CD Poker
odpovede
to lizu - no, nabuduce bude najlepsie, ked to budes hladat v all scheduled, tam by si mal najst uplne vsetky turnaje ;)
to Gomez - na moneybookers, aby si mohol disponovat co najvacsim limitom, verifikujes adresu, bank. ucet a kreditku. Zaklad je verifikovat adresu, cize zadas ju v profile a kliknes na verifikovat. Asi za tyzden Ti pride list s kodom, ktory tam zadas a zvysia Ti limit. Verifikovanie uctu je easy, jednoducho spravis prevodny prikaz z uctu, ktory si tam nadefinoval v akejkolvek sume a ako variabilny symbol zadas tvoje ID cislo moneybookers uctu. Ak to spravis, zas Ti zdvihnu limit. To co si spominal Ty je verifiakcia kreditnej karty, cize vlozis ju do profilu a oni Ti z nej strhnu sumu vo vyske 1-3 EUR, Tebe to pride esemeskou, alebo do mailu (zalezi aku mas notifikaciu), alebo to kuknes na internetbankingu a tu sumu, ktora je nahodna a ktoru Ti oni stiahli (naprikald 2,31 EUR) musis zadat do tych policok, tym padom budes mat verifikovanu kreditku a mozes dobijat kolko len chces. Myslim, ze tieto 3 verifikacie mozes robit aj nezavisle na sebe, cize nemusia nasledovat v poradi, aky som uviedol ;) ..thats all
to Gomez - na moneybookers, aby si mohol disponovat co najvacsim limitom, verifikujes adresu, bank. ucet a kreditku. Zaklad je verifikovat adresu, cize zadas ju v profile a kliknes na verifikovat. Asi za tyzden Ti pride list s kodom, ktory tam zadas a zvysia Ti limit. Verifikovanie uctu je easy, jednoducho spravis prevodny prikaz z uctu, ktory si tam nadefinoval v akejkolvek sume a ako variabilny symbol zadas tvoje ID cislo moneybookers uctu. Ak to spravis, zas Ti zdvihnu limit. To co si spominal Ty je verifiakcia kreditnej karty, cize vlozis ju do profilu a oni Ti z nej strhnu sumu vo vyske 1-3 EUR, Tebe to pride esemeskou, alebo do mailu (zalezi aku mas notifikaciu), alebo to kuknes na internetbankingu a tu sumu, ktora je nahodna a ktoru Ti oni stiahli (naprikald 2,31 EUR) musis zadat do tych policok, tym padom budes mat verifikovanu kreditku a mozes dobijat kolko len chces. Myslim, ze tieto 3 verifikacie mozes robit aj nezavisle na sebe, cize nemusia nasledovat v poradi, aky som uviedol ;) ..thats all
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Detaily na kesovu adresu..
Mna zaujíma postoj našich slovenských bánk...nestrhávajú za prevod 3 eur na účet herne nejaké horibilné sumy...t.j. niekoľko stoviek SK?
-
JimWalker - Príspevky: 139
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Detaily na kesovu adresu..
ak Ti nasa banka strhne nejaky poplatok za prevod do herne, aj ked ide len o napriklad 3 EUR, tak je to kvoli medzinarodnemu prevodu, za ktore zaplatis poplatok par sto korun.
-
No a to ma prave vytaca
Zas mam sponzorvat bankarov? Nemaju toho dost?
-
Re: No a to ma prave vytaca
na to mame moneybookers, platis len lokalny prevod a prevod do herne je bezplatny ;)
-
Blind structure
Hernu jsem si nainstaloval pouze kvůli avizovaným SK/CZ akcím. Jinak se mi do toho moc nechtělo, obzvlášť když ve vaší recenzi o této herně uvádíte 7 minut/level. Nastěstí se ukázalo, že to není až tak úplně pravda, jak je třeba uvedeno na http://www.cdpoker.com/new_ver/tournament_struct.php. Chápu, že práce je hodně, ale aspoň u heren které "doporučujete" by snad mohlo být info aktuální.
- Benny13
- Založený: Jan 2007
Re: Blind structure
Staci upozornit a bude zmenene :), prace je fakt dost vela ci uz s vybavovanim co najlepsich akcii alebo dorabanim novych veci ktore pribudnu onedlho ;)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Blind structure
Ok. tak ať se daří.:-))
- Benny13
keso26, vdaka
Za rozsirenie obzorov...Clovek sa aj na stare kolena uci...Uplne som bol v prdeli, ked som si nasiel moneybookers na webe este aj v cestine... Co vsetko sa dnes da... To naozaj tam odoslem koruny a oni to poslu herniam v dolacoch ci eurach?
-
keso26, vdaka
Za rozsirenie obzorov...Clovek sa aj na stare kolena uci...Uplne som bol v prdeli, ked som si nasiel moneybookers na webe este aj v cestine... Co vsetko sa dnes da... To naozaj tam odoslem koruny a oni to poslu herniam v dolacoch ci eurach?
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.