balicek kariet zadarmo

Diskusia k herni DOXXbet poker

balicek kariet zadarmo

Odoslaťod teebee 04 Jún 2010 23:24

Caute. Vyuzil z vas niekto tu promoakciu balicek kariet zadarmo za aspon jed VIP bod? Ja som splnil vsetky tie podmienky (aspon by to tak malo byt), poslal som email ale este mi stale nedosli. To bolo uz skoro pred mesiacom. Ale mozno len treba cakat dalej :) Skoda, bol som zvedavy ake karty to maju :D
teebee

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Doxxbet

Odoslaťod hsslayer 05 Jún 2010 12:59

teebee napísal:Caute. Vyuzil z vas niekto tu promoakciu balicek kariet zadarmo za aspon jed VIP bod? Ja som splnil vsetky tie podmienky (aspon by to tak malo byt), poslal som email ale este mi stale nedosli. To bolo uz skoro pred mesiacom. Ale mozno len treba cakat dalej :) Skoda, bol som zvedavy ake karty to maju :D

ja som nahral jeden bod napisal email, odpoved som nedostal a do mesiaca som mal karty doma :) ziaden problem, neprislo to doporucene ale obycajne len tak v schranke to bolo to mi prislo trosku divne :) ale hlavne je ze ich mam doma 8-)
Obrázok používateľa
hsslayer

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod DOXXbet 07 Jún 2010 17:14

teebee napísal:Caute. Vyuzil z vas niekto tu promoakciu balicek kariet zadarmo za aspon jed VIP bod? Ja som splnil vsetky tie podmienky (aspon by to tak malo byt), poslal som email ale este mi stale nedosli. To bolo uz skoro pred mesiacom. Ale mozno len treba cakat dalej :) Skoda, bol som zvedavy ake karty to maju :D

Dobry den,
aky mate nickname na pokri? Osobne presetrim kde sa stala chyba. Tuto akciu vyuzilo uz velke mnozstvo hracov, zatial sme nemali problem ale samozrejme stat sa moze vsetko.
Obrázok používateľa
DOXXbet

Založený: Máj 2010
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Odoslaťod wizdo 04 Aug 2010 18:35

Nevie niekto či tá akcia s kartami ešte platí? Lebo som poslal mail na pokercards@doxxbet.com a vrátilo mi ho...
Diky za pomoc
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod APminer 04 Aug 2010 20:53

wizdo napísal:Nevie niekto či tá akcia s kartami ešte platí? Lebo som poslal mail na pokercards@doxxbet.com a vrátilo mi ho...
Diky za pomoc

myslim, ze maji LIVE support, pokud ne, posli mi SZ s udaji, pokusim se zaridit ;)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod wizdo 05 Aug 2010 08:49

Live support nefunguje. Ok poslem ti Sukromnu spravu a snad mi karticky vybavis...

PS vcera v kvlade som bol bubble boy ked som si to sam pokazil...som minraisol z SB a dostasl call od BB( BB bol posledný v chipoch ja 38k on 25k blindy 1k/2k) flop K55 tak cbet s Q8s a on call, turn Q ja check on bet nejak kolom polpotu co boli asi 2/3 jeho stacku a ja som to po zvazovani poslal :wall: :wall: :fish: on easy call s A5 :evil: ....a vypadol som TJ vs QJ o pár hier neskôr... Ja si to snad robim naschval s tymi live kvaldami...
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Re: DOXXbet

Odoslaťod Zeltzn 05 Máj 2011 19:15

Naviac, každý kto urobí prvý vklad a nazbiera aspoň 1 VIP bod získa 100% plastové karty s jumbo indexom úplne zdarma.

len tak zo zvedavosti... platí táto ponuka ešte? :D
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Re: DOXXbet

Odoslaťod DOXXbet 05 Máj 2011 20:12

Ano, :pokerface: platí
Obrázok používateľa
DOXXbet

Založený: Máj 2010
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Naspäť na DOXXbet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!