Tak kedze mame dnes posledny junovy den tak to podme zhodnotit cele…
Najdolezitejsia vec ktoru som asi spravil bola to ze som prekonal svoju megalenivost a nakopol sa k studiu. Zaciatkom mesiaca som konecne vyuzil trial na deucsescracked a postahoval asi 10 giga videi. Mam za tento mesiac pozretych asi 10 hodin videa co neni zase nejaky extrem ale oproti 0 z minulych mesiacov je to velky progres
este mi ich tu zostava hodne na pozeranie takze mam co robit aj dalsie mesiace.. dalsia vec pustil som sa do studia balugovej knihy ez game (vdaka kakutsovi ze ma nakopol) ta kniha je naozaj vyborna a aj ked je kratka kazda veta je plna informacii a je to fakt super... dalej som si nasiel este jedno ceske pokrove forum ktore som zacal citat popri tom nasom krasnom... dalej som mal sweatku s drobcom co bolo uplne super moja prva sweatka a velmi sa mi to pacilo az na to ze nejako zlyhala technika a nesiel mi mic, ale objednal som nove sluchatka aj s micom takze buduci mesiac mozme sweatovat o stošesto zatial som dohodnuty s drobcom a katusom nato sa velmi tesim lebo si myslim ze to velmi posuva dopredu... ak by mal niekto iny zaujem budem rad.
Inak konecne som vypadol z ipokru lebo uz mi tam fakt bolo velmi zle ten hnusne farbene zladeny soft ma tiltoval este som to len zapol
presiel som na lucky kde je kvalita hracov neporovnatelna a velmi sa mi tu paci aj ked mi tu moja nonsd krivka ide kdesi do australie ale tak nevadi... k hre samotnej asi len tolko ze stala tento mesiac za prd mam odohratych asi 25k ruk co je opat velky progres oproti ostatnym mesiacom. V podstate na vsetkych stakes som skoncil even, co mi vsak ani tak moc nevadi kedze viem ze som sa hodne zlepsil tento mesiac a mam vacsi prehlad vyhry pridu neskor... takze tento mesiac som iba rakeback pro... druhy krat shotujem nl20 prvy pokus po velmi slubnom zaciatku ked som bol uz +14 bi skoncil nakoniec este na ipokri neuspechom teraz to skusam druhy krat na lucky a po 10k hands som even ale tak snad to nejako rozhybem a uz sa tam udrzim...jedina vec co mi z ipokru bude chybat su mesacne vip freerolli a fpp turnaje ale tak to nejako prezijem ked ma budu fishky krmit...
Dalej by som sa chcel vratit k tej balugovej knihe... napadla ma taka myslienka ze by som sa pokusil tuto knihu tak nejak interne pre nase forum prelozit. Ma to iba 40 stran cize to neni nejako vela roboty myslim ze kope zacinajucich aj uz dlhsie hrajucich hracov by to mohlo velmi pomoct aj tym co nemaju az taku dobru anglictinu. Tiez to chcem robit aj kvoli sebe jednak kvoli zlepseniu anglictiny, aj kvoli tomu ze ak sa v tom budem rypat a cele to prepisem tak naozaj tu knihu pochopim teda aspon dufam bol by to taky moj prinos komunite kedze mam pocit ze zatial viacej berem ako davam... tak ak by bol zaujem tak by som sa do toho pustil...
Real life-porobil som vsetky skusky a uspesne ukoncil prvy rocnik vysokoskolskeho studia z coho je velka radost a spokojnost... zacina sa nam leto takze sa chystam si uzivat piatok odchadzam do hornej stredy na vikend na festival, idem tam uz 4ty rok po sebe, inak na leto je naplanovana chata a este aspon jeden festival takze leto snad bude fine
Takze asi tolko k tomuto mesiacu dufam ze mi ten nastupeny trend vydrzi a budem mat chut dalej sa vzdelavat...
edit sweet aj mi bolo nejake divne ze je to moc sladke