Full Tilt Poker
steps turnaje
Caute. Ako je to zo steps turnajmi? Da sa vyplatit vstupenka? Alebo ako? musis vyliezt upne hore?
- Bumika
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: steps turnaje
Bumika napísal:Caute. Ako je to zo steps turnajmi? Da sa vyplatit vstupenka? Alebo ako? musis vyliezt upne hore?
Mozes si zahrat hocijaky turnaj za to, ktory ma vstupne presne v tej hodnote. Vyplatit sa to neda.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
ako sa daju kupit vstupenky do turnajov za FTP Points? Dostanem sa az sem ale neponukne mi to pokladnu...
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
Rocky napísal:ako sa daju kupit vstupenky do turnajov za FTP Points? Dostanem sa az sem ale neponukne mi to pokladnu...
pokracovat v nakupu
- kelo1111
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
pokracovat v nakupu[/quote]
ked to dam tak ma to len zase presunie do shopu aby som si nieco pridal do kosika...
ked to dam tak ma to len zase presunie do shopu aby som si nieco pridal do kosika...
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
Re: Full Tilt Poker
Zajo napísal:v hlavnom menu FTP mi ukazuje len freerolly a turnaje for fun, lobby-čká turnajov za real money mi ani neukazuje, vlastne ich ani nevidím v hlavnom menu... čo mám zle nastavené? lebo asi som magič, ale neviem to napraviť..
stiahni si hernu cez tento odkaz a bude ti fungovat vsetko => http://www.pokerportal.info/redirect.php?id=9_2
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
ďakujem, už to je ok
- Zajo
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Ahoj,
konečne sa aj ja po dlhšom období pasívneho sledovania pokeportalu chystám aktívnejšie zapojiť, chcel by som začať s pokrom serióznejšie, ako herňu som si vybral práve full tilt. A práve k tomu je moja otázka, rakeback je všade ten istý, 27%, zaujíma ma, či sa dá nájsť ešte na nete provider dákych navyše bonusov. Zatiaľ, čo som našiel, je cez jednu stránku s inštruktážnymi videami, ktorá ponúka po nahraní xy bodov v herni 3 mesiace členstvo na ich stránke zadarmo, a Holdem manager. Viete o niečom lepšom?
Vďaka za pomoc
Majo
konečne sa aj ja po dlhšom období pasívneho sledovania pokeportalu chystám aktívnejšie zapojiť, chcel by som začať s pokrom serióznejšie, ako herňu som si vybral práve full tilt. A práve k tomu je moja otázka, rakeback je všade ten istý, 27%, zaujíma ma, či sa dá nájsť ešte na nete provider dákych navyše bonusov. Zatiaľ, čo som našiel, je cez jednu stránku s inštruktážnymi videami, ktorá ponúka po nahraní xy bodov v herni 3 mesiace členstvo na ich stránke zadarmo, a Holdem manager. Viete o niečom lepšom?
Vďaka za pomoc
Majo
- Marian21x
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 17 krát/4 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.