[SNG] SNG ruky

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: SitNgo world

Odoslaťod oli.strs 17 Jún 2010 17:42

yegon napísal:tie range pre UTG hraca aj na open raise aj na call sa mi zdaju nejake dost siroke - bol to taky agresor?

no dobre tak ale potom to uz bude jasny fold nie??
oli.strs

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 8 krát/12 krát

Odoslaťod yegon 17 Jún 2010 17:52

dolezity je hlavne rozdiel medzi jeho opening a calling range, neviem ci si nanho mal nejaky read ale cakal by som ze std hrac bude callovat len okolo 3-4% teda JJ+/AQs/AK no a jeho opening range to je tazko povedat, ak bude raisovat vsetky pary, vsetky Axs + nejake broadways tak to bude imo dost tesne
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod oli.strs 17 Jún 2010 18:18

tak som to trocha upravil calling range a ak bude callovat 3% co je JJ+, AK tak je to v pohode ship
oli.strs

Odoslaťod 7castle 17 Jún 2010 22:03

oli.strs napísal:ja tu mam tiez taky pre mna problem dost casto sa opakujuca situacia
najprv som taketo pushoval teaz to foldujem ale stale neviem ako by som to mal zahrat

inak to 33 od hrka aj ja by som to foldol ale tiez ma to zaujima ci je to OK

a to AQ zacina byt EV+ az ked mu dam open range 22%+ ale musi byt aj calling range 22%+ ked uz dam na call 12% a menej tak to zacina byt EV-

Ja uz som takmer 3 tyzdne nehral cize uz som trochu mimo ale toto mi pride ako EZ fold, ak to nie je nejaky maniak. Ale zase, ak je to nejaky maly BI a super ma 40/20 tak to moze byt kludne call.

EDIT: Fakt som rad ze sa toto vlakno pekne rozbieha a urcite sa sem vratim, ale vazne teraz vobec nehram plus som vselijako chory takze vobec nesedim za pocitacom :( Ale ja sa vratim ;)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod oli.strs 17 Jún 2010 22:31

7castle napísal:
oli.strs napísal:ja tu mam tiez taky pre mna problem dost casto sa opakujuca situacia
najprv som taketo pushoval teaz to foldujem ale stale neviem ako by som to mal zahrat

a to AQ zacina byt EV+ az ked mu dam open range 22%+ ale musi byt aj calling range 22%+ ked uz dam na call 12% a menej tak to zacina byt EV-

Ja uz som takmer 3 tyzdne nehral cize uz som trochu mimo ale toto mi pride ako EZ fold, ak to nie je nejaky maniak. Ale zase, ak je to nejaky maly BI a super ma 40/20 tak to moze byt kludne call.

EDIT: Fakt som rad ze sa toto vlakno pekne rozbieha a urcite sa sem vratim, ale vazne teraz vobec nehram plus som vselijako chory takze vobec nesedim za pocitacom :( Ale ja sa vratim ;)

hlavne skore uzdravenie, pekne lez aby si bol v sobotu fit :)
oli.strs

Odoslaťod Proky 18 Jún 2010 23:41

Ako hrat tzv. way ahead / way behind, nazorny priklad:

Full Tilt Poker, $30/60 Hold'em Tournament, 8 Players
Hand Converter by Pokerhand.org

Board:
RoTaco (MP1): $1,245
HERO (MP2): $1,760
Ninkbr (CO): $1,495
dacmandu1 (Button): $1,365
MagicalMule (SB): $1,560
stenson74 (BB): $3,015
Mari_cristi (UTG): $1,320
addict9 (UTG+1): $1,740

Dealt to HERO K :spade: A :club:

Pre-flop:
(2 folds), RoTaco calls $60, HERO raises to $240, (4 folds), RoTaco calls $180

Flop: ($570) 6 :heart: 6 :club: 5 :club: (2 Players)
RoTaco bets $180, HERO calls $180

Turn: ($930) 2 :heart: (2 Players)
RoTaco bets $120, HERO calls $120

River: ($1,170) 6 :spade: (2 Players)

