MiskoKvo napísal:hraci tam mali za stolom 100-380k ..pri blajndoch 200/400 100ante su velmy deep a tym sa umyselne vyhybaju tazkym rozhodnutiam o cely stack...ale co je dvolezitejsie hra sa viac ruk
Jaj, som zabudol, že v No-Limit to vyzerá ako limp, raise 4bb, AI 1200bb. Ja hlupák
Pokiaľ si všimneš na koľko otvárajú borci napríklad v PAD CG, tak je to veľmi veľmi podobné tomu ako otvárajú v Big Game.
MiskoKvo napísal:stavil by som svoju pravu ruku ze kazdy jeden move co spravia maju premysleny a ma ucel.. resp vychadza z niakej myslienky ktora sledovatelovi unika ked vidi vycuc 15 ruk z 150... mozno tie AQ nereisne preto ze ich raisol 4 krat predtym a vseci foldli ..lenze to sa do telky nedostalo bo to je nuda... tak teraz sa ich rozhodne limpnut ..atd veci tam je mnoho ...
Ja nič staviť nechcem, ale na tvojom mieste by som vážil slová alebo naozaj tvrdíš, že tie k...y televízie v US sa dohodli, že budú Laaka vykreslovať ako weak passive fish, Doyla ako ubernita, Daniela ako spewy-tight-semirega? Alebo možno platia iba jedného strihača a ten to takto strihá a baví sa na tom ako sa my hlupáci na Slovensko o tom hádame
Nič nie je nemožnéééééééééééé, MiškoKvoooooooooooooooooooo