lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
hravam 4 stoly
a prave som prvy krat zmysluplne pouzil nahrate VIP boy, krpaty sa urcite potesi
a prave som prvy krat zmysluplne pouzil nahrate VIP boy, krpaty sa urcite potesi
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
to kde dostanes hry na wii za body?
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Pekne si vyuzil VIP body . Ja som tiez rozmyslal nad WII ako dalsou z foriem fun & spalovania kalorii, len bohuzial nieto miesta na take .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Mayday napísal:to kde dostanes hry na wii za body?
ladbrokes shop
ale tu hru som kupoval len kvoli volantu
-
love it when it happens
sranda ze na mna si vzdy zaveria taki 18/14 niti ktori folduju na 3bety ako bitches a len tak z brucha ich napadne ze teraz to skusim
Skoog_ (BB): $205.00
FacingTheSun (UTG): $227.40
lillatrixi (MP): $205.70
MrCurtains (CO): $361.50
Yarzurf (BTN): $276.77
Hero (SB): $204.00
Pre Flop: ($3.00) Hero is SB with A K
FacingTheSun raises to $6, 2 folds, Yarzurf calls $6, Hero raises to $24, 2 folds, Yarzurf calls $18
Flop: ($56.00) J 2 3 (2 players)
Hero bets $28.00, Yarzurf raises to $252.77, Hero calls $152 all in
Turn: ($416.00) 3 (2 players - 1 is all in)
River: ($416.00) 7 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $416.00
Yarzurf shows 7 8
Hero shows A K
Yarzurf wins $338.23
Yarzurf wins $73.77
este ze mame blizzyho pre ktoreho je AQ nuts nezavisle na pozicii a zadotuje mi taketo omyly microgamingoveho RNGcka
piera29 (UTG): $84.70
Hero (MP): $200.00
SRF (CO): $80.00
FacingTheSun (BTN): $310.85
MaybeHot (SB): $235.65
whooseablade (BB): $139.75
Pre Flop: ($3.00) Hero is MP with K K
piera29 calls $2, Hero raises to $8, SRF calls $8, FacingTheSun raises to $26, 3 folds, Hero raises to $58, 1 fold, FacingTheSun raises to $310.85, Hero calls $142 all in
Flop: ($413.00) 7 Q 9 (2 players - 1 is all in)
Turn: ($413.00) J (2 players - 1 is all in)
River: ($413.00) T (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $413.00
Hero shows K K
FacingTheSun mucks A Q
Hero wins $410.00
ale nestazujem sa, poslednych par dni sa dari a poctivo studujem a pracujem na svojej hre. DUfam ze pojde aj dalej a ze coskoro doplnim bankroll na rozumnu hodnotu
sranda ze na mna si vzdy zaveria taki 18/14 niti ktori folduju na 3bety ako bitches a len tak z brucha ich napadne ze teraz to skusim
Skoog_ (BB): $205.00
FacingTheSun (UTG): $227.40
lillatrixi (MP): $205.70
MrCurtains (CO): $361.50
Yarzurf (BTN): $276.77
Hero (SB): $204.00
Pre Flop: ($3.00) Hero is SB with A K
FacingTheSun raises to $6, 2 folds, Yarzurf calls $6, Hero raises to $24, 2 folds, Yarzurf calls $18
Flop: ($56.00) J 2 3 (2 players)
Hero bets $28.00, Yarzurf raises to $252.77, Hero calls $152 all in
Turn: ($416.00) 3 (2 players - 1 is all in)
River: ($416.00) 7 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $416.00
Yarzurf shows 7 8
Hero shows A K
Yarzurf wins $338.23
Yarzurf wins $73.77
este ze mame blizzyho pre ktoreho je AQ nuts nezavisle na pozicii a zadotuje mi taketo omyly microgamingoveho RNGcka
piera29 (UTG): $84.70
Hero (MP): $200.00
SRF (CO): $80.00
FacingTheSun (BTN): $310.85
MaybeHot (SB): $235.65
whooseablade (BB): $139.75
Pre Flop: ($3.00) Hero is MP with K K
piera29 calls $2, Hero raises to $8, SRF calls $8, FacingTheSun raises to $26, 3 folds, Hero raises to $58, 1 fold, FacingTheSun raises to $310.85, Hero calls $142 all in
Flop: ($413.00) 7 Q 9 (2 players - 1 is all in)
Turn: ($413.00) J (2 players - 1 is all in)
River: ($413.00) T (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $413.00
Hero shows K K
FacingTheSun mucks A Q
Hero wins $410.00
ale nestazujem sa, poslednych par dni sa dari a poctivo studujem a pracujem na svojej hre. DUfam ze pojde aj dalej a ze coskoro doplnim bankroll na rozumnu hodnotu
-
damn ako vzdy mam pocit ze s mojim pokrom je to 2 kroky vpred 2,2 kroku spat. Snazim sa makat na sebe ale vzdy sa nejak vratim na zaciatok. Vcera a dnes som uspesne zmazal cely profit tohto mesiaca a prehral 10BI. Nemam pocit ze by som hral nejak zle.
