Blog uplakanej princezničky (Drobec)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Drobcov zaciatok

Odoslaťod obivano 22 Jún 2010 07:57

Mne to pride weak zahrane, siel by som do rr na flope, to je ako Kx fd. A su to lacne karty pre neho.

Za tento príspevok od obivano poďakovali :
Drobec37
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod dzejkej 22 Jún 2010 10:00

Drobec37 napísal:na flope mi donkuje pot kde s pohodou dorovnávam hovorim si jeho rang skotorou toto zahra niečo ako JJ AKs AKo AQ AJ KT QJ. možno aj KQ KJ s combo draw. flash vylučujem pretože betovat pot na trafenom flashy nieje ziskové.

Takze vylucujes ruky, s ktorymi to podla Teba nie je ziskove :-D? Akosi ludia hravaju obcas aj menej ako optimalne :).

Neviem, kde si zobral rukytypu JJ, AK, kedze je to 18/14 a limp/calluje OOP. A BTW - to tiez nie je ziskove :angel: .

Tiez by som raisoval na flope.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Drobec37 22 Jún 2010 11:49

dzejkej napísal:
Takze vylucujes ruky, s ktorymi to podla Teba nie je ziskove :-D? Akosi ludia hravaju obcas aj menej ako optimalne :).

Neviem, kde si zobral rukytypu JJ, AK, kedze je to 18/14 a limp/calluje OOP. A BTW - to tiez nie je ziskove :angel: .

Tiez by som raisoval na flope.

ja osbne JJ a AK z OOP skoro vždy (vačšinou) 3 betujem a mam staty 3 betu niečo okolo 4 a typek z OOP mal ani nie 2 takže som mu tam do range pridal aj ruky JJ AK.
Dik za radu

No prave som prišiel domov z nákupov :D bol som kúpit darček môjmu zadku a chrbtu ku štátniciam a k pohdlnejšiemu sedeniu za PC-čkom. Hlavý dôvod bolo že sa mi na starej stoličke odrbalo operadlo, zaplatené to je z minulomesačného RB takže mám radost. :D a dostal som aj 10% zlavu
a tu je moja nova trošku drahšia ako som plánoval ale oto pohodlnejšia kancelárksa stolička
Prílohy
Fotografia 0008.jpg
Fotografia 0008.jpg (209.21 ) Zobrazená 2232 krát
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod dzejkej 22 Jún 2010 12:07

Drobec37 napísal:ja osbne JJ a AK z OOP skoro vždy (vačšinou) 3 betujem a mam staty 3 betu niečo okolo 4 a typek z OOP mal ani nie 2 takže som mu tam do range pridal aj ruky JJ AK.

Ano, to je mozne - obv som si zase zle precital ruku a myslel, ze on limp/calloval a on pritom cold calloval :fish: . No tam by som "free" karty nedaval uz len preto, ze ak ma 2 pary alebo set alebo combo, tak to na raise nefoldne a pritom turn moze spomalit akciu - napr. ma made ruku a pride 4str8 alebo 4 flush alebo turn blank a uz sa mu so svojim silnejsim drawom nebude chciet blbnut.

Raise tam je taktiez dobry, lebo to ludia nemaju radi a zacnu Ta hned o nieco viac nenavidiet, co je len a len dobre :-D.

A gratulacia k darceku, hehe. Ja som si po Ing statniciach kupil N900 a stolicku mam stale rozheganu a zvlastnu :crazy: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Drobec37 22 Jún 2010 17:56

nedá mi to a postnem graf za tento mesiac. ako pan boch dal tak pan boch vzal. posledny týžden proste nevyhram all in doslova nič a pozeram HH tak za týžden som z AA KK QQ a JJ prehral vyšše 200USD. vačšinu na turn a river. asi 6-7 krát AA alebo KK proti regom ktorí sa stackujú s FD SD a všekto dojde. tak po krásom upswingu rovnako velký dowsnwing. :( soms toho trošku smutny no nič zajtra dám pokoj pokru skúsim to vo štvrtok. držte palce
Prílohy
Mount Everest.jpg
Mount Everest.jpg (79.65 ) Zobrazená 2152 krát
Obrázok používateľa
Drobec37

Odoslaťod emjayko 22 Jún 2010 18:28

do buducna by som bol rad keby si ma prestal kopirovat...
Prílohy
drobec kopiruje.jpg
drobec kopiruje.jpg (114.63 ) Zobrazená 2087 krát
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod Drobec37 22 Jún 2010 18:43

jj pokúsim sa ale ked si premna velký idol a snažim sa byt ako ty :D
Obrázok používateľa
Drobec37

Odoslaťod obivano 22 Jún 2010 19:04

Jeeeeeeeeeeeej kraaaaaaaaaasne grafyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, pridam svoj :P

Obrázok

Uploaded with ImageShack.us
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod Drobec37 22 Jún 2010 19:09

asi premenujem moj blog a nazvem ho: Prezentácia grafov hráčov z pp.sk
kludne môžme vyhlásit sútaž o najvyšší kopec vytvorený krivkami grafu
Obrázok používateľa
Drobec37

Odoslaťod dzejkej 22 Jún 2010 19:28

Premenuj to IMO na 3 uplakane princeznicky ;).

Headko sa na NL50 stackuje light a este je dokonca +2 BI, takze oproti zvysnym grafom to je brag a emjayko do grafu nedal posledne dni, lebo ma urcite sick heater :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!