NL10 is here
Po dlhsom case update... V grafe je vacsina NL4 SH ruk (od 13.5.), mimo som este odohral cca 2-3k. Po dnesnom hotrune aka 5 BI/500 hands som dosiahol metu 25 BI na NL10, takze sa skusim presunut tam. Dole sa posuniem v pripade padu pod 20 BI. Zajtra vsak odchadzam do Tatier s umyslom pokorit Gerlach aj Lomnicak (pesi, nie lanovkou

), cize enelten ma pravdepodobne caka az buduci vikend. Co sa tyka hry, v niektorych spotoch si uvedomujem, ze hram lepsie ako predtym + podarilo sa mi odstranit leak s velmi malym rozdielom medzi VPIP a PFR (malo som coldcalloval s medium rukami, hlavne ip). Som si vedomy toho, ze som iba na zaciatku veeeeelmi dlhej cesty, ale ked sa chce, vsetko sa da. Viem, ze robim kopec chyb, aj takych, o ktorych viem (hlavne z nepozornosti), ale aj takych, o ktorych neviem a chcel by som si v lete dohodnut s niekym (ci uz odtialto, ak by bol niekto ochotny, alebo odinakadial) nejake vzajomne sweat sessions.
Inak pouzivam stale VoI system, velmi dobre ma to motivuje. Z pokerstrategy som uz precital vsetky silver articles minimalne 2x + mam zo vsetkych urobene poznamky, rovnako aj z videi, coachingov a session reviews,takze si to hocikedy mozem rychlo zopakovat. Momentalne preluskavam verneerove uNL vlakno na 2+2 (dakujem kaktusovi za odkaz v niektorom z blogov).
Este prikladam overall staty, ale len z poslednych dvoch tyzdnov, kedze som hru trosku zmenil. Zistil som vsak, ze nehram kazdu session rovnako, moja hra sa stale vyvija, posledne dni hravam okolo 24/20-25/21. Ak uvidite nejake vyrazne zle cisla, upozornite ma, prosim. Je to 7000 ruk, ak je to na niektory zo statov malo, tak povedzte

Sorry za stupidnu formu, ale inak sa to asi neda