yakuzov blog - cesta samuraja
Re: yakuzov blog - cesta samuraja
mna zaraza, ze v jednej vete napises ako si hral dobre resp nehral zle a v druhej aky si mal TILT.
Skus si prejst tie ruky, neklam sa a pozri sa pravde do oci:)
hras dobre dostanes cooler dva, do toho odpalis 2 BI svojou chybou, dostanes cooler/2 a mas 6bi kludne za 200 ruk:)
Dolezite je uvedomit si, ze TILT ti sposobi 1/3 straty co je dost vela a zameriavat sa na dobru hru:)
Skus si prejst tie ruky, neklam sa a pozri sa pravde do oci:)
hras dobre dostanes cooler dva, do toho odpalis 2 BI svojou chybou, dostanes cooler/2 a mas 6bi kludne za 200 ruk:)
Dolezite je uvedomit si, ze TILT ti sposobi 1/3 straty co je dost vela a zameriavat sa na dobru hru:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
popoba napísal:taketo tvrde obvinenia proti AA budes musiet dolozit papierikom kde to mas spisane
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
caute.. aky ste mali vikend ?? ja som mal take polooblacno, podarilo sa mi do nedele poobedia nahrat celkom slusne len preto aby som to potom v nedelu vecer vsetko prehral vdaka par sessions..
btw potvrdzujem teoriu o nevyhernosti AA (castle :-)) samozrejme AI ako inak :-)
moja hra (vsetko hry 0,10/0,20 NL, 6pl), ako nedavam tu pozicie, staty hracov, skusim to nahodit na convertety a potom by som aj nejaku tu radu ak mozem poprosil, ze co som spravil zle :
AA vs A10
BOARD: x-K-Q-x-J
preukazem tuto hru aj nahodenim do converteru.. :-) vcera som skusal deucetracker ale nejako som zmatany z toho.. neporadi niekto s kadial natiahnem ruku z holdema na prislusny converter ?? dikes
ale aj taketo som zazil:
99 (ja) vs AK (super mal cca 1/3 BI, tak som si povedal ze skusim)
x-Q-10-x-J
BOARD:
jaj a moja chutovka
A9 vs AA - oki tu jedine potvrdzujem, ze AA je vyherne ked ich nemam ja :-)
BOARD: 9-x-A-x-9 - nad tymto som sa zasmial veruze prevelice.. ze aky som dobry som si povedal na flope a ze aky najlepsi po riveri a ze ako sa vsetko posralo ked super ukazal karty.. zahral to pekne
btw potvrdzujem teoriu o nevyhernosti AA (castle :-)) samozrejme AI ako inak :-)
moja hra (vsetko hry 0,10/0,20 NL, 6pl), ako nedavam tu pozicie, staty hracov, skusim to nahodit na convertety a potom by som aj nejaku tu radu ak mozem poprosil, ze co som spravil zle :
AA vs A10
BOARD: x-K-Q-x-J
preukazem tuto hru aj nahodenim do converteru.. :-) vcera som skusal deucetracker ale nejako som zmatany z toho.. neporadi niekto s kadial natiahnem ruku z holdema na prislusny converter ?? dikes
ale aj taketo som zazil:
99 (ja) vs AK (super mal cca 1/3 BI, tak som si povedal ze skusim)
x-Q-10-x-J
BOARD:
jaj a moja chutovka
A9 vs AA - oki tu jedine potvrdzujem, ze AA je vyherne ked ich nemam ja :-)
BOARD: 9-x-A-x-9 - nad tymto som sa zasmial veruze prevelice.. ze aky som dobry som si povedal na flope a ze aky najlepsi po riveri a ze ako sa vsetko posralo ked super ukazal karty.. zahral to pekne
- yakuzaaaa
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ak sa nemylim, natiahnes to tak, ze kliknes pravym na ruku-das tu ale view hands (nie copy tu clipboard)- a tu si oznacis a skoprirujes-ma to myslim iny format:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
no caute...
