Blog uplakanej princezničky (Drobec)
Re: Drobcov zaciatok
Mne to pride weak zahrane, siel by som do rr na flope, to je ako Kx fd. A su to lacne karty pre neho.
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
Drobec37 napísal:na flope mi donkuje pot kde s pohodou dorovnávam hovorim si jeho rang skotorou toto zahra niečo ako JJ AKs AKo AQ AJ KT QJ. možno aj KQ KJ s combo draw. flash vylučujem pretože betovat pot na trafenom flashy nieje ziskové.
Takze vylucujes ruky, s ktorymi to podla Teba nie je ziskove ? Akosi ludia hravaju obcas aj menej ako optimalne .
Neviem, kde si zobral rukytypu JJ, AK, kedze je to 18/14 a limp/calluje OOP. A BTW - to tiez nie je ziskove .
Tiez by som raisoval na flope.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:
Takze vylucujes ruky, s ktorymi to podla Teba nie je ziskove ? Akosi ludia hravaju obcas aj menej ako optimalne .
Neviem, kde si zobral rukytypu JJ, AK, kedze je to 18/14 a limp/calluje OOP. A BTW - to tiez nie je ziskove .
Tiez by som raisoval na flope.
ja osbne JJ a AK z OOP skoro vždy (vačšinou) 3 betujem a mam staty 3 betu niečo okolo 4 a typek z OOP mal ani nie 2 takže som mu tam do range pridal aj ruky JJ AK.
Dik za radu
No prave som prišiel domov z nákupov bol som kúpit darček môjmu zadku a chrbtu ku štátniciam a k pohdlnejšiemu sedeniu za PC-čkom. Hlavý dôvod bolo že sa mi na starej stoličke odrbalo operadlo, zaplatené to je z minulomesačného RB takže mám radost. a dostal som aj 10% zlavu
a tu je moja nova trošku drahšia ako som plánoval ale oto pohodlnejšia kancelárksa stolička
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Drobec37 napísal:ja osbne JJ a AK z OOP skoro vždy (vačšinou) 3 betujem a mam staty 3 betu niečo okolo 4 a typek z OOP mal ani nie 2 takže som mu tam do range pridal aj ruky JJ AK.
Ano, to je mozne - obv som si zase zle precital ruku a myslel, ze on limp/calloval a on pritom cold calloval . No tam by som "free" karty nedaval uz len preto, ze ak ma 2 pary alebo set alebo combo, tak to na raise nefoldne a pritom turn moze spomalit akciu - napr. ma made ruku a pride 4str8 alebo 4 flush alebo turn blank a uz sa mu so svojim silnejsim drawom nebude chciet blbnut.
Raise tam je taktiez dobry, lebo to ludia nemaju radi a zacnu Ta hned o nieco viac nenavidiet, co je len a len dobre .
A gratulacia k darceku, hehe. Ja som si po Ing statniciach kupil N900 a stolicku mam stale rozheganu a zvlastnu .
-
nedá mi to a postnem graf za tento mesiac. ako pan boch dal tak pan boch vzal. posledny týžden proste nevyhram all in doslova nič a pozeram HH tak za týžden som z AA KK QQ a JJ prehral vyšše 200USD. vačšinu na turn a river. asi 6-7 krát AA alebo KK proti regom ktorí sa stackujú s FD SD a všekto dojde. tak po krásom upswingu rovnako velký dowsnwing. soms toho trošku smutny no nič zajtra dám pokoj pokru skúsim to vo štvrtok. držte palce
-
do buducna by som bol rad keby si ma prestal kopirovat...
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
jj pokúsim sa ale ked si premna velký idol a snažim sa byt ako ty
-
asi premenujem moj blog a nazvem ho: Prezentácia grafov hráčov z pp.sk
kludne môžme vyhlásit sútaž o najvyšší kopec vytvorený krivkami grafu
kludne môžme vyhlásit sútaž o najvyšší kopec vytvorený krivkami grafu
-
Premenuj to IMO na 3 uplakane princeznicky .
Headko sa na NL50 stackuje light a este je dokonca +2 BI, takze oproti zvysnym grafom to je brag a emjayko do grafu nedal posledne dni, lebo ma urcite sick heater .
Headko sa na NL50 stackuje light a este je dokonca +2 BI, takze oproti zvysnym grafom to je brag a emjayko do grafu nedal posledne dni, lebo ma urcite sick heater .
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.