Chces po mne aby som uvazoval o rangu fishky, ktora hra vsetko a jediny select je podla nalady... Mimochodom, ten isty hrac sa potom limpol z UTG s AA a na flope bolo AYY a odcheckoval az po river, kde do potu 0.7 reraisol 0.2, ked mu jeden betol 0.1. A potom isiel s nejakou kravinou Q7o do all-inu preflop. Tam je range cely balik kariet. Aky range som mu mal pridelit, mimochodom s readom "asi maniak", ked som ho videl malo hrat ???
Je jasne, ak vidim 18/14 a podobne stat. tak sa prisposobim a sledujem, co hra a ako.
Chcel som len odpoved ako zahrat proti maniakovi, vacsionou stat po 50rukach, kt. ti odcaluje az po river a tam sa rozodne, ci fold alebo all-in. Stale davam ako priklad ruku s JQs. Ano podla rangu (any two) som mal na turne stavit viacej? Ale jedine co by asi zlozil by bol pot size bet, co sa mi s JQs nezda ako najlepsi napad.
Dzejkej, co hovoris je pravda. Ja sa nebudem hadat s tebou, kedze mas viacej skusenosti. Suhlas RANGE je alfa-omega.
dzejkej napísal:Na co ja chcem poukazat je chyba v uvazovani a to konkretne betovanie malo, lebo sa bojim Jx alebo postupky. Jednak to nema ani hlavu ani patu, kde sme na take prisli a taktiez to ani nema spolocne s tym ako sme to hrali.
Nepisal som, ze na turne som nevedel ako to zahrat? Tak som partiu len dotiahol, nehladaj od turnu ziadnu hru (Chcel som mat vzorovu ruku, co mi robi problemy)... To som si aj ja vedomy, ze to bolo zle a na nic od turnu.
PS: Poker hram pre funn. Rozhodne to moja zarobkova cinnost nie je. A mam +BR , napriek mojej genitalnej hre...
sorry za chyby, pisem velmi rychlo...no time