som tu uz nebol ani nepamatam a tak, cakajuc na odchod na obed a so spotenou ritou v praci som si povedal, ze uz mi to neda a napisem neco o mojich expo :-)
co hram to hram, ale mam pocit, ze mi to ide nejako pomaly.. je pravda, ze pokru sa venujem az po praci - o tej osmej vecer a ked idem na pivo o jedenastej tak nadve hodky max denne, hram jeden max dva stoly sucasne lebo mam pocit, ze zvladat viac stolov by som nechcel a chcem radsej zlepsit hru..
stoly hram: 0,15/0,25 NL HOLDEM a po asi 3 mesiacoch mam odohratych asi 12000 ruk, co si myslim, ze nie je az tak vela... ci ? v profite som asi +250 dolce, aj ked v mesiaci maj som mal krasny downswing z cca 230 na -55 dolce
snazim sa hrat s HM, ale aj tam je to take funny , ze aj ked si myslim, ze hram dost tight tak obcas (ale ked fakt ide asi kazda tretia handa) by ma kludne niekto mohol povazovat s moju VPIP a PFR za stavnatu ... tak neviem, hravam ze mam obcas pocit, ze nic nezarobim s monsterom ako KK, AA ale s nejakym pokakanym bluffom viem vytiahnut od supera omnoho viac.. alebo zahodim a potom sa len bezmocne pozeram na dokoncenie hry ako by sa mi krasne spravila postupka, set a pod. posledne by som chytil poker, kde moja handa 66, flop: K-Q-9 (samozrejme na bet supera a este jeden call prisiel moj fold), turn - 6 a river - 6 ...
takze tak.. nema niekto doma pokerdzus, ze sa napijem a konecne nieco rychlejsie zarobim ? ako najdu sa ribky, ktore mi krasne preplatia co chcem, ale mam pocit, ze na tychto limitoch su vsetci bude mega agressive alebo mega tight
som tu uz nebol ani nepamatam a tak, cakajuc na odchod na obed a so spotenou ritou v praci som si povedal, ze uz mi to neda a napisem neco o mojich expo :-)
co hram to hram, ale mam pocit, ze mi to ide nejako pomaly.. je pravda, ze pokru sa venujem az po praci - o tej osmej vecer a ked idem na pivo o jedenastej tak nadve hodky max denne, hram jeden max dva stoly sucasne lebo mam pocit, ze zvladat viac stolov by som nechcel a chcem radsej zlepsit hru..
stoly hram: 0,15/0,25 NL HOLDEM a po asi 3 mesiacoch mam odohratych asi 12000 ruk, co si myslim, ze nie je az tak vela... ci ? v profite som asi +250 dolce, aj ked v mesiaci maj som mal krasny downswing z cca 230 na -55 dolce
snazim sa hrat s HM, ale aj tam je to take funny , ze aj ked si myslim, ze hram dost tight tak obcas (ale ked fakt ide asi kazda tretia handa) by ma kludne niekto mohol povazovat s moju VPIP a PFR za stavnatu ... tak neviem, hravam ze mam obcas pocit, ze nic nezarobim s monsterom ako KK, AA ale s nejakym pokakanym bluffom viem vytiahnut od supera omnoho viac.. alebo zahodim a potom sa len bezmocne pozeram na dokoncenie hry ako by sa mi krasne spravila postupka, set a pod. posledne by som chytil poker, kde moja handa 66, flop: K-Q-9 (samozrejme na bet supera a este jeden call prisiel moj fold), turn - 6 a river - 6 ...
takze tak.. nema niekto doma pokerdzus, ze sa napijem a konecne nieco rychlejsie zarobim ? ako najdu sa ribky, ktore mi krasne preplatia co chcem, ale mam pocit, ze na tychto limitoch su vsetci bude mega agressive alebo mega tight
- yakuzaaaa
yakuzaaaa napísal:mam odohratych asi 12000 ruk, co si myslim, ze nie je az tak vela... ci ?