Spoiler:
Results:
RoTaco Showed J:diamond: A:spade:
HERO Showed K:spade: A:club:
HERO wins $1,530

Otazka do plena - je toto standard alebo by ste to hrali inak?
Obrázok používateľa
Proky

Poďakoval/li: 13 krát/16 krát

Odoslaťod oli.strs 19 Jún 2010 07:51

Ja by som dal preflop na 200 a od supera by som cakal daky maly az stredny par takze takyto flop by som v pohode foldol ak by dal check tak by som skusil cbet nieco viac ako pol potu ale potom uz to vzdal a ak betne turn tak by som foldol jedine ze by dal daky min bet ale tu si vzdy nadavam ze callujem min bety az po river a potom aj tak musim zlozit
oli.strs

Odoslaťod Hrk 19 Jún 2010 09:50

No pre flop je to standart. ale na flopu bych to na bet shodil. pokud by check tak bych nahodil pul potu. na check na turnu bych to odcheckoval taky az po river. Neni treba se odhazovat kdyz vubec nic neporazis ;) jen nejaky bluff.
Hrk

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 13 krát/1 krát

Odoslaťod MiskoKvo 19 Jún 2010 10:39

Preco pouzivas SNG wiz ked mas 20BB?... ruka sa da zahrat 2mi sposobmy.... fold-neprichadza k uvahu ...

1, 3bet na izolovanie v hodnote ~350 ... ak pushne a je reg tak fold, ak pushne a je fish tak mozes uvazovat o calle aj ako underdog s 40% na vyhru kedze tam bude ~800$ dead money .. kazdopadne mas nanho poziciu a toto minraisovanie vo velkej vecsine pripadov znamena par (set mining) alebo nuts ..kazdopadne po flope mas lachke rozhodnutie.. ak ceknet tak Cbetnes ...ak donkne a ty netrafis foldnes... (osobne by som volil tuto moznost)

2, flat call... BB a SB mozno docaluju min raise a hras 4 way pot klasicky s poziciou ... je to taka zbabela cesta ale ked vies citat board a narabat s steal betmy tak dost profitujuca ...

btw: chcel by som sa spytat skusenejsich hracov aky je rozdiel medzi Chip EV a $ EV v 9 mans sng pri plnom pocte hracov a neskoro v turnaji napr HU... resp ktoru hodnotu pouzivate v ktorej faze pri hodnoteni ruk ... nehral som ich rok tak by ma to zaujimalo,kedze pri 45 pajacovich sa raz pouziva ta raz druha... ale niekde som cital ze sng wiz si to automaticky sam prehadzuje podla payout/poctu hracov.. dik
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod MiskoKvo 19 Jún 2010 10:57

Proky napísal:Ako hrat tzv. way ahead / way behind, nazorny priklad:

Full Tilt Poker, $30/60 Hold'em Tournament, 8 Players
Hand Converter by Pokerhand.org

Board:
RoTaco (MP1): $1,245
HERO (MP2): $1,760
Ninkbr (CO): $1,495
dacmandu1 (Button): $1,365
MagicalMule (SB): $1,560
stenson74 (BB): $3,015
Mari_cristi (UTG): $1,320
addict9 (UTG+1): $1,740

Dealt to HERO K :spade: A :club:

Pre-flop:
(2 folds), RoTaco calls $60, HERO raises to $240, (4 folds), RoTaco calls $180

Flop: ($570) 6 :heart: 6 :club: 5 :club: (2 Players)

Turn: ($930) 2 :heart: (2 Players)
RoTaco bets $120, HERO calls $120

River: ($1,170) 6 :spade: (2 Players)

Spoiler:
Results:
RoTaco Showed J:diamond: A:spade:
HERO Showed K:spade: A:club:
HERO wins $1,530

Otazka do plena - je toto standard alebo by ste to hrali inak?

Moj nazor je taky ze chybu si spravil na zaciatku.. maly raise ... tieto veci sa riesia 4xBB+1BB za limpera... tvoja ruka je dostatotcne silna aby si hral pred flopom o cely stack potom co super neukazal ziadnu silu..
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!