[CG] PLO20 flop check/raise

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: [CG] PLO20 flop check/raise

Odoslaťod wizdo 01 Júl 2010 11:14

yegon napísal:
wizdo napísal:Vela by som nechcel, lebo ja som si myslel, že ten lead je cbet

aha cize do 3 ludi na drawy boarde ocakavas ze pf raiser cbetuje air a proste foldne na raise?

Videl som tam už 2barel s middle pair +Thi FD(v pote sme boli 3ja + short), lead/fold v limpnutom spote atď čiže áno čakám že tam hodí cbet so slušnou častou svojej range...Pokračovanie nižšie

TuKE napísal:
wizdo napísal:kedže sa toho veľa zmení pri cbet - call...(Toto som asi zabudol na úvod špeciifkovať... :wizdo: moja chyba)

Teda si myslíš, že pôvodný opener tam bude cbetovať do viacerých ľudí niečo ako naked AA alebo čo horšie od tvojej ruky by tam cbetoval, čo plánuje foldnúť? Nechekne takú ruku radšej?
Imo lepšie ako cbet+call je táto varianta, kedy človek last to act skúsi stab.
Anyway, range súperov v takomto multiway pote ťa imo dosť crushuje.

Horší cbet... weak2P (s tým flipujem zahodí na c/r), AT98 bez FD zahodí s FD asi callne(s Ahi callne s nižším bude tiež náchylný callovať), 5678 je na hrane ale tam som good kvôli FD, JT98 bez FD ak pushen OK, s FD sa to tiež dá, sety nezahodí ale to je malá časť jeho range...Potom ruky KKxx s FD a AAxx s FD , AA nezahodí a KK 1:2 že zahodí...

Stab skúsí ak má aspoň schopnú ruku, lebo SB a BB(ja) si ideme s monstrom po c/r...

Range ma môže crushovať ale ide o to či sú s tým ochotný sa stacknúť na flope, nie každý pushne SD+P alebo over s weak FD po silnom c/r.

A zhodneme sa asi natom že ten C/R tu nebol good s mojou handou, tak by som rád počul vaše názory s čím semibluff(nie nuts c/r (vyhodiť sety a monstre typu AT98 s nuts FD)) by sa tu dalo C/Raisovať?
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod Horsey7 01 Júl 2010 13:03

toto bol jeden z najhorsich flopov na c/r bluff a este k tomu si mal jednu z najhorsich ruk na to

tu by som calloval s najhorsim KKxx+Khi FD a c/r by som vo speci pripadoch ked mam read na oponentov a aj to len so supervalue handami ako TTAx+nut FD s tym, ze predpokladam, ze mi tam nefoldnu 2p+draw alebo 2nd nut flush a lepsie
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod 3flash3 01 Júl 2010 14:16

nie neoplati sa tam check-raise....nechapem naco sa nad tymto vobec zamyslat na takomto limite a pri tomto levele hracov...naco sa snazit robit taketo "kusky"??? ...ja by som sa radsej zamyslel nad tym co a ako treba hrat....naco callujes z BB 2QQK?? OOP proti trom ludom???...radsej by som si prestudoval nejaku knizku o PLO,co a ako sa ma hrat... a nie vymyslat si taketo "moves" vo 4-way pote...napr. The PLO book : Transitioning from NLHE to PLO by "slowhabit" ...ak chces poslem v pdf.
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod wizdo 01 Júl 2010 15:09

3flash3 napísal:nie neoplati sa tam check-raise....nechapem naco sa nad tymto vobec zamyslat na takomto limite a pri tomto levele hracov...naco sa snazit robit taketo "kusky"??? ...ja by som sa radsej zamyslel nad tym co a ako treba hrat....naco callujes z BB 2QQK?? OOP proti trom ludom???...radsej by som si prestudoval nejaku knizku o PLO,co a ako sa ma hrat... a nie vymyslat si taketo "moves" vo 4-way pote...napr. The PLO book : Transitioning from NLHE to PLO by "slowhabit" ...ak chces poslem v pdf.

:ROFL: :ROFL: :ROFL:
good one, pobavil si ma...
Prečítaj si úvodný príspevok, hrajkám so svojou vlastnou hrou a tým pádom skúšam všelijaké moves.
Tú knihu som prečítal, prečítal som aj slotbooomovu 1tku o PLO, druhú som ešte nemal tú možnosť, rozčítaného mám aj Hwanga...

A prečo sa nezamýšlať práve tu? Prečo nerozoberať potenciál a možnosti na mikrolimitoch keď to nestojí také penaize a môžem sa skľudom vyhrať so všeličím a ten BI ma rozhodne nezabije. Spravím nejaký "move", nejako dopadne a potom to môžem rozobrať a rozmyslieť si či to má zmysel alebo nie.

A dám ti aj výsledky. Občas spravím loose move ( callol som flop so spodným S8D na TJ2 kde súper mal na 100% TT abo JJ, turn Q a stackol som sa s 987x, výsledok? o pár hier sa so mnou stackol s TOP2 do môjho top setu v single raise spote po bet/reraise a call push skoro drawing death, lebo som mal loose image)...takže skúšam a všímam si aj hráčov ktorý si to všimnú a začnú hrať inak. Aby som nezabudol po tejto hre ma začali celkom LIGHT CALLDOWNOVAŤ a ja som obmedzil blufy a ťahal value z jasných rúk...
wizdo

Odoslaťod 3flash3 01 Júl 2010 15:26

pre mna za mna,vidim ze som zbytocne nieco pisal...kludne sa "hrajkaj" dalej...a rob si check-raise bluffy na BB s 2QQK oop vo 4-way potoch na takych drawy flopoch v PLO...ze ja som sa vlastne opovazil kritizovat tvoju hru,ked si uz precital tolko knih...sry...uz nebudem tvoje prispevky komentovat
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod Horsey7 01 Júl 2010 15:48

to chce klud guys..ved rozoberame hru :) zbytocne do toho davat emocie, nikomu to neprospeje

verim, ze wizdo neprehliadol nazory viacerych, ze ten move nebol zrovna korektny a snad vie aj preco
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod wizdo 01 Júl 2010 16:29

Horsey7 napísal:to chce klud guys..ved rozoberame hru :) zbytocne do toho davat emocie, nikomu to neprospeje

verim, ze wizdo neprehliadol nazory viacerych, ze ten move nebol zrovna korektny a snad vie aj preco

Pohodka,ja som si vdacne precital kazdeho nazory...A presne takto si to predstavujem. Ja som položil otázky a vy ste mi ich zodpovedali, ja som spokojný snáď aj vy za jednoduchú a priamočiarú debatu 8-)

3flash3 napísal:pre mna za mna,vidim ze som zbytocne nieco pisal...kludne sa "hrajkaj" dalej...a rob si check-raise bluffy na BB s 2QQK oop vo 4-way potoch na takych drawy flopoch v PLO...ze ja som sa vlastne opovazil kritizovat tvoju hru,ked si uz precital tolko knih...sry...uz nebudem tvoje prispevky komentovat

Prakticky nechapem tvoj koment. Debata už skončila všetko bolo zodpovedané a ty sem zadelíš takú ******....(takto som mal odpovedať hneď na prvý krát a bol by pokoj, moja chyba)...
wizdo

Odoslaťod TuKE 02 Júl 2010 08:39

Mám pocit, že wizdo si robí zbierku fanúšikov, ktorí mu neplánujú odpisovať na jeho príspevky viď. tomm + 3flash :)

Ad. 3flash, tvoja reakcia je mimo misu, všetko bolo povedané, diskusia ukončená a ty prídeš s bubnom na zajace po funuse :prd:
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!