moving up - lolofonov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: lolofonov blog

Odoslaťod lolofon 15 Máj 2010 12:04

BB - no history - $3.81 stack, 19/9/0,9/ - 47 hands

0,02/0,04 No-Limit Hold'em (5 handed)
Hand recorder used for this poker hand: Elephant 0.69 by www.pokerstrategy.com.

Preflop: Hero is SB with AObrázok, KObrázok
3 folds, Hero raises to $0,16, BB raises to $0,48, Hero ???

Co tu spravit?
- FOLD - asi neprichadza do uvahy
- CALL - oop sa mi bude hrat dost tazko, ak netrafim, na cbet asi budem musiet foldnut, aj ked je to BvB
- RAISE - musim byt pripraveny ist broke, ale proti jeho range z toho nie som moc nadseny + ak callne, tak mu ostane menej ako potsize, cize na cbet nie je priestor....

edit: who is it? http://www.pokerstrategy.com/news/content/Meet-our-Newest-Black-Member-smidlo_32581
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod Riddlah 15 Máj 2010 20:08

hrac vyzera velmi tight, na 4bet ti vela ruk zlozi, a pojde in s lepsimi a prinajlepsom flipujes, takze by som callol kedze AK je dost silna ruka

edit, je to BvsB situacia cize tam moze 3betovat castejsie, najme ked ten tvoj raise moze vyzerat ako pokus o steal
Obrázok používateľa
Riddlah

Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod lolofon 15 Máj 2010 22:25

Riddlah napísal:...

Takze skor sa priklanas ku callu, hej?

Narozdiel od vcerajska som mal dnes skutocne chut hrat a vyuzit co najviac vikendove ryby... Podarilo sa mi to tak na 50%, nie som so vsetkym spokojny, ale prvykrat v zivote sa mi podarilo hrat po 1000 rukach a-game. Poobede som hral b az c-game imo, ale teraz vecer som sa fakt sustredil, takze som rad :) Bolo to ako na hupacke dnes, napokon +2BI, ale pri tychto rybach to urcite mohlo byt viac...
Hral som 22/20/5,3/ORL 36,5/FoldSBtosteal 84/FoldBBtosteal 85/WTS 25/W$@SD 45

Obrázok
lolofon

Odoslaťod lolofon 24 Máj 2010 18:47

Ako vzdy som toho moc nenahral, posledny vikend este menej ako obycajne kvoli jednej akcii (ti co hraju online hru hattrick vedia o com hovorim), takze dokopy nic nove :) Len tuto jednu ruku som chcel :)

CO - fullstack, 59/12/1,3 - len 17 ruk

Preflop: Hero is BB with AObrázok, 9Obrázok
MP3 calls $0,04, CO calls $0,04, BU folds, SB calls $0,02, Hero checks.

Flop: ($0,16) QObrázok, AObrázok, 4Obrázok (4 players)
SB checks, Hero bets $0,12, MP3 folds, CO calls $0,12, SB folds.
Betujem 4 info & some value z draws etc.

Turn: ($0,40) 9Obrázok (2 players)
Hero bets $0,28, CO calls $0,28.
Turn je ofc super, mozno mohol byt ten bet vacsi, ze?

River: ($0,96) 3Obrázok (2 players)
Hero bets $0,72, CO raises to $1,44, Hero raises to $3,56 (All-In), CO calls $2,12.
River dalej betujem for value, ta reakcia na minraise sa mi teraz s odstupom casu nepaci, skor by som to zavolal. ?
lolofon

Odoslaťod lolofon 26 Jún 2010 19:44

NL10 is here

Obrázok

Po dlhsom case update... V grafe je vacsina NL4 SH ruk (od 13.5.), mimo som este odohral cca 2-3k. Po dnesnom hotrune aka 5 BI/500 hands som dosiahol metu 25 BI na NL10, takze sa skusim presunut tam. Dole sa posuniem v pripade padu pod 20 BI. Zajtra vsak odchadzam do Tatier s umyslom pokorit Gerlach aj Lomnicak (pesi, nie lanovkou :) ), cize enelten ma pravdepodobne caka az buduci vikend. Co sa tyka hry, v niektorych spotoch si uvedomujem, ze hram lepsie ako predtym + podarilo sa mi odstranit leak s velmi malym rozdielom medzi VPIP a PFR (malo som coldcalloval s medium rukami, hlavne ip). Som si vedomy toho, ze som iba na zaciatku veeeeelmi dlhej cesty, ale ked sa chce, vsetko sa da. Viem, ze robim kopec chyb, aj takych, o ktorych viem (hlavne z nepozornosti), ale aj takych, o ktorych neviem a chcel by som si v lete dohodnut s niekym (ci uz odtialto, ak by bol niekto ochotny, alebo odinakadial) nejake vzajomne sweat sessions.

