[SNG] SNG ruky
Re: SitNgo world
ja si myslim,ze taketo idiotske rady by ste si mali nechat pre seba
- Za tento príspevok od palo1973 poďakovali :
- ___Mortylen___
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
podla mna je to zly priklad lebo aby boli na bubble traja co maju rovnako(4BB) a jeden leader(10BB) neni az tak casto, skor by som povedal ze sa tym stretnem raz za 50 turnajov aj to je mozno malo. Takze sa to neda dako vseobecne povedat co je spravne. To je prva vec, po druhe, v takomto pripade hodne zalezi na superovej range( ak ma ATT to Steal 80% sa 55 calluje lachsie ako ked ma 50% potom cim menej je to uz easy fold
a neda mi nespomenut ze ak prehrame tak sme posledny na bubble
takze ja som za: proti random pusher FOLD
proti any two pusher 22,33 fold 44 je tesne a 55 uz by som callol
a uvazujem tak ze zatial je pre mna flip EV-
ak myslim zle rad sa necham opravit
a neda mi nespomenut ze ak prehrame tak sme posledny na bubble
takze ja som za: proti random pusher FOLD
proti any two pusher 22,33 fold 44 je tesne a 55 uz by som callol
a uvazujem tak ze zatial je pre mna flip EV-
ak myslim zle rad sa necham opravit
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
-ja som vychadzal skor z toho,ze je to superturbo 6 max s 300 chipmi na FTP,ale da sa to zovseobecnit aj na normalne sngs,proste call s 22,33 a snad aj 44 je skoro stale zly,samozrejme su vynimky,ked sme prilis short,alebo sa jedna o odds call
-podla mna je vzdy ovela lepsie pushnut ako callovat,ak sme BS na bubble a su tam 2 resp.3 male stacky tak nas az tak light volat nebudu,lebo kazdy z nich sa bude chciet prefoldovat ITM a budu dufat,ze vypadni iny short,cize nebudu vyhladavat konfrontaciu s BS
-v konkretnom pripade je dolezity aj read na supera,ci pushuje atc alebo nie,a treba aj rozlisovat medzi 22 a 55,lebo s 55 dominujeme dost ruk ktore su aj v o nieco uzsom pushing rangi ako A2-A5 ci K2-K5,22-44
EDIT:ten post vcera som pisal,ked som prehral cca 20 ks 50 $ DoN-ov v rade,sry
-podla mna je vzdy ovela lepsie pushnut ako callovat,ak sme BS na bubble a su tam 2 resp.3 male stacky tak nas az tak light volat nebudu,lebo kazdy z nich sa bude chciet prefoldovat ITM a budu dufat,ze vypadni iny short,cize nebudu vyhladavat konfrontaciu s BS
-v konkretnom pripade je dolezity aj read na supera,ci pushuje atc alebo nie,a treba aj rozlisovat medzi 22 a 55,lebo s 55 dominujeme dost ruk ktore su aj v o nieco uzsom pushing rangi ako A2-A5 ci K2-K5,22-44
EDIT:ten post vcera som pisal,ked som prehral cca 20 ks 50 $ DoN-ov v rade,sry
-
oli.strs napísal:a neda mi nespomenut ze ak prehrame tak sme posledny na bubble
posledni urcite nejsi zbyde ti 800 chipu takze tohle je urcite spatne
Samozrejme ze to zalezi od push range soupere coz je videt i ztech obrazku co sem postoval.
Ale s touhle situaci se spis stretnes jednou za 200 turnaju takze to zas nebude tak podstatny move.
Uvidime co na to 7castle az se vrati pokerove z dovolenky
- Hrk
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/1 krát
palo1973 napísal:...
ja som sng noob, ale hravam semtam turnaje tak ma to zaujima.
takze napisem moj nazor a potom ma opravte
SB by tu mal pushovat any2 ,aj keby pushoval len cca 70% (T7o+ J6o+,Q2o+, 22+) a proti tomuto su pary 22+ nuts nie ?
navyse mame doplatitl len 1800 do 3200, v MTT je to podla mna instacall.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
teda tym mojim postom som chcel hlavne povedat , ze sa mi ten range SB ktory ma na tych obrazkoch vidi tak pri okolo 10+-blindoch nie pri 3,5bb (navyse na small blinde kde je najsirsi )
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Neviem preco by mal byt pre mna flip v tejto pozicii zly. Hravam 9 handed supT na FT. celkom je 2700 chipov v hre.
ak ja mam 1200 a 3 hraci po 500 a docallujem takyto flip tak v 50% pripadoch ho vyradim a som ITM. a v Dalsich 50% pripadoch mi ostane 700 chipov a mam sancu sa prebojovat ITM tiez. Jedine ze by sa jednalo o to ze ak to nedocallujem stale si drzim vacsiu sancu vyhrat cele sng. Neviem no.. preto som sa to tu pytal ale kazdy hovori nieco ine
ak ja mam 1200 a 3 hraci po 500 a docallujem takyto flip tak v 50% pripadoch ho vyradim a som ITM. a v Dalsich 50% pripadoch mi ostane 700 chipov a mam sancu sa prebojovat ITM tiez. Jedine ze by sa jednalo o to ze ak to nedocallujem stale si drzim vacsiu sancu vyhrat cele sng. Neviem no.. preto som sa to tu pytal ale kazdy hovori nieco ine
-
-PERFFECT- - Príspevky: 25
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
mtt a sng je nieco ine,proste ked sme na bubble BS a ostatni maju rovnake stacky tak je idealne byt agresor nie caller,ako som uz pisal treba vychadzat zo stats na hracov(nie kazdy pushuje ATC),a treba aj rozlisovat medzi 22 a 55
-
-PERFFECT- napísal:Neviem preco by mal byt pre mna flip v tejto pozicii zly. Hravam 9 handed supT na FT. celkom je 2700 chipov v hre.
-si si isty ze ked mas 22 tak mas 50 % na vyhru?
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.