Joeyho Blog
Počet príspevkov: 39 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Joeyho Blog
Toto je z FT dostal aj 3 bet i tak nepochopil urco som to moc hrotil na flope ale tak preco nie ...
https://www.pokertableratings.com/hand- ... 7879313873
https://www.pokertableratings.com/hand- ... 7879313873
- JoeyRD
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
JoeyRD napísal:inac pochvalte sa teda