Inak pouzivam stale VoI system, velmi dobre ma to motivuje. Z pokerstrategy som uz precital vsetky silver articles minimalne 2x + mam zo vsetkych urobene poznamky, rovnako aj z videi, coachingov a session reviews,takze si to hocikedy mozem rychlo zopakovat. Momentalne preluskavam verneerove uNL vlakno na 2+2 (dakujem kaktusovi za odkaz v niektorom z blogov).

Este prikladam overall staty, ale len z poslednych dvoch tyzdnov, kedze som hru trosku zmenil. Zistil som vsak, ze nehram kazdu session rovnako, moja hra sa stale vyvija, posledne dni hravam okolo 24/20-25/21. Ak uvidite nejake vyrazne zle cisla, upozornite ma, prosim. Je to 7000 ruk, ak je to na niektory zo statov malo, tak povedzte :)

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Sorry za stupidnu formu, ale inak sa to asi neda :)
lolofon

Odoslaťod Horsey7 26 Jún 2010 22:31

lolofon napísal:CO - fullstack, 59/12/1,3 - len 17 ruk

Preflop: Hero is BB with AObrázok, 9Obrázok
MP3 calls $0,04, CO calls $0,04, BU folds, SB calls $0,02, Hero checks.

Flop: ($0,16) QObrázok, AObrázok, 4Obrázok (4 players)
SB checks, Hero bets $0,12, MP3 folds, CO calls $0,12, SB folds.
Betujem 4 info & some value z draws etc.

Turn: ($0,40) 9Obrázok (2 players)
Hero bets $0,28, CO calls $0,28.
Turn je ofc super, mozno mohol byt ten bet vacsi, ze?

River: ($0,96) 3Obrázok (2 players)
Hero bets $0,72, CO raises to $1,44, Hero raises to $3,56 (All-In), CO calls $2,12.
River dalej betujem for value, ta reakcia na minraise sa mi teraz s odstupom casu nepaci, skor by som to zavolal. ?

aj ked mas na neho malo ruk, tak vyzera ze v jeho PFR pravdepodobne budu ruky ako AA/QQ/AQ a teda ich nebude casto overlimpovat

z hand, ktore sa dostali na turn/river a biju ta, tam okrem 44 a zazracneho 52s vela nevidim..nepredpokladam ze bude 99 callovat na flope 4way

ak mu das nieco ako 44,A9s,A4s-A3s,52s,A9o,A4o-A3o, tak si stale slusny favorit a teda by som to shipol ako ty
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Re: moving up - lolofonov blog

Odoslaťod lolofon 30 Jún 2010 19:22

Super, Gerlach aj Lomnicak zlezene. Bolo to fakt uzasne, aj ked na niektorych miestach mi nebolo vsetko jedno a pri kusku zlej variance z toho mohol byt riadny down :) Btw mali sme stastie na najstarsieho aktivneho vodcu na Slovensku, po sedemdesiatke byt schopny hento vsetko zmaknut, klobuk dole. Teraz ako nemyslim Gerlach alebo tak, to bola pre neho prechadzka (bol tam vraj 1000+ krat :wtf:)
lolofon

Odoslaťod Chlpo1989 30 Jún 2010 20:34

Na Gerlach ste isli klasicky Krcmarovym zlabom hore a Batizovskou probou dole?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod lolofon 01 Júl 2010 05:04

Mali sme ist tak, ale v Batizovskom zlabe je obv kooec snehu a nieco sa mu nepacilo s mojimi vibramami (brali sne aj macky, takze som to moc nepochopil), cize sme isli aj dole rovnakou trasou.
lolofon

Odoslaťod lolofon 04 Júl 2010 09:47

2 kratke dni na NL10

Obrázok

Hehe, dlho som tam vydrzal :) Krasne ma fackovalo, najlepsie bolo to, ze vzdy, ked som sa rozhodol, ze trosku uberiem z protection a zoberiem pasivnejsiu line for value, tak na dalsej street prisla scarecard. Hra celkovo nebola dobra, ale na moje pomery to nebolo najhorsie... Vcera som hral taku svoju typicku B-game, dnes to bola A-game, ale nepomohlo ani to, takze idem spat na NL4. Tilt ma zatial vobec nechyta, co je to najpozitivnejsie. Co sa tyka nejakych zaujimavych ruk, v session reviews som prakticky vzdy odhalil chybu a dokazal to zanalyzovat, neviem ako je to mozne :D Ale asi ich budem musiet zacat postovat viac, mam pocit, ze sa uzatvaram do ulity...
lolofon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!