CD Poker
Re: Re: Blind structure
To vlade. Tak malá omluva. Těch 7 minut/level nebylo úplně od věci, ale platí jenom v S&G.
- Benny13
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: mena
Neviem ci je mozne to este prehodit, ono sa to dalo na zaciatku zvolit ci chces mat ucet v $ alebo Euro, skus sa spytat pripadne na live supporte ci ti to vedia prepnut, lebo myslim ze taka volba v herni nie je...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
bonus
Zaregistroval sam sa a urobil som prvý vklad, nemám pripísaných žiadnych 20 dolárov, ani po zadaní kódu,nehovoriac o tom,že mi prišiel mail v nemčine, že keď sa teraz zaregistrujem a vložím prvý vklad tak dostanem volný vstup na kvalifikačný turnaj 2.000.000,Ani to sa nestalo a stále musím zaplatiť Buy-in. Aby to nestačilo od registrácie ubehlo viac než ich predpísaných 72 hodín. Vie mi niekto pomocť?
- baky77
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: bonus
vie, posli tvoje CPR cislo (to je cislo ktore si dostal v herni CD poker) na support@pokerportal.sk a ja to dam preverit manazerovi, z casu na cas sa stane ze sa bonus z nejakeho dovodu nepripise automaticky, ale manazer to potom vyriesi...
- vlade
support cd poker
viete mi prosim vas niekto poradit ako sa dovolat na support CD POKRU??? vytacam cislo 001/632 756 7917 a cislo neexistuje. prosim poradte. :-$
- gevlik199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: support cd poker
hmm, tie jednotky na zaciatku su ok? To cislo inak sedi.
- vlade
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.