yegon napísal:wizdo napísal:Vela by som nechcel, lebo ja som si myslel, že ten lead je cbet
aha cize do 3 ludi na drawy boarde ocakavas ze pf raiser cbetuje air a proste foldne na raise?
Videl som tam už 2barel s middle pair +Thi FD(v pote sme boli 3ja + short), lead/fold v limpnutom spote atď čiže áno čakám že tam hodí cbet so slušnou častou svojej range...Pokračovanie nižšie
TuKE napísal:wizdo napísal:kedže sa toho veľa zmení pri cbet - call...(Toto som asi zabudol na úvod špeciifkovať... moja chyba)
Teda si myslíš, že pôvodný opener tam bude cbetovať do viacerých ľudí niečo ako naked AA alebo čo horšie od tvojej ruky by tam cbetoval, čo plánuje foldnúť? Nechekne takú ruku radšej?
Imo lepšie ako cbet+call je táto varianta, kedy človek last to act skúsi stab.
Anyway, range súperov v takomto multiway pote ťa imo dosť crushuje.
Horší cbet... weak2P (s tým flipujem zahodí na c/r), AT98 bez FD zahodí s FD asi callne(s Ahi callne s nižším bude tiež náchylný callovať), 5678 je na hrane ale tam som good kvôli FD, JT98 bez FD ak pushen OK, s FD sa to tiež dá, sety nezahodí ale to je malá časť jeho range...Potom ruky KKxx s FD a AAxx s FD , AA nezahodí a KK 1:2 že zahodí...
Stab skúsí ak má aspoň schopnú ruku, lebo SB a BB(ja) si ideme s monstrom po c/r...
Range ma môže crushovať ale ide o to či sú s tým ochotný sa stacknúť na flope, nie každý pushne SD+P alebo over s weak FD po silnom c/r.
A zhodneme sa asi natom že ten C/R tu nebol good s mojou handou, tak by som rád počul vaše názory s čím semibluff(nie nuts c/r (vyhodiť sety a monstre typu AT98 s nuts FD)) by sa tu dalo C/Raisovať?