Pre Flop: ($0.03) Hero is BTN with J J UTG raises to $0.08, 1 fold, CO raises to $0.20, Hero calls $0.20, 2 folds, UTG calls $0.12
2neznami hraci, utg raise vyzera silne ale zas moze to byt nejaka fish, reraise z CO takisto vyzera silne ale moja ruka takisto vyzera silne
Flop: ($0.63) T 2 4 (3 players) UTG bets $0.30, CO calls $0.30, Hero calls $0.30
okrem dreamov flopov typu Jxx, je toto tiez fajn flop, a v podstate ma biju QQ - AA tak si hovorim ze to nemozem zlozit na cbet, ktory by spravil aj s ATs, AQ, AK,, alebo aj horsim, lebo nemam paru s cim je schopny calovat 3bet
Turn: ($1.53) 7 (3 players) UTG bets $0.80, CO raises to $1.90, Hero folds, UTG folds
hovorim si, ze ten druhy barrel a ten minrasie, su zlo, tak to vzdavam
Pre Flop: ($0.06) Hero is SB with Q 6 1 fold, MP checks, CO calls $0.01, BTN calls $0.02, Hero calls $0.01, BB checks
Flop: ($0.10) T J Q (5 players) Hero bets $0.11, BB folds, MP folds, CO calls $0.11, BTN raises to $0.55, Hero raises to $1.98, CO folds, BTN calls $0.94 all in
mam flash draw + outy na trips , two pairs, ale je dobre sa stackovat aj ked je ten flop taky postupkovy v tomto ? mozno som tu len result oriented, teda myslim ze sa stakne aj s inymi vecami ako postupkou, snad TPTK, potom sety co som zas pozadu, mozno aj so SD a FD co je zas pre mna dobre
pokracujem vo vbetovani a hla toto takze mozu to byt divne zahrate AA,KK,QQ, moze to byt AJ,KJ ? alebo nejaky set 99,22,77 ktory len slowplayol na flope a teraz to tam pali, alebo aj JJ, neviem ci moj fold tu nebol prilis weak