mna je uplne pomylene cakat od kazdeho hraca ze KAZDY ROK bude ochotny po sezone ktora trva realne 8-9 mesiacov (10 s letnou pripravou) a da v nej 100+ zapasov s neustalym cestovanim dojst na turnaj pochybneho vyznamu, co prenho znamena 3-4tyzdne casu BEZ RODINY, bez regeneracie, bez volna a ak sa este aj nedari, s neustalim pindanim "fanusikov".
Ja sa vobec nedivim Hanzdusovi ze v 1 z 5 rokov proste povie ze nie, lebo toho ma dost. Mozno Gabby sa viackrat ospravedlnil ked teoreticky mohol, ale len on vie ako to ma s tymi slabinami, ten clovek je permanentne zraneny uz 10 sezon, ja sa mu az tak necudujem (nevraviac o tom ze ten clovek tu postavil stadion). A do koho dalsieho si sa navazal? Do Demitru, ktory dosiel kedysi so zlomenym prstom a teraz ma neustale nejake vazne zdravotne problemy jeho manzelka? Do Visnovskeho, ktory je rekorder v pocte startov na MS snad? Ci do koho? Kto je ten hajzlik?
Ja viem ze repre je nieco osobite, a som presvedceny ze vacsina hracov to tak berie, ked mozu dojdu, len sa mi zda logicke ze to ma nejaky rozumny balans, kazdy pride ked sa na to citi. Budaj minule nedosiel teraz je tu, Svatos sa mohol urazit ze nebol na olympiade a je tu, Satan zase pokial viem pred rokom ci dvoma tiez nedosiel hoci "teoreticky" mohol.
Cely problem je ze tie MS su prilis casto, ich hodnota tym trpi, hraci toho maju objektivne dost, a este aj ked nedojdu, ludia ako ty sa do nich nonstop navazaju. Neber to osobne, ale si predstav ako sa musi citit Hanzdus ktory tolko toho pre nas hokej spravil, a raz ked nedojde je pre 80% anonymov z internetu "hajzlik".