balicek kariet zadarmo
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
balicek kariet zadarmo
Caute. Vyuzil z vas niekto tu promoakciu balicek kariet zadarmo za aspon jed VIP bod? Ja som splnil vsetky tie podmienky (aspon by to tak malo byt), poslal som email ale este mi stale nedosli. To bolo uz skoro pred mesiacom. Ale mozno len treba cakat dalej Skoda, bol som zvedavy ake karty to maju
- teebee
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Doxxbet
teebee napísal:Caute. Vyuzil z vas niekto tu promoakciu balicek kariet zadarmo za aspon jed VIP bod? Ja som splnil vsetky tie podmienky (aspon by to tak malo byt), poslal som email ale este mi stale nedosli. To bolo uz skoro pred mesiacom. Ale mozno len treba cakat dalej Skoda, bol som zvedavy ake karty to maju
ja som nahral jeden bod napisal email, odpoved som nedostal a do mesiaca som mal karty doma ziaden problem, neprislo to doporucene ale obycajne len tak v schranke to bolo to mi prislo trosku divne ale hlavne je ze ich mam doma
-
hsslayer - Príspevky: 34
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
teebee napísal:Caute. Vyuzil z vas niekto tu promoakciu balicek kariet zadarmo za aspon jed VIP bod? Ja som splnil vsetky tie podmienky (aspon by to tak malo byt), poslal som email ale este mi stale nedosli. To bolo uz skoro pred mesiacom. Ale mozno len treba cakat dalej Skoda, bol som zvedavy ake karty to maju
Dobry den,
aky mate nickname na pokri? Osobne presetrim kde sa stala chyba. Tuto akciu vyuzilo uz velke mnozstvo hracov, zatial sme nemali problem ale samozrejme stat sa moze vsetko.
-
DOXXbet - Príspevky: 37
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/8 krát
Nevie niekto či tá akcia s kartami ešte platí? Lebo som poslal mail na pokercards@doxxbet.com a vrátilo mi ho...
Diky za pomoc
Diky za pomoc
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
wizdo napísal:Nevie niekto či tá akcia s kartami ešte platí? Lebo som poslal mail na pokercards@doxxbet.com a vrátilo mi ho...
Diky za pomoc
myslim, ze maji LIVE support, pokud ne, posli mi SZ s udaji, pokusim se zaridit
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Live support nefunguje. Ok poslem ti Sukromnu spravu a snad mi karticky vybavis...
PS vcera v kvlade som bol bubble boy ked som si to sam pokazil...som minraisol z SB a dostasl call od BB( BB bol posledný v chipoch ja 38k on 25k blindy 1k/2k) flop K55 tak cbet s Q8s a on call, turn Q ja check on bet nejak kolom polpotu co boli asi 2/3 jeho stacku a ja som to po zvazovani poslal on easy call s A5 ....a vypadol som TJ vs QJ o pár hier neskôr... Ja si to snad robim naschval s tymi live kvaldami...
PS vcera v kvlade som bol bubble boy ked som si to sam pokazil...som minraisol z SB a dostasl call od BB( BB bol posledný v chipoch ja 38k on 25k blindy 1k/2k) flop K55 tak cbet s Q8s a on call, turn Q ja check on bet nejak kolom polpotu co boli asi 2/3 jeho stacku a ja som to po zvazovani poslal on easy call s A5 ....a vypadol som TJ vs QJ o pár hier neskôr... Ja si to snad robim naschval s tymi live kvaldami...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: DOXXbet
Naviac, každý kto urobí prvý vklad a nazbiera aspoň 1 VIP bod získa 100% plastové karty s jumbo indexom úplne zdarma.
len tak zo zvedavosti... platí táto ponuka ešte?
len tak zo zvedavosti... platí táto ponuka ešte?
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.