Volby 2010
Re: Volby 2010
IMO stat funguje iba ak vsetci respektuju zakony. to znamena ze treba mat hlavne zdrave sudy a prokuraturu. a to na slovensku nefunguje a za harabina ani nebude.. prokuratorom sa tu momentalne mozes stat iba ak je nim tvoj otec, alebo mama..
- eduard666
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/4 krát
lol a uz vidite kto foli fica.
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
yegon napísal:marjan556 napísal:Ja uprimne dufam ze vyhra Fico, zostavi opat svoju kleptokraciu na cele s hviezdami ako Slota, Meciar, Harabin, Kalinak, Tomanova a za 4 roky prideli svojim business partnerom este tie zvysky co tu pozostavali, pocuca si 4 roky dane a v roku 2014 nebude mat uz ani 5% pripadne ho zastreli niekto z tych 60% nezamestnanych ludi v jeho "socialnom state".
omg Harabin taha so smerom? tak to uz potom fakt nemam koho volit lebo vacsieho dementa nez je on som v zivote nevidel
slota je proti nemu laureat nobelovej ceny
hint: Most so so Smerom a spol do koalicie nepojde a na kandidatke mozes zakruzkovat slusnych ludi co nikdy nemali ziadne prusery ale zas aj su v politike nejaku tu dobu narozdiel od rychlokvasiek ako Sulik, napr. taky pan Sebej je clovek ktoreho by som rad videl v parlamente
-
marjan556 - Príspevky: 292
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/30 krát
buschle napísal:Nechcel som ist ani volit ,ale ked vidim co tu pisete tak sa musim zdvihnut , obliect a ist kompenzovat .
+1, idem aj ja veru
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
myslim ze na tom kto vladne nezalezi, nevsimol som si totiz ziadny rozdiel v mojom beznom zivote za vlady meciara, dzurindu a fica a pritom podla toho ako po sebe hucia tak by si clovek myslel ze maju uplne opacne nazory
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:myslim ze na tom kto vladne nezalezi, nevsimol som si totiz ziadny rozdiel v mojom beznom zivote za vlady meciara, dzurindu a fica a pritom podla toho ako po sebe hucia tak by si clovek myslel ze maju uplne opacne nazory
asi treba vrátiť klapky na oči tomu štvornohému zvíratku čo vlastníš (a nemyslím vlkodava ) a poobzerať sa okolo seba
w4444x napísal::) lol a uz vidite kto foli fica.
woe, zase si mal pravdu
ja som doteraz žil v predstave, že fica + (hzds/sns) volia iba ľudia s nižším vzdelaním alebo starší ľudia alebo východniari alebo ľudia zo slabších socialnych pomerov + yegon (čo je nejako zvrhlá výnimka )
ale čo tu čítam, tak ma to dosť desí, brrrrr, kua, srsť na chrbte sa mi zježila
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal: ja som doteraz žil v predstave, že fica + (hzds/sns) volia iba ľudia s nižším vzdelaním alebo starší ľudia alebo východniari alebo ľudia zo slabších socialnych pomerov + yegon (čo je nejako zvrhlá výnimka )
bohatí mladí bratislavskí junáci ako TuKe zas volia SDKU poťažmo SaS ..... z toho sa zas ježí srsť mne
-
LeFuFo - Príspevky: 20
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
a ti ostatni (napr. ako JK) volia Paliho
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
bohatý
mladý
solídny table image mám
mladý
solídny table image mám
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:woe, zase si mal pravdu
ja som doteraz žil v predstave, že fica + (hzds/sns) volia iba ľudia s nižším vzdelaním alebo starší ľudia alebo východniari alebo ľudia zo slabších socialnych pomerov + yegon (čo je nejako zvrhlá výnimka )
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.