Majstrovstva sveta vo futbale 2010
Re: Majstrovstva sveta vo futbale 2010
weiss uz nieraz ukazal ze je jeho spravanie na urovni 6 rocneho rozmaznaneho chlapca........ tymto len potvrdil ze psychicky nema na to aby trenoval na medzinarodnej urovni
pocas sezony sa ho chlapci vo veku 14-16 rokov pytali na nominaciu a on im na to citujem: padajte do pice a neotravujte
pocas sezony sa ho chlapci vo veku 14-16 rokov pytali na nominaciu a on im na to citujem: padajte do pice a neotravujte
-
tifoslovan - Príspevky: 93
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
-keso zartujes,on netrenuje SK Matador Bratislava,ale SLOVENSKU REPREZENTACIU,on predsa reprezentuje celu nasu krajinu a sprava sa ako chrapun,nielenze urazil novinarov,ktori si robia svoj job,okrem toho pouzil dalsie slovo,ktorym urazil par milionov ludi(ja nie som nevinny,aj ja ho pouzivam,ale nie som trener slovenska),ale zrejme sme vsetci nakazeni nejakym virusom,vsak ked sa sprava podobne predseda parlamentnej strany,preco by sa tak nemohol spravat treenr repre,ze ano,a preco by to ini ludia nemohli bagatelizovat....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
tifoslovan napísal: padajte do pice a neotravujte
tak toto mi vzdy povie sef ked si ziadam zvysit plat
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Neviem naco robili taku kampan cele slovensko nabudili ze MS....a fraska...to sa dalo cakat...ale hlavne ze nasi futbalisti su vsade na titulkach a riesi sa ktory z nich je najsexi a ktory z nich ma najkrajsie kerky a neviem co vsetko....
Ked sledumeme MS v hokeji ta kazdy to bere ako samozrejmost ze kazdy rok tam sme....ale pomaly ideme dole vodou no
Ked sledumeme MS v hokeji ta kazdy to bere ako samozrejmost ze kazdy rok tam sme....ale pomaly ideme dole vodou no
- Pietro-svk
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
prve velke prekvapenie je tak na 90% tu......francuzi prehravaju 0:2 (ja som bol fakt v tom ze vyhraju ) a keby aj vyhravali je im to keket platne kedze uruguaj a mechiko zatial bez golov.....
-
imo to neni prekvapenie francuzi tam ani nemali byt
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
palo1973 napísal:spek to snad ani nemozes mysliet vazne,to co povedal je absolutne neospravedlnitelne,si treba uvedomit na akom vyznamnom poste je,cize aj spravanie by tomu malo byt prisposobene,a to tvoje rozmyslanie typu,ze aj ini maju skandaly/francuzi/,preco by sme nemohli aj my je absolutne smiesne...,treba si najprv pozametat pred vlastnym prahom
pisal som vyssie ze to nemal povedat nahlas...ale nervy su nervy.....a nechapem co tu pises kraviny ako moje rozmyslanie typu aj iní maju skandaly a preco by sme nemohli mat aj my..pekna hlupost....nepisal som to v zmysle...vsak aj iny ma skandal tak majme aj my...si to zle pochopil asi.len z toho novinari vyrobia skandal a dodrbu jedineho trenera, ktory s nasim muzstvom a terajsimi hracmi dokazal nieco, hlavne ked asi kazdy sam vidí ze je z toho nestastny.....ako napisal aj Tuke...opakujem sa..nemal povedat nahlas to co povedal samozrejme (lebo je v takej vysokej pozicii)...ale sa mu necudujem ze si to myslel.
-
speksSVK - Príspevky: 168
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/5 krát
[quote="speksSVK"]ked sa tak vzijem do jeho situacie ani sa necudujem, ze to povedal,ale nemal by to nahlas hovorit
-ano vzime sa do jeho situacie,sam som hraval roky futbal a tiez som nevedel niekedy krotit emocie,ale tu islo on nieco uplne ine,bola to tlacovka po zapase,normalna otazka,ziadne rypanie alebo nieco podobne,uz raz niekto spominal,ze tie takzvane flash rozhovory sekundy po zapase by sa robit nemali,ked su este hraci a treneri napumpovani adrenalinom,ale tu si treba naliat cisteho vina-toto bolo jednoznacne ludske zlyhanie,ktore sa trenerovi reprezentacie NEMOZE stat
-pises ze ja pisem kraviny,a ty tvrdis ze novinari vyrobia skandal,cize podla teba je polozenie obycajnej otazky k priebehu zapasu a plnenie si povinnosti za ktore ich zamestnavatel plati "vyrobenie skandalu?"
a poslednou vetou si to zaklincoval,novinar sa ma slusne pyta po zapase ci sa dalo nieco urobit inak a ja si myslim "***** vyjeb...i"
-ano vzime sa do jeho situacie,sam som hraval roky futbal a tiez som nevedel niekedy krotit emocie,ale tu islo on nieco uplne ine,bola to tlacovka po zapase,normalna otazka,ziadne rypanie alebo nieco podobne,uz raz niekto spominal,ze tie takzvane flash rozhovory sekundy po zapase by sa robit nemali,ked su este hraci a treneri napumpovani adrenalinom,ale tu si treba naliat cisteho vina-toto bolo jednoznacne ludske zlyhanie,ktore sa trenerovi reprezentacie NEMOZE stat
-pises ze ja pisem kraviny,a ty tvrdis ze novinari vyrobia skandal,cize podla teba je polozenie obycajnej otazky k priebehu zapasu a plnenie si povinnosti za ktore ich zamestnavatel plati "vyrobenie skandalu?"
a poslednou vetou si to zaklincoval,novinar sa ma slusne pyta po zapase ci sa dalo nieco urobit inak a ja si myslim "***** vyjeb...i"
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
emjayko napísal:imo to neni prekvapenie francuzi tam ani nemali byt
njn ale bozia ruka je bozia ruka.....pozdravujem henryho
-
palo1973 napísal:speksSVK napísal:ked sa tak vzijem do jeho situacie ani sa necudujem, ze to povedal,ale nemal by to nahlas hovorit
v tom ze to nemal povedat sa zhodneme..aj mna to zarazilo ze to vyslovil nahlas
kazdy sme iní....a novinar sa ta moze opytat aj neslusne???...tak mysliet si moze to co povedal...nemyslim si ze to je nejaka dych vyrazajuca vec len to vyslovil nahlas co nemal
btw..aj ja som hral dlhe roky futbal...osobne poznam aj Salatu aj Skrtela aj Holoska ... myslim ze sa citia dost zle potom zapase...cize to im staci ako trest....
suhlasim ..ano je to ich praca....ale velmi dobre vies,ze aky su novinari a nevies co sa neodvysielalo a co vsetko sa ho uz pytali predtym alebo co mu vyhadzovali na oci
mam skusenost aj s mediami a vedia byt velke k.... oni si odvysielaju a postrihaju iba to co chcu (samozrejme sa to nemusi tykat tejto zalezitosti)
-
speksSVK - Príspevky: 168
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/5 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.