Vacsina prehier z poslednych dni boli handy typu 3betnem AQ fish callne, trafim Axx on ma AA alebo obdoby s AK vs KK, AQ vs AK a podobne. Prípadne skvele trappnem s AK typka co 3betuje 24%, polem mu to tam na squeeze a on akurat ukaze KK . Niekolko stackov som prehral s AA. V podstate nic take co by ma malo trapit, napriek tomu sa s tymi prehrami nedokazem vyrovnat jednoduchym kyvnutim hlavou a pokracovanim v hre a to ma urcite stoji cast koncentracie. Musim zjavne popracovat aj na odputani sa od vysledkov.
Myslim ze moja hra sa vyvija spravnym smerom, este to urcite nejaky cas potrva a rungood by tiez nezaskodil ale nic nie je zadarmo a ked to nie je jednoduche aspon si to clovek viac ceni ked sa mu to podari - a ja sa teda vzdat neplanujem
zacal som prechadzat aj svoje RAZZove handy - OMG su tam riadne zveriny, hral som to totiz tak trochu (rozumej dost) bezhlavo. No ale teraz ked si to prejdem tak sa mi snad nejake koncepty v hlave utrasu a snad sa naucim beatovat aspon microstakes v tejto hre
Wii ktore som si objednal z ladbrokes shopu za VPP body uz dorazilo takze s maym drtime aj nejake hry - je to celkom sranda
Hor sa do dalsich bojov, zajtra pokracujem v studiu. Improva uz ma tiez cas na poker - mal nejake osobne problemy - takze sa dostanem aj ku coachingu a bude zo mna borec.
Vacsina prehier z poslednych dni boli handy typu 3betnem AQ fish callne, trafim Axx on ma AA alebo obdoby s AK vs KK, AQ vs AK a podobne. Prípadne skvele trappnem s AK typka co 3betuje 24%, polem mu to tam na squeeze a on akurat ukaze KK . Niekolko stackov som prehral s AA. V podstate nic take co by ma malo trapit, napriek tomu sa s tymi prehrami nedokazem vyrovnat jednoduchym kyvnutim hlavou a pokracovanim v hre a to ma urcite stoji cast koncentracie. Musim zjavne popracovat aj na odputani sa od vysledkov.
Myslim ze moja hra sa vyvija spravnym smerom, este to urcite nejaky cas potrva a rungood by tiez nezaskodil ale nic nie je zadarmo a ked to nie je jednoduche aspon si to clovek viac ceni ked sa mu to podari - a ja sa teda vzdat neplanujem
zacal som prechadzat aj svoje RAZZove handy - OMG su tam riadne zveriny, hral som to totiz tak trochu (rozumej dost) bezhlavo. No ale teraz ked si to prejdem tak sa mi snad nejake koncepty v hlave utrasu a snad sa naucim beatovat aspon microstakes v tejto hre
Wii ktore som si objednal z ladbrokes shopu za VPP body uz dorazilo takze s maym drtime aj nejake hry - je to celkom sranda
Hor sa do dalsich bojov, zajtra pokracujem v studiu. Improva uz ma tiez cas na poker - mal nejake osobne problemy - takze sa dostanem aj ku coachingu a bude zo mna borec.
-
yegon napísal:Myslim ze moja hra sa vyvija spravnym smerom, este to urcite nejaky cas potrva
Yegon nemozem si pomoct ale som si isty ze nieco taketo som od teba cital uz aspon 10x
Pricom ja si z teba nerobim srandu, myslim ze rovnako cyklicky nieco podobne napisem aj ja, potom sa to zas nejako otoci k horsiemu, a tak stale dokola
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
ja to nepisem cyklicky, nedari sa mi uz rok. Velke pozitivum ale je ze z tych 100k hands co som tento rok odohral som dal polovicu za posledne 2 mesiace cize aspon hram viac ked uz nic ine
-
sevas yegon..
plz cital som si v tvojom blogu, ze ta coachuje nejaky clovek.. plz. ako sa da k tomu dostat ? rozmyslal som, ze by som to mozno tez skusil, myslim, ze keby mi niekto normal vysvetlil, ze kde prave v mojej hre su chyby tak by mi to mozno prinieslo nejake to ovocicko...
danke seun
plz cital som si v tvojom blogu, ze ta coachuje nejaky clovek.. plz. ako sa da k tomu dostat ? rozmyslal som, ze by som to mozno tez skusil, myslim, ze keby mi niekto normal vysvetlil, ze kde prave v mojej hre su chyby tak by mi to mozno prinieslo nejake to ovocicko...
danke seun
- yakuzaaaa
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
napr tu
http://www.deucescracked.com/coaching
mozno aj ine stranky ako cardrunners, pokersavvy, stoxpoker, bluefirepoker, leggopoker maju podobne zalozky, popozeraj sa:)
http://www.deucescracked.com/coaching
mozno aj ine stranky ako cardrunners, pokersavvy, stoxpoker, bluefirepoker, leggopoker maju podobne zalozky, popozeraj sa:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.