TuKE napísal:Som konečne pozeral jeden celý zápas, Španielsko - Švajčiarko a na musím povedať, že tie drbnuté trúby sú nechutne otravné a úplne to imo kazí atmosféru. Vôbec nie je počuť divákov.
Takže som počul akurát ten monotónny zvuk, z ktorého ma začala bolieť hlava + drbnutý komentár na STV ako vždy.
Ja neviem, ale nestrannosť tomu komentátorovi asi veľa nehovorí, lebo všetko čo urobili Švajčiari bolo úžasné a všetko čo Španieli, tak to "zbabrali".
S tými komentátormi máš úplnu pravdu. Dnes ma vytočili svojou nekompetentnosťou hneď dvaja. Najprv ten čo komentoval JAR-URUG na STV a na konci zahlásil že JAR je už vyradená z bojov o postup zo skupiny, pričom v skutočnosti im úplne stači poraziť FRA, + URUG-MEX 1 alebo X, a FRA-MEX X. Ale určite by sa dalo nájsť ešte aj viacej kombinácii ako môže JAR postúpiť.
A druhy dement bol ten, čo sedel v štúdiu TA3 s Luhovým. Ten zasa zahlásil že ak porazíme PARAG tak postupujeme čo vôbec nie je pravda. Bola by to pravda keby o postupe zo skupiny v prípade rovnosti bodov dvoch mužstiev rozhodovali vzájomné zápasy, ale bohužiaľ rozhoduje tkzv. skóre, t.j. rozdiel medzi vsietenými a obdržanými gólmi (resp. ak by aj to bolo rovnaké, tak väčší počet strelených gólov a až potom vzájomné zápasy). Takže aj tento komentátor zavádzal, lebo ak porazíme PARAG povedzme o 1 gol a potom prehráme s TAL tak budeme mať 4 body a rozdiel skóre v najlepšom prípade 0. Z tohto vyplýva potom, že PARAG stačí poraziť NZL o dva alebo viacej gólov (ale možno aj o 1) a tiež bude mať 4 body, ale lepšie skóre. Neviem za čo tých ľudí platia. Registrujem podobné veci už od svojich detských časov, a stále to isté nonstop dokola.