CD Poker
Klud,
ved nebudte ako supy, ked to heslo nemate, tak asi nikto nechce aby ste tam boli, proste si niekto spravil sukromny turnaj a vy sa mu tam chcete votriet?
To je take tazke pochopit ze kazdy turnaj nemusi byt pre verejnost?
To je take tazke pochopit ze kazdy turnaj nemusi byt pre verejnost?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Bonus 20 $
Hmm nic mi neprislo *TIRED*zatial, pisal som vam aj na mail aj na icq suport no zatial ziadna answer :-||
- BananaJoe
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: Re: Bonus 20 $
Chvilku strpenia, vybavuje sa... ;)
- vlade
Re: Re: Re: Re: Bonus 20 $
si si isty este stale nic *SLZA* je niekde problem alebo co ?
- BananaJoe
Re: Re: Re: Re: Re: Bonus 20 $
Ano, len ten manazer s ktorym to vybavujem je prave na dovolenke, takze fakt staci len chvilku pockat ;)
- vlade
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bonus 20 $
Co je to chvilka daj nejaky pevny termin ;) ale ked chvilku strpenia je pre teba dlhsie ako den tak neviem neviem :-[
- BananaJoe
Re: Re: Re: Bonus 20 $
Uz som mu to poslal emailom, ked pride z dovolenky tak to spravi (neviem kedy sa vrati) a este mu to pripomeniem online cez icq...
- vlade
withdraw
cavte chcel by som si v najblizsej dobe ed este zarobim withdrawnut nejaku penaze z CDpoker na moneybookers ale ked to kliknam tak mi napise :
Sorry, we are no longer able to process Moneybookers withdrawals for US players.
neviem ci tommu uplne dobre rozemiem ale nezda sa mi ze som US player co mi na to poviete???
Sorry, we are no longer able to process Moneybookers withdrawals for US players.
neviem ci tommu uplne dobre rozemiem ale nezda sa mi ze som US player co mi na to poviete???
- mainly_D
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.