P****Stars Big Game

Poker v TV, videá a streamy

Re: P****Stars Big Game

Odoslaťod dzejkej 21 Jún 2010 18:03

MiskoKvo napísal:dam vam vsetkym za pravdu ked co i len jeden slovak vyhra niaky blby vecsi turnaj alebo sa objavi v niakej televiznej cash game alebo aspon onom bude jeden ztych hracov ktorych ohovarate vediet..

Alebo ked budes dlhsi cas hrat CG a budes ziskovy - potom to sam pochopis a nebude Ta musiet nikto presviedcat. Ked Ti zacnu pasivni hraci limpovat deep UTG, aby crackli Tvoje monster ruky a strasne zarobili, tak sa sam nad tym iba pousmejes :).

MiskoKvo napísal:v porkovom svete sme odpad a myslim ze takymto tempom nim aj dlho ostaneme .. ak ste lepsi ako ti kritizovani hraci ktorych vidite v telke, novinach, pise sa onich na celosvetovich forach tak to dokazte .. ja budem len hrdy slovak ktory si odvas vypyta autogram

Tak v porkovom svete je odpad vsetko mozne - ved do tych bravcovych produktov davaju vsetko mozne :-D.

Na to, aby taki hraci boli znami a prerazili aj do tychto shows musia byt top aj v online svete (alebo mat dobre kontakty) + musia vediet robit show a tomu sa tu samozrejme nikto ani nepriblizuje. To nie je o povysenosti alebo zavideni - Iveyho, Antoniusa, durrrra, CTS, Raptora, Galfonda a inych, ktory sa objavili alebo casto objavuju tu vacsina z nas totalne respektuje.

A snad Ti je jasne, ze televizni hraci nie su vzdy ti najlepsi, tak ako Spice Girls neboli najlepsie spevacky a Paris Hilton nie je najlepsia ... hocico ... :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod TuKE 21 Jún 2010 18:04

Rozdiel tam vidíme pravdepodobne všetci, ale že by bol
MiskoKvo napísal:giganticky

ťažko.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod Komedia 21 Jún 2010 18:09

IMO Ak PRO hráči z online sveta "zigmund, durrrr atd" vydrzia pri pokri tak vysoko ako sú aj po dalsie roky takisto ako vydrzali negreanu hellmuth atd tak potom si poviem ze sú TOP.samozrejme treba povedat ze hraju omnoho lepsie ako títo panaci v BIG GAME lebo je to OTRAS...taktiez netreba zabudat ze negreanu, hellmuth a brunson sú tournament hráči a CG hrajú snad iba v nejakej trapnej show, pripadne brunson bol kedysi CG hrac ale mozno tak limit CG...
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod MiskoKvo 21 Jún 2010 18:11

dzejkej:
napisal som aj na forach atd... galfond,durrrr,zigmund,nanonoko,boku87,elky a mnoho dalsich sa stalo svetoznamych v pokrovej komunite davno predtym ako vystupili 1 krat pred tv..
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod dzejkej 21 Jún 2010 18:12

MiskoKvo napísal:dzejkej:
napisal som aj na forach atd... galfond,durrrr,zigmund,nanonoko,boku87,elky a mnoho dalsich sa stalo svetoznamych v pokrovej komunite davno predtym ako vystupili 1 krat pred tv..

A ak si cital, tak to neodporuje tomu, co som napisal. Aby sa online hrac objavil (najma viackrat) live, musi byt top v online svete a este musi aj "sediet" do TV. Dovolim si tvrdit, ze tam tito pani z Big Game predvadzaju obcas zvlastnosti, ale do hry durrra, zigmunda, galfonda a inych urcite nekecam, lebo mi je jasne, ze skillovo su nekonecne daleko predomnou, su pre mna modly a tatiez by tychto panov znicili :).

EDIT: rozpisane :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod MiskoKvo 21 Jún 2010 18:17

dzejkej napísal:
MiskoKvo napísal:dzejkej:

A ak si cital, tak presne to som pisal aj ja.

tak sry :gl:
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod TuKE 21 Jún 2010 18:18

Komedia napísal:IMO Ak PRO hráči z online sveta "zigmund, durrrr atd" vydrzia pri pokri tak vysoko ako sú aj po dalsie roky takisto ako vydrzali negreanu hellmuth atd tak potom si poviem ze sú TOP

Ono je to trošku miešanie jabĺk s hruškami.
Doyle, Daniel, Hellmuth etc. sa dostali hore v období, keď bola competition XYkrát viac soft ako je teraz.
Dnes je tona mladých online borcov, ktorí budú skôr či neskôr trápiť aj Dwana, aj Zigyho a tiež neočakával by som, že Dwan, CTS chcú hrať poker 30 rokov :)
Obrázok používateľa
TuKE

Odoslaťod TuKE 21 Jún 2010 18:25

http://pokertube.com/free-poker-videos? ... 6_Ep47_2_2

toto je krása, tak od desiatej minúty, celkom sa mi to hodí do tejto témy :)
aka Dr. Dwan vysvetľuje, že nie je limpovať ako limpovať :)
Obrázok používateľa
TuKE

Odoslaťod yegon 21 Jún 2010 18:51

MiskoKvo napísal:no ak tu nikto nevidi rozdiel medzi hrou "pot limit pred flopom a nolimit po flope" a "nolimit cely cas" tak to myslim smrtelne vazne

ja vidim rozdiel v tom, ze pot limit pred flopom ti umoznuje raisovat viac ruk nez no limit lebo sa nemusis obavat vysokeho (vacsieho nez pot) 3betu ktory by ti znemoznil vidiet flop

napriklad ked na NL200 niekto raisne na 3xBB na BTN ja z BB reraisujem na 12BB a tym supera prinutim castejsie foldnut nez ked by som mohol reraisovat len pot co by bolo 9,5BB

tym padom nevidim fakt ze ide o pot limit ako prekazku raisovania preflop ale skor ako faktor ktory mi umozni raisovat viac ruk nez v no limite, hlavne ked sa navyse hra viac ako 100BB deep

nemam nic zasadne proti limpovaniu, ale nejaky vzrusujuci divacky zazitok by som si od neho nesluboval :) urcite sa budem radsej divat na durra nez na hentu zostavu
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod buschle 24 Jún 2010 11:07

MassFacepalm.jpg
MassFacepalm.jpg (333.45 ) Zobrazená 4004 krát

uz z pozerania HSP , som vedel co mozem od tychto profesionalov cakat, ale pomaly sa mi nechce verit, ze naschval nehraju ako retardi , ale nevidim vyznam co by tym sledovali.
ten cernoch to je normalne torta na ceresnicke !

negreanu sa stackne so 77 PF s brunsonom ktory hra 5% ruk :poklona:
Tony G po tom ako za 5potov 3x bluffuje a je vycallovany laakom ... o 5minut minuraisuje ako bluff river tak ze laak to ma 6:1 :poklona:

atd.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Poker v médiách

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!