lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
castle 50bi na cashi za 50k ruk je dost vela..
uvedom si ze ty ked zaplatis BI hras on o cely, v cashi sa to cele vyvija inac a alliny nesupes tak casto, takze byt pod ev je pre ludske selektivne vnimanie horsie-inymi slovami mas set na fdraw boarde a jemu to pride atd:)
rovnako tak zaevenovat 50bi, pocitajme spolu:
ak aj mas winrate povedzme 10bb/100(co je velmi slusne na nl200+ imo) a hras 6 stolov za povedzme 600 ruk/hod:
tak v idealnom pripade a udrzani tvojej longrun winrate potrebujes zahrat 10h na 6bi
tzn nieco cez 80 hodin cistej sustredenej hry cashu a mas to spat, akurat 80hodin je vzorka na ktorej sa nemusis zdaleka blizit svojej longrun winrate.
nevraviac o tom ze napr moja je niekde polovicna co trosku predlzuje cas..
uvedom si ze ty ked zaplatis BI hras on o cely, v cashi sa to cele vyvija inac a alliny nesupes tak casto, takze byt pod ev je pre ludske selektivne vnimanie horsie-inymi slovami mas set na fdraw boarde a jemu to pride atd:)
rovnako tak zaevenovat 50bi, pocitajme spolu:
ak aj mas winrate povedzme 10bb/100(co je velmi slusne na nl200+ imo) a hras 6 stolov za povedzme 600 ruk/hod:
tak v idealnom pripade a udrzani tvojej longrun winrate potrebujes zahrat 10h na 6bi
tzn nieco cez 80 hodin cistej sustredenej hry cashu a mas to spat, akurat 80hodin je vzorka na ktorej sa nemusis zdaleka blizit svojej longrun winrate.
nevraviac o tom ze napr moja je niekde polovicna co trosku predlzuje cas..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
konecne som po dlhom case bookol winning session, bohuzial len kratku, mam choreho potomka a k pokru som sa dostal az vecer
hram na ladbrokes, trosku mi lezie na nervy ich cashier, ktory mi nedovolil previest do pokru viac ako 2300EUR - zda sa ze sa to pocitadlo ani nenuluje lebo dalsie peniaze nesli poslat ani po niekolkych dnoch. Pisal som na support a oni ze sa musim obratit na ich highroller support LOL ridiculous
horsie to uz je s mojou RAZZ hrou - je pravda ze robim somariny ale sem tam sa mi podari zahrat nejaku handu aj naznakovo dobre a hram totalne nanolimity takze medzi mojimi vykonmi a zvyskom pola nie je velky rozdiel. Musim zabojovat a dostat to do plusu na fulltilte uz mam len 12USD bankroll
hram na ladbrokes, trosku mi lezie na nervy ich cashier, ktory mi nedovolil previest do pokru viac ako 2300EUR - zda sa ze sa to pocitadlo ani nenuluje lebo dalsie peniaze nesli poslat ani po niekolkych dnoch. Pisal som na support a oni ze sa musim obratit na ich highroller support LOL ridiculous
horsie to uz je s mojou RAZZ hrou - je pravda ze robim somariny ale sem tam sa mi podari zahrat nejaku handu aj naznakovo dobre a hram totalne nanolimity takze medzi mojimi vykonmi a zvyskom pola nie je velky rozdiel. Musim zabojovat a dostat to do plusu na fulltilte uz mam len 12USD bankroll
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
preboha to co je za divna hra ten razz..som vzdal po 5min citanie pravidiel na wikipedii po odkaze na stud
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:preboha to co je za divna hra ten razz..som vzdal po 5min citanie pravidiel na wikipedii po odkaze na stud
razz mas ako omahu hi lo v stude , teda iba lo cast a vlastne low handa je aj A234K a vlastne je to nejako odlisne, odporucam daj si na PS razz turnaj co tam chodi za tak hodinku vsetko pochopis
podla mna nanolimity = hit a nechat sa vyplatit...Bluffspoty by som rieisl az niekde na rozumnej urovni...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
to som uz zistil ze bluffovat sa neda, probem mam este s tym HIT - lebo tam vsetko je len draw
mam z toho celkom slusny chaos ale pracujem na sebe
mala by to byt idealna hra pre ludi co sa stazuju ze v holdeme im chodi stale len 53o a 73o a nikdy netrafia ziaden par lebo to su v razze velmi dobre karty
mala by to byt idealna hra pre ludi co sa stazuju ze v holdeme im chodi stale len 53o a 73o a nikdy netrafia ziaden par lebo to su v razze velmi dobre karty
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:to som uz zistil ze bluffovat sa neda, probem mam este s tym HIT - lebo tam vsetko je len draw
Heh ja som naposledy hral razz ked som hral SCOOP 8game a v Razze vyletel. najprv prehral pol stacku bluffom s KKA ked mi doslo 3 a K a super mi to na 5tej street s moznou 7 hi raisol. Aby som nakoniec vypadol o 2 ruky neskor ked som mal prve 3 kraty best kombinaciu ale double pair s maximom J hi bolo strasne slabe...
Heh ale azvidim yegon, hrat NL200 holdem a potom FL2 razz by som tam blbol ako divy asi...
- wizdo
Keďže je to limit, tak tam sa zase nejako veľmi blbnúť nedá teda
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:Keďže je to limit, tak tam sa zase nejako veľmi blbnúť nedá teda
by si sa cudoval
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:TuKE napísal:Keďže je to limit, tak tam sa zase nejako veľmi blbnúť nedá teda
by si sa cudoval
na limit poker ak si dobry som niekde cital ez ti staci nejak 250-300BB bankroll, opravte ma niekto ak sa mýlim(myslim nizsie limity) a tým pádom kazde BB ktore vlozis do hry je velmi cenene. V razze mas 5 street betovania a do 5tej steet nemas made hand cize musis zaplatit aspon 3BB/alebo aspon bringin ak sa checkuje (do 5tej platis polovicu od 5tej dvojnasobok), takze ak mas celkom schopnu ruku a pred tebou je akcia skludom das 10BB do hry len aby si videl do 5tej street ci ti vobec nieco pride a to este mas 2 streets doublebetov...Takze ak ti nevide hra tak podla doublebetov tam skludom nechas cez 10BB (doubetov/original limit na uvod platis polovicu) co pri 250BB bankrolle je celkom dost a dostat to spat je tazke (asi ako kazdy buy in v tight NLHE hre)...
- wizdo
opravujem ta mylis sa
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.