yegon napísal:tie range pre UTG hraca aj na open raise aj na call sa mi zdaju nejake dost siroke - bol to taky agresor?
no dobre tak ale potom to uz bude jasny fold nie??
yegon napísal:tie range pre UTG hraca aj na open raise aj na call sa mi zdaju nejake dost siroke - bol to taky agresor?
oli.strs napísal:ja tu mam tiez taky pre mna problem dost casto sa opakujuca situacia
najprv som taketo pushoval teaz to foldujem ale stale neviem ako by som to mal zahrat
inak to 33 od hrka aj ja by som to foldol ale tiez ma to zaujima ci je to OK
a to AQ zacina byt EV+ az ked mu dam open range 22%+ ale musi byt aj calling range 22%+ ked uz dam na call 12% a menej tak to zacina byt EV-
7castle napísal:oli.strs napísal:ja tu mam tiez taky pre mna problem dost casto sa opakujuca situacia
najprv som taketo pushoval teaz to foldujem ale stale neviem ako by som to mal zahrat
a to AQ zacina byt EV+ az ked mu dam open range 22%+ ale musi byt aj calling range 22%+ ked uz dam na call 12% a menej tak to zacina byt EV-
Ja uz som takmer 3 tyzdne nehral cize uz som trochu mimo ale toto mi pride ako EZ fold, ak to nie je nejaky maniak. Ale zase, ak je to nejaky maly BI a super ma 40/20 tak to moze byt kludne call.
EDIT: Fakt som rad ze sa toto vlakno pekne rozbieha a urcite sa sem vratim, ale vazne teraz vobec nehram plus som vselijako chory takze vobec nesedim za pocitacom Ale ja sa vratim
oli.strs napísal:ja tu mam tiez taky pre mna problem dost casto sa opakujuca situacia
Proky napísal:Ako hrat tzv. way ahead / way behind, nazorny priklad:
Full Tilt Poker, $30/60 Hold'em Tournament, 8 Players
Hand Converter by Pokerhand.org
Board:
RoTaco (MP1): $1,245
HERO (MP2): $1,760
Ninkbr (CO): $1,495
dacmandu1 (Button): $1,365
MagicalMule (SB): $1,560
stenson74 (BB): $3,015
Mari_cristi (UTG): $1,320
addict9 (UTG+1): $1,740
Dealt to HERO K A
Pre-flop:
(2 folds), RoTaco calls $60, HERO raises to $240, (4 folds), RoTaco calls $180
Flop: ($570) 6 6 5 (2 Players)
RoTaco bets $180, HERO calls $180
Turn: ($930) 2 (2 Players)
RoTaco bets $120, HERO calls $120
River: ($1,170) 6 (2 Players)
RoTaco bets $180, HERO calls $180Spoiler:
Otazka do plena - je toto standard alebo by ste to hrali inak?
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.