Ked bol Triko v casoch najvacsej slavy, tak toto bol jeho denny objem...
yakuzaaaa napísal:alebo zahodim a potom sa len bezmocne pozeram na dokoncenie hry ako by sa mi krasne spravila postupka, set a pod. posledne by som chytil poker, kde moja handa 66, flop: K-Q-9 (samozrejme na bet supera a este jeden call prisiel moj fold), turn - 6 a river - 6
Ak nie su odds, tak netreba nic vymyslat. To, ze sa ti raz za milion ruk dotoci poker nic nemeni na veci.
yakuzaaaa napísal:mam pocit, ze na tychto limitoch su vsetci bude mega agressive alebo mega tight
Treba spravne table selectovat a dat si na tom zalezat.
yakuzaaaa napísal:ako najdu sa ribky
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
yakuzaaaa napísal:stoly hram: 0,15/0,25 NL HOLDEM a po asi 3 mesiacoch mam odohratych asi 12000 ruk, co si myslim, ze nie je az tak vela... ci ?
Nie, 4000 ruk na mesiac je velmi malo .
yakuzaaaa napísal:takze tak.. nema niekto doma pokerdzus, ze sa napijem a konecne nieco rychlejsie zarobim ?
Netreba pokerdzus, treba hrat viac ruk. Tak +10 buy-inov za 12 000 ruk je slusne, problem ale je, ze kym Tebe to trva 3 mesiace, tak niekto vela hracov vie nahrat tolko ruk za tyzden (alebo menej) a teda zarabaju viac (nie winrate, ale hourly), posuva sa na vyssie stakes rychlejsie, tam zaraba este viac, atd atd.
Skus postupne pridat stoly. Si myslim, ze tie 4 stoly by mal postupne zvladnut kazdy a pritom mat hromadu casu na premyslanie a zrazu nahras za mesiac 2x tolko ruk .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
yakuzaaaa napísal:ako najdu sa ribky
jaj chlpo a ja ze si to nikto nevsimne a nebude rYpat :-) hej nasiel po sebe hrubku ale uz som dopisal a tahal na obedos.. nemala cas na opravu
- yakuzaaaa
dzejkej a chlpo - dikes chalani..
ako ja to beriem konstruktivne sebakriticky - uvedomujem si, ze hram menej ruk - vsak za jednym stolom sa to ani moc neda , ale uvedomujem si aj to, ze nestudujem tolko o pokri ako by som chcel, a preto radsej sadnem za jeden - dva stoly a tam sa potom prdim a hej ako snazim sa robit tie good rozohdnutia len to potom nakaka, ked vidis ze co ti uslo, potom ti pride handa a nejaky smotlak ta da ako mna posledne na K-8 - but "that´s poker" ...
ale dam asi na tvoju radu dzejkej- nahodim si hernu na druhy comp - ten ma vacsiu obrazovku a skusim grindit na 3-4 stoloch.. si tusim vo svojom blogu spominal, ze davas 13-14 stolov - mas moju
btw ako vyberate stoly ? ja este nemam take mega stats na hracov a vela krat idem s uplne novymi za stol a vacsinou sa teda pozeram len na priemerny pot a priemerny pocet ruk za hodinu - cim viac ruk a potu, tak tam idem.. je to zle ? ci mate nejaky griff ? samozrejme ak vidim nejaku rybku na inom stole tak letiiiiiiiim za nou ...
btw moment zistujem ze mam naj. problem s 3betom a naslednym 4betom.. ako niekedy som si na 100% isty, ze chalan bluffuje len vdaka pozicii a tak ho s radostou 4 betnem, len neviem to odhanut vzdy.. neviete poradit ako 3bety zvladate vy ? ako viem ze vsetko zavisi od x faktorov (typ hraca, pozicia, shorstack a tak..) ale tak in generalis...
ako ja to beriem konstruktivne sebakriticky - uvedomujem si, ze hram menej ruk - vsak za jednym stolom sa to ani moc neda , ale uvedomujem si aj to, ze nestudujem tolko o pokri ako by som chcel, a preto radsej sadnem za jeden - dva stoly a tam sa potom prdim a hej ako snazim sa robit tie good rozohdnutia len to potom nakaka, ked vidis ze co ti uslo, potom ti pride handa a nejaky smotlak ta da ako mna posledne na K-8 - but "that´s poker" ...
