emjaykov only the strong will continue blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: emjaykov only the strong will continue blog

Odoslaťod dzejkej 27 Jún 2010 19:33

mr_kaktus napísal:pri 100BB nemozes callovat 4bet ani keby si mal vsetky ready sveta.

To zakazuju pravidla :)? Pozor na take tvrdenia ... Mozes callnut 4bet so silnou rukou, ak si myslis, ze indukujes nejaky spew od zleho hraca. Len reg vs reg sa take casto nevidi, i ked i z tohoto fora par ludi obcas nejaky ten 4bet callne aj z vyssich stakes, i ked tu potrebnu know-how vybavu na to ja osobne nemam, aby som to pokladal za uzasnu hru :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod mr_kaktus 27 Jún 2010 19:37

ok mozno trochu silne tvrdenie ale snad vieme ako som to myslel :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod emjayko 30 Jún 2010 12:53

Tak kedze mame dnes posledny junovy den tak to podme zhodnotit cele…
Najdolezitejsia vec ktoru som asi spravil bola to ze som prekonal svoju megalenivost a nakopol sa k studiu. Zaciatkom mesiaca som konecne vyuzil trial na deucsescracked a postahoval asi 10 giga videi. Mam za tento mesiac pozretych asi 10 hodin videa co neni zase nejaky extrem ale oproti 0 z minulych mesiacov je to velky progres :D este mi ich tu zostava hodne na pozeranie takze mam co robit aj dalsie mesiace.. dalsia vec pustil som sa do studia balugovej knihy ez game (vdaka kakutsovi ze ma nakopol) ta kniha je naozaj vyborna a aj ked je kratka kazda veta je plna informacii a je to fakt super... dalej som si nasiel este jedno ceske pokrove forum ktore som zacal citat popri tom nasom krasnom... dalej som mal sweatku s drobcom co bolo uplne super moja prva sweatka a velmi sa mi to pacilo az na to ze nejako zlyhala technika a nesiel mi mic, ale objednal som nove sluchatka aj s micom takze buduci mesiac mozme sweatovat o stošesto zatial som dohodnuty s drobcom a katusom nato sa velmi tesim lebo si myslim ze to velmi posuva dopredu... ak by mal niekto iny zaujem budem rad.

Inak konecne som vypadol z ipokru lebo uz mi tam fakt bolo velmi zle ten hnusne farbene zladeny soft ma tiltoval este som to len zapol :D presiel som na lucky kde je kvalita hracov neporovnatelna a velmi sa mi tu paci aj ked mi tu moja nonsd krivka ide kdesi do australie ale tak nevadi... k hre samotnej asi len tolko ze stala tento mesiac za prd mam odohratych asi 25k ruk co je opat velky progres oproti ostatnym mesiacom. V podstate na vsetkych stakes som skoncil even, co mi vsak ani tak moc nevadi kedze viem ze som sa hodne zlepsil tento mesiac a mam vacsi prehlad vyhry pridu neskor... takze tento mesiac som iba rakeback pro... druhy krat shotujem nl20 prvy pokus po velmi slubnom zaciatku ked som bol uz +14 bi skoncil nakoniec este na ipokri neuspechom teraz to skusam druhy krat na lucky a po 10k hands som even ale tak snad to nejako rozhybem a uz sa tam udrzim...jedina vec co mi z ipokru bude chybat su mesacne vip freerolli a fpp turnaje ale tak to nejako prezijem ked ma budu fishky krmit...

Dalej by som sa chcel vratit k tej balugovej knihe... napadla ma taka myslienka ze by som sa pokusil tuto knihu tak nejak interne pre nase forum prelozit. Ma to iba 40 stran cize to neni nejako vela roboty myslim ze kope zacinajucich aj uz dlhsie hrajucich hracov by to mohlo velmi pomoct aj tym co nemaju az taku dobru anglictinu. Tiez to chcem robit aj kvoli sebe jednak kvoli zlepseniu anglictiny, aj kvoli tomu ze ak sa v tom budem rypat a cele to prepisem tak naozaj tu knihu pochopim teda aspon dufam bol by to taky moj prinos komunite kedze mam pocit ze zatial viacej berem ako davam... tak ak by bol zaujem tak by som sa do toho pustil...

Real life-porobil som vsetky skusky a uspesne ukoncil prvy rocnik vysokoskolskeho studia z coho je velka radost a spokojnost... zacina sa nam leto takze sa chystam si uzivat piatok odchadzam do hornej stredy na vikend na festival, idem tam uz 4ty rok po sebe, inak na leto je naplanovana chata a este aspon jeden festival takze leto snad bude fine

Takze asi tolko k tomuto mesiacu dufam ze mi ten nastupeny trend vydrzi a budem mat chut dalej sa vzdelavat...
edit sweet aj mi bolo nejake divne ze je to moc sladke :-D
Naposledy upravil emjayko dňa 30 Jún 2010 13:09, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod Horsey7 30 Jún 2010 12:57

najz :good: nech sa dari

btw. sweet/sweat
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod Riddlah 30 Jún 2010 13:57

najs, ;)
a co to studujes ?:P
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod Drobec37 30 Jún 2010 14:05

emjayko napísal:Dalej by som sa chcel vratit k tej balugovej knihe... napadla ma taka myslienka ze by som sa pokusil tuto knihu tak nejak interne pre nase forum prelozit. Ma to iba 40 stran cize to neni nejako vela roboty myslim ze kope zacinajucich aj uz dlhsie hrajucich hracov by to mohlo velmi pomoct aj tym co nemaju az taku dobru anglictinu. Tiez to chcem robit aj kvoli sebe jednak kvoli zlepseniu anglictiny, aj kvoli tomu ze ak sa v tom budem rypat a cele to prepisem tak naozaj tu knihu pochopim teda aspon dufam bol by to taky moj prinos komunite kedze mam pocit ze zatial viacej berem ako davam... tak ak by bol zaujem tak by som sa do toho pustil...

Tak na toto sa velmi tešim bolo by fajn keby si to takto spravil rad by som si to prečitla ale po anglicky viem akurat tak (nice hand) :D
Som rad ze ta znova vidim na LA tak dúfam že dalši mesiac bude lešpí na výsledky, ale je super že citiš zmenu hry a rozmyšlania takto nakopnut by som potreboval aj ja.
tešim sa aj na tu sweet session. :angel:
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod emjayko 09 Júl 2010 21:40

dneska som si dal dve kvaldy na zive turnaje a obidve som uluckoval :D tak zajtra frcim na svoj prvy vacsi zivy turnaj na doxxbet poker tour, tak keby tam bol nekdo z fora a chcel by pokecat nech hlada kratkovlaseho krpateho zmetka
+ budem mat este na konci mesiaca trip do pardubic :D
Prílohy
pardubice.jpg
pardubice.jpg (89.38 ) Zobrazená 2547 krát
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod emjayko 16 Júl 2010 17:54

trosku hotrun na zaver session :) ale potom co sa mi dialo posledne tri dni si to plne zasluzim :P
Prílohy
hhhottt.jpg
hhhottt.jpg (108.34 ) Zobrazená 2319 krát
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod mr_kaktus 16 Júl 2010 23:03

omg :good: nice :) :poklona:
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod emjayko 26 Júl 2010 16:08

zdravicko ludia nema niekto zaujem teraz v piatok o 20.30 si zahrat 5000$ gtd freeroll na mybet pokri? hrava ho cca 60-70 ludi, dobra pomala strutkura isli by sme 50/50 ak by sa niekomu chcelo tak v ss mu poslem login
Obrázok používateľa
emjayko

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!