[MTT] Dorovnanie 3bet PF, ak viete, ze super ma AA

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: [MTT] Dorovnanie 3bet PF, ak viete, ze super ma AA

Odoslaťod mareki 22 Jún 2010 22:45

janobendik napísal:ahojte, ahoj Mareki
a/ blind 100-200 utg+1 /cca 25 000 chips!, 3. na čipoch na stole!!/ raise do 550, ja v strede pola s KK / 32 500 chips - tu je tvoja 1. velka chyba v reporte/ reraise na 1750, Ty v zadnej pozícií CALL /cca 45 000/, všetci pas .
b/flop T84 bezfarebný , ja lákadlo na reraise 1200 ty call / kedže pri mojom smiešnom bete si len call čakal so u teba niečo ako AK, AQ - vzhladom na call po reraise pred flopom/

5/ A prosím neprikrášluj obraz hry, nespustil som ŽIADNU spršku nadávok, samozrejme som nebol nadšený a vyčítal som Ti Tvoj luckerský call a jediným čo Ta mohlo urazit /určite nie nadávka, lebo som nepoužil ani jedno "nespisovné" slovo/ mohlo byt akurát to, že som povedal: Čo je to za amaterizmus, kedy už na Slôovensku sa naučíte aspon priemerne hrat"!

6/teším sa na CG, kedže si vraj CG hráč / ateraz aj s LÓVAMI :D /

Ahoj Janko, dakujem za reakciu.. no musim tiez opravit.. Na tvoj mini bet na flope, si dostal 3-bet raise, ktory si docalloval..
Turn check a ja push.. Co sa tyka chipov, myslim, ze moj odhad bol spravny, ale nechcem ist tu do konfliktu, kedze sa to uz spatne presne nedozvieme..

Co sa tyka nadaviek, tak tie neboli od Teba.. Ty si len tiltnuto (a celkom opravenene), kritizoval moj call a nazval moju hru "hrou na stastie".. co Ti samozrejme nemozem vycitat.. aj to je jeden z dovodov, preco som to sem postol a chcel som tu handu nechat rozobrat aj ostatnych a poucit sa z nej..

Tvoje uspechy a hru velmi respektujem a dufam, ze sa Ti raz vyrovnam :)

Samozrejme na CG s tebou sa velmi tesim :)
mareki

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod janobendik 23 Jún 2010 07:57

ahoj Marek
dúfam, že niečo poriadné chytíš čím skor, aspon budem mat s kým jazdit po turnajoch! :) Česi už chodia 3-4 a ja stále sám. budem naozaj úprimne rád ak niekomu na SK pojde iak, aby si to mohol dovolit a zároven aby ho to motivovalo. :gl:
.... ešte k tej hande.... maš recht na flope si moje 1200 3betol, ale žetonov v tom čase som mal už naozaj cez 32K.
.... ináč na CG proti velkým stackom tak bežne hrávam aj ja ;) . rozdiel je len v tom, že vo vrecku mám ešte nejaký ten rebuy :lol2: .
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod mareki 23 Jún 2010 08:00

janobendik napísal:ahoj Marek
dúfam, že niečo poriadné chytíš čím skor, aspon budem mat s kým jazdit po turnajoch! :) Česi už chodia 3-4 a ja stále sám. budem naozaj úprimne rád ak niekomu na SK pojde iak, aby si to mohol dovolit a zároven aby ho to motivovalo. :gl:
.... ešte k tej hande.... maš recht na flope si moje 1200 3betol, ale žetonov v tom čase som mal už naozaj cez 32K.
.... ináč na CG proti velkým stackom tak bežne hrávam aj ja ;) . rozdiel je len v tom, že vo vrecku mám ešte nejaký ten rebuy :lol2: .

Hehe, pocul som :) Zandar sa postazoval ako si mu AA pobil so 67 :-D On chce aby som s nim isiel najblizsie do rozvadova. Ty tam nechodis?
mareki

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!