ale dam asi na tvoju radu dzejkej- nahodim si hernu na druhy comp - ten ma vacsiu obrazovku a skusim grindit na 3-4 stoloch.. si tusim vo svojom blogu spominal, ze davas 13-14 stolov - mas moju
btw ako vyberate stoly ? ja este nemam take mega stats na hracov a vela krat idem s uplne novymi za stol a vacsinou sa teda pozeram len na priemerny pot a priemerny pocet ruk za hodinu - cim viac ruk a potu, tak tam idem.. je to zle ? ci mate nejaky griff ? samozrejme ak vidim nejaku rybku na inom stole tak letiiiiiiiim za nou ...
btw moment zistujem ze mam naj. problem s 3betom a naslednym 4betom.. ako niekedy som si na 100% isty, ze chalan bluffuje len vdaka pozicii a tak ho s radostou 4 betnem, len neviem to odhanut vzdy.. neviete poradit ako 3bety zvladate vy ? ako viem ze vsetko zavisi od x faktorov (typ hraca, pozicia, shorstack a tak..) ale tak in generalis...
- yakuzaaaa
yakuzaaaa napísal:uvedomujem si aj to, ze nestudujem tolko o pokri ako by som chcel, a preto radsej sadnem za jeden - dva stoly ..
Ked flakas studium, tak studuj . Kup si nejaku video prehravajucu minimasinku, stiahni si videa, supni to do masinky a ked budes mat chvilu cas, tak si to pusti. Tiez citanie clankov, rozoberanie ruk, atd. su vsetko casovo nenarocne sposoby studia. Ked postudujes, potom zacnes session a snazis sa tie nove vedomosti zakomponovat do svojej hry. Nejak nevidim suvislost v "nestudujem tolko o pokri => zapnem si 1-2 stoly" .
yakuzaaaa napísal:ale dam asi na tvoju radu dzejkej- nahodim si hernu na druhy comp - ten ma vacsiu obrazovku a skusim grindit na 3-4 stoloch.. si tusim vo svojom blogu spominal, ze davas 13-14 stolov - mas moju
To som daval? Ja hravam 6 stolov na LA zvycajne a tie su o trosku rychlejsie ako Full Tilt alebo Poker Stars. 13-14 si obcas zapne TuKE, potom padne par buy-inov, dostane rozum a zopar vypne .
Pridaj si jeden stol naviac a sustred sa (ziadne browsovanie, TV, nic). Po nejakom case zistis, ze je to v pohode a pridas dalsi, atd. Niekto si zvykne za par dni, niekto za par tyzdnov, ale 4 stoly da po nejakom navyknuti si kazdy.
yakuzaaaa napísal:btw ako vyberate stoly ? ja este nemam take mega stats na hracov a vela krat idem s uplne novymi za stol a vacsinou sa teda pozeram len na priemerny pot a priemerny pocet ruk za hodinu - cim viac ruk a potu, tak tam idem.. je to zle ? ci mate nejaky griff ? samozrejme ak vidim nejaku rybku na inom stole tak letiiiiiiiim za nou ...
Pozriem stol s dobrym VPIP, mrknem sa po niekom, kto nema full stack alebo koho tam vidim v tom momente urobit hlupost (openlimp, minraise, calldown s nejakou smiesnou rukou) a sadnem si tak, aby som mal co najlepsiu poziciu.
yakuzaaaa napísal:btw moment zistujem ze mam naj. problem s 3betom a naslednym 4betom.. ako niekedy som si na 100% isty, ze chalan bluffuje len vdaka pozicii a tak ho s radostou 4 betnem, len neviem to odhanut vzdy.. neviete poradit ako 3bety zvladate vy ? ako viem ze vsetko zavisi od x faktorov (typ hraca, pozicia, shorstack a tak..) ale tak in generalis...
In generalis 3betuj for value, 4betuj for value a zvysok si nechaj na cas, kedy Ti bude jasne, kedy je dobry 4bet a preco. Nic uzitecnejsie vo vseobecnosti zo seba nedostanem . Ked nevies odhadnut, tak to este urcite nie je dobry cas na 4bet - snazit sa o nejaku divoku dynamiku vec dost komplikuje a to casom pride. Najjednoduchsia adjust ak Ta niekto 3betuje na microstakes je jednoducho hrat viac tight a mas to easy.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.