Kaktus on holdem :-)
Re: Kaktus on holdem :-)
cca 2000 ruk mozno kusok viac......o tej cervenej mi hovor...urcite tam bolo kopec spewu ale co sa robi tento mesiac vazne nechapem....pasivne ryby ma raisuju na river ked mi je jasne ze moj TP nie je dobry ani neviem kolko setov som musel foldnut ked sa mi board zopsul na 4 flush 4 straight a podobne hovadiny. a to mam ale pocit ze co sa tyka hry tak by sa mi cervena mala drzat vyssie....myslim ze mam uz aspon aku taku predstavu ake flopy cbetovat a co double barrelovat a pod. skusim s tym este tento tyzden nieco spravit
a inac vcera chutovka ked som poslednu ruku session stihol na NL25 prehrat FH vs FH na boarde 575AT s moznym flush proti hracovit 10/5 - ja 77 on TT (cbet flop, c turn, bet/3bet river) za full BI dovi dopi.
a inac vcera chutovka ked som poslednu ruku session stihol na NL25 prehrat FH vs FH na boarde 575AT s moznym flush proti hracovit 10/5 - ja 77 on TT (cbet flop, c turn, bet/3bet river) za full BI dovi dopi.
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
pripomente mi niekto ake je to mat plusovu session a vyhravat situacie 80:20
-
prikladam aj moj tohtomesacny graf - cervena je EV krivka plus som minimalne raz za session na zlej strane colleru - set vs overset Khi flus vs Ahi flush (2 vo farbe na ruke) atd atd. vazne nevladzem
-
hlavu hore..vždy budú horšie aj lepšie časy..základ je vedieť to ustáť..
do dalšieho mesiaca..
do dalšieho mesiaca..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Hlavu hore, budu aj horsie casy .
No ja som mal tento mesiac zly a tiez cervena uplne v pecku, ale poslednych par dni sa to nejak obracia. Chce to trpezlivost a ked nevladzes, daj pauzu. Hrat nasilu a casto aj zle Ti urcite nepomoze.
No ja som mal tento mesiac zly a tiez cervena uplne v pecku, ale poslednych par dni sa to nejak obracia. Chce to trpezlivost a ked nevladzes, daj pauzu. Hrat nasilu a casto aj zle Ti urcite nepomoze.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dik za podporu pani pauzu som si uz vcera po session naordinoval. na sviatky som prec tak v aprily zacnem hrat az 7 a dovtedy kuknem nejake videa a postudujem nieco. aj po tomto mesiaci mam na party stale 40BI na NL10 takze roll je celkom safe. odpustim si shotovanie na NL25 a skusim sa konecne dostat na magicku hranicu 600USD
gl
gl
-
aspon trochu spravodlivosti je na svete relaxacne 4xHU SNG na stars 2x 5.25 NLHE, 1x 2.2 PLO a 1x 11.50 NLHE (len tak skusobne ze aki su tam hraci ) vsetky som vyhral hned som sa prezliekol do pizama a lutujem ze uz nepredavaju pecene kastany
-
toto som proste musim hodit niekedy zaciatkom mesiaca som hladal niekoho na coaching/sweat session nakolko som nebol spokojny s hrou a hlavne winrate som mal dlhodobo 4BB/100 co je teda na NL10 cista katastrofa imo. nakolko sa z cz/sk komunity akosi nikto neprihlasil skusil som ukecat verneera z CR. sweat session so mnou nespravil (vraj by to nestalo za tie prachy) ale prebehol mi HH za tento rok a nasiel dva leaky zliate do jedneho - prehnana agresivita a prilis vysoky cbet a 2nd barrel. spravil mi z tej review take cca 35min video a ja som ho parkrat zhltol. odporucil mi ze by som mal byt viac weak tight tak som to teda skusil. no a toto je teda vysledok. aj ked je jasne ze je to zaroven aj ultra heater nakolko cca 60BB/100 je ciste sialenstvo v longrune ale aj cervena sa mi celkom pekne drzi tak by to mohla byt taka prva lastovicka zlepsenia mojej hry . kazdopadne je to velmi prijemne . inac je to mass 9 - 12 tabling na party
-
paráda kaktus je fajn najst si leaky a vidiet pokrok
kua inak ja ked som mal heater za 4k rúk +13BI tak som si myslel ze lepsie sa uz pomaly ani ist neda.. ale teda toto je celkom fasa
vela stastia aj nadalej
kua inak ja ked som mal heater za 4k rúk +13BI tak som si myslel ze lepsie sa uz pomaly ani ist neda.. ale teda toto je celkom fasa
vela stastia aj nadalej
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Parada nech ti to ide takto dalej Za 2,5k ruk chcem dalsi takyto graf!
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.