yakuzov blog - cesta samuraja

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: yakuzov blog - cesta samuraja

Odoslaťod tucniak 23 Mar 2010 12:15

mna zaraza, ze v jednej vete napises ako si hral dobre resp nehral zle a v druhej aky si mal TILT.

Skus si prejst tie ruky, neklam sa a pozri sa pravde do oci:)

hras dobre dostanes cooler dva, do toho odpalis 2 BI svojou chybou, dostanes cooler/2 a mas 6bi kludne za 200 ruk:)
Dolezite je uvedomit si, ze TILT ti sposobi 1/3 straty co je dost vela a zameriavat sa na dobru hru:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod 7castle 23 Mar 2010 12:27

popoba napísal:taketo tvrde obvinenia proti AA budes musiet dolozit papierikom kde to mas spisane :D

:lol2:
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 29 Mar 2010 08:13

caute.. aky ste mali vikend ?? ja som mal take polooblacno, podarilo sa mi do nedele poobedia nahrat celkom slusne len preto aby som to potom v nedelu vecer vsetko prehral vdaka par sessions..

btw potvrdzujem teoriu o nevyhernosti AA (castle :-)) samozrejme AI ako inak :-)

moja hra (vsetko hry 0,10/0,20 NL, 6pl), ako nedavam tu pozicie, staty hracov, skusim to nahodit na convertety a potom by som aj nejaku tu radu ak mozem poprosil, ze co som spravil zle :poklona: :

AA vs A10
BOARD: x-K-Q-x-J

preukazem tuto hru aj nahodenim do converteru.. :-) vcera som skusal deucetracker ale nejako som zmatany z toho.. neporadi niekto s kadial natiahnem ruku z holdema na prislusny converter ?? dikes

ale aj taketo som zazil:

99 (ja) vs AK (super mal cca 1/3 BI, tak som si povedal ze skusim)

x-Q-10-x-J

BOARD:
jaj a moja chutovka

A9 vs AA - oki tu jedine potvrdzujem, ze AA je vyherne ked ich nemam ja :-)

BOARD: 9-x-A-x-9 - nad tymto som sa zasmial veruze prevelice.. ze aky som dobry som si povedal na flope a ze aky najlepsi po riveri a ze ako sa vsetko posralo ked super ukazal karty.. zahral to pekne :bad:
yakuzaaaa

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod tucniak 29 Mar 2010 10:44

ak sa nemylim, natiahnes to tak, ze kliknes pravym na ruku-das tu ale view hands (nie copy tu clipboard)- a tu si oznacis a skoprirujes-ma to myslim iny format:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 10 Jún 2010 10:24

no caute...

som tu uz nebol ani nepamatam a tak, cakajuc na odchod na obed a so spotenou ritou v praci som si povedal, ze uz mi to neda a napisem neco o mojich expo :-)

co hram to hram, ale mam pocit, ze mi to ide nejako pomaly.. je pravda, ze pokru sa venujem az po praci - o tej osmej vecer a ked idem na pivo o jedenastej tak nadve hodky max denne, hram jeden max dva stoly sucasne lebo mam pocit, ze zvladat viac stolov by som nechcel a chcem radsej zlepsit hru..

stoly hram: 0,15/0,25 NL HOLDEM a po asi 3 mesiacoch mam odohratych asi 12000 ruk, co si myslim, ze nie je az tak vela... ci :D ? v profite som asi +250 dolce, aj ked v mesiaci maj som mal krasny downswing z cca 230 na -55 dolce :crazy:

snazim sa hrat s HM, ale aj tam je to take funny , ze aj ked si myslim, ze hram dost tight tak obcas (ale ked fakt ide asi kazda tretia handa) by ma kludne niekto mohol povazovat s moju VPIP a PFR za stavnatu :fish: ... tak neviem, hravam ze mam obcas pocit, ze nic nezarobim s monsterom ako KK, AA ale s nejakym pokakanym bluffom viem vytiahnut od supera omnoho viac.. alebo zahodim a potom sa len bezmocne pozeram na dokoncenie hry ako by sa mi krasne spravila postupka, set a pod. posledne by som chytil poker, kde moja handa 66, flop: K-Q-9 (samozrejme na bet supera a este jeden call prisiel moj fold), turn - 6 a river - 6 :shock: ...

