Holdem manager
Re: Holdem manager
HUD options - player preferences - choose font
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
to je len velkost tej jednotlivych cisiel a podobne ja potrebujem aj velkost tej "tabulky" to sa s tym neda hybat???
PLS preco mi to nejde na NL 10, ked na Nl 2 a Nl5 v poho????
PLS preco mi to nejde na NL 10, ked na Nl 2 a Nl5 v poho????
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
Velkost "celej tabulky" sa da zmensit v HUD Options/Player preferences/Appearance/ Opacity - s tym sa pohraj
ak myslis ten velky pop-up tak to neviem.. Nemas zapnute nejake filtre ked ti nezobrazuje NL10 a ostatne ano?
ak myslis ten velky pop-up tak to neviem.. Nemas zapnute nejake filtre ked ti nezobrazuje NL10 a ostatne ano?
-
HypAA - Príspevky: 199
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
Ja to nechapem na NL2, NL5 mi na PS zobrazuje staty v herni, na NL10, nie, obcas ak dam predoslu handu...
Na Party islo vsetko v poho, ale tam takmer nehram. Co s tym neviete nejako pomoct? Tazko najdem kde je chyba ked po ENG neviem
Na Party islo vsetko v poho, ale tam takmer nehram. Co s tym neviete nejako pomoct? Tazko najdem kde je chyba ked po ENG neviem
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
cawte, presiel som na Full tilt a zase neviem proste HM rozbehat. Ruky mi importuju. (aspon to ukazuje tak) a pri Table Manager vidim stoly na ktorych hram. No lenze ked si chcem vybrat Hero Name tak proste tam nemam svoj nick. Cize to vyzera ako kedy nebolo nic neimportovane. Uz to 2 hodiny riesim a neviem co s tym. Neviete poradit?
- bacon11
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
viete mi niekto poradit na NoiQ mi nejde zmenit poziciu stats na stole zakazdym ked si ich upravim v edit mode a potom ho zrusim vrati mi ich naspat kde ich defaultne hm hud dal ... pls help
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
mate najnovsiu verziu?
http://www.holdemmanager.com/store/downloads-manuals.php
konkretne
http://rvgsoftware.fileburst.com/HmBetaUpdate.exe
http://www.holdemmanager.com/store/downloads-manuals.php
konkretne
http://rvgsoftware.fileburst.com/HmBetaUpdate.exe
- chytry
- Založený: Jan 2010
tiez Vam to tolko trva , ked chcete v zalozke :"hands" pozriet handy z odohrate session kym ich nacita ? Ja na to pri 1500Handovej session cakam aj 10min (ked zakliknem all hands tvari sa to ze nic nerobi ).
alebo napriklad dam si vyhladat len handy (AK) za jednu 2K ruk session a cakam tiez brutalne dlho.
A to raz za 2 mesiace pustam PGadmina koli maintanance (full vacuum ,analyze ,reindex)
alebo napriklad dam si vyhladat len handy (AK) za jednu 2K ruk session a cakam tiez brutalne dlho.
A to raz za 2 mesiace pustam PGadmina koli maintanance (full vacuum ,analyze ,reindex)
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Mne to tak dlho snad nikdy netrvalo. Moj notas je dost crap, ale 1500 ruk velku session mi zobrazi tak za 1-2s.
EDIT: Ked zapnes pgadmina a pohrabes sa v tabulkach (nechaj si vypisat nejake data), tiez to tak trva?
EDIT: Ked zapnes pgadmina a pohrabes sa v tabulkach (nechaj si vypisat nejake data), tiez to tak trva?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:1500 ruk velku session mi zobrazi tak za 1-2s.
same here, môj desktop nie je zas taký crap a zobrazuje to tiež to 2 sekúnd
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.