takze tak.. nema niekto doma pokerdzus, ze sa napijem a konecne nieco rychlejsie zarobim ? ako najdu sa ribky, ktore mi krasne preplatia co chcem, ale mam pocit, ze na tychto limitoch su vsetci bude mega agressive alebo mega tight 8-)
yakuzaaaa

Odoslaťod Chlpo1989 10 Jún 2010 10:32

yakuzaaaa napísal:mam odohratych asi 12000 ruk, co si myslim, ze nie je az tak vela... ci ?

Ked bol Triko v casoch najvacsej slavy, tak toto bol jeho denny objem...

yakuzaaaa napísal:alebo zahodim a potom sa len bezmocne pozeram na dokoncenie hry ako by sa mi krasne spravila postupka, set a pod. posledne by som chytil poker, kde moja handa 66, flop: K-Q-9 (samozrejme na bet supera a este jeden call prisiel moj fold), turn - 6 a river - 6

Ak nie su odds, tak netreba nic vymyslat. To, ze sa ti raz za milion ruk dotoci poker nic nemeni na veci.

yakuzaaaa napísal:mam pocit, ze na tychto limitoch su vsetci bude mega agressive alebo mega tight 8-)

Treba spravne table selectovat a dat si na tom zalezat.

yakuzaaaa napísal:ako najdu sa ribky

:vyprask:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod dzejkej 10 Jún 2010 10:34

yakuzaaaa napísal:stoly hram: 0,15/0,25 NL HOLDEM a po asi 3 mesiacoch mam odohratych asi 12000 ruk, co si myslim, ze nie je az tak vela... ci :D ?

Nie, 4000 ruk na mesiac je velmi malo :).

yakuzaaaa napísal:takze tak.. nema niekto doma pokerdzus, ze sa napijem a konecne nieco rychlejsie zarobim ?

Netreba pokerdzus, treba hrat viac ruk. Tak +10 buy-inov za 12 000 ruk je slusne, problem ale je, ze kym Tebe to trva 3 mesiace, tak niekto vela hracov vie nahrat tolko ruk za tyzden (alebo menej) a teda zarabaju viac (nie winrate, ale hourly), posuva sa na vyssie stakes rychlejsie, tam zaraba este viac, atd atd.

Skus postupne pridat stoly. Si myslim, ze tie 4 stoly by mal postupne zvladnut kazdy a pritom mat hromadu casu na premyslanie a zrazu nahras za mesiac 2x tolko ruk :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 10 Jún 2010 11:46

yakuzaaaa napísal:ako najdu sa ribky

:vyprask:

jaj chlpo a ja ze si to nikto nevsimne a nebude rYpat :-) hej nasiel po sebe hrubku ale uz som dopisal a tahal na obedos.. nemala cas na opravu
yakuzaaaa

Odoslaťod yakuzaaaa 10 Jún 2010 11:59

dzejkej a chlpo - dikes chalani..

ako ja to beriem konstruktivne sebakriticky - uvedomujem si, ze hram menej ruk - vsak za jednym stolom sa to ani moc neda :spax: , ale uvedomujem si aj to, ze nestudujem tolko o pokri ako by som chcel, a preto radsej sadnem za jeden - dva stoly a tam sa potom prdim a hej ako snazim sa robit tie good rozohdnutia len to potom nakaka, ked vidis ze co ti uslo, potom ti pride handa a nejaky smotlak ta da ako mna posledne na K-8 - but "that´s poker" ...

ale dam asi na tvoju radu dzejkej- nahodim si hernu na druhy comp - ten ma vacsiu obrazovku a skusim grindit na 3-4 stoloch.. si tusim vo svojom blogu spominal, ze davas 13-14 stolov - mas moju :poklona:

btw ako vyberate stoly ? ja este nemam take mega stats na hracov a vela krat idem s uplne novymi za stol a vacsinou sa teda pozeram len na priemerny pot a priemerny pocet ruk za hodinu - cim viac ruk a potu, tak tam idem.. je to zle ? ci mate nejaky griff ? samozrejme ak vidim nejaku rybku na inom stole tak letiiiiiiiim za nou ...

btw moment zistujem ze mam naj. problem s 3betom a naslednym 4betom.. ako niekedy som si na 100% isty, ze chalan bluffuje len vdaka pozicii a tak ho s radostou 4 betnem, len neviem to odhanut vzdy.. neviete poradit ako 3bety zvladate vy ? ako viem ze vsetko zavisi od x faktorov (typ hraca, pozicia, shorstack a tak..) ale tak in generalis... :D
yakuzaaaa

Odoslaťod dzejkej 10 Jún 2010 12:45

yakuzaaaa napísal:uvedomujem si aj to, ze nestudujem tolko o pokri ako by som chcel, a preto radsej sadnem za jeden - dva stoly ..

Ked flakas studium, tak studuj :). Kup si nejaku video prehravajucu minimasinku, stiahni si videa, supni to do masinky a ked budes mat chvilu cas, tak si to pusti. Tiez citanie clankov, rozoberanie ruk, atd. su vsetko casovo nenarocne sposoby studia. Ked postudujes, potom zacnes session a snazis sa tie nove vedomosti zakomponovat do svojej hry. Nejak nevidim suvislost v "nestudujem tolko o pokri => zapnem si 1-2 stoly" :).

yakuzaaaa napísal:ale dam asi na tvoju radu dzejkej- nahodim si hernu na druhy comp - ten ma vacsiu obrazovku a skusim grindit na 3-4 stoloch.. si tusim vo svojom blogu spominal, ze davas 13-14 stolov - mas moju :poklona:

To som daval? Ja hravam 6 stolov na LA zvycajne a tie su o trosku rychlejsie ako Full Tilt alebo Poker Stars. 13-14 si obcas zapne TuKE, potom padne par buy-inov, dostane rozum a zopar vypne :-D.

Pridaj si jeden stol naviac a sustred sa (ziadne browsovanie, TV, nic). Po nejakom case zistis, ze je to v pohode a pridas dalsi, atd. Niekto si zvykne za par dni, niekto za par tyzdnov, ale 4 stoly da po nejakom navyknuti si kazdy.

yakuzaaaa napísal:btw ako vyberate stoly ? ja este nemam take mega stats na hracov a vela krat idem s uplne novymi za stol a vacsinou sa teda pozeram len na priemerny pot a priemerny pocet ruk za hodinu - cim viac ruk a potu, tak tam idem.. je to zle ? ci mate nejaky griff ? samozrejme ak vidim nejaku rybku na inom stole tak letiiiiiiiim za nou ...

Pozriem stol s dobrym VPIP, mrknem sa po niekom, kto nema full stack alebo koho tam vidim v tom momente urobit hlupost (openlimp, minraise, calldown s nejakou smiesnou rukou) a sadnem si tak, aby som mal co najlepsiu poziciu.

yakuzaaaa napísal:btw moment zistujem ze mam naj. problem s 3betom a naslednym 4betom.. ako niekedy som si na 100% isty, ze chalan bluffuje len vdaka pozicii a tak ho s radostou 4 betnem, len neviem to odhanut vzdy.. neviete poradit ako 3bety zvladate vy ? ako viem ze vsetko zavisi od x faktorov (typ hraca, pozicia, shorstack a tak..) ale tak in generalis... :D

In generalis 3betuj for value, 4betuj for value a zvysok si nechaj na cas, kedy Ti bude jasne, kedy je dobry 4bet a preco. Nic uzitecnejsie vo vseobecnosti zo seba nedostanem ;). Ked nevies odhadnut, tak to este urcite nie je dobry cas na 4bet - snazit sa o nejaku divoku dynamiku vec dost komplikuje a to casom pride. Najjednoduchsia adjust ak Ta niekto 3betuje na microstakes je jednoducho hrat viac tight a mas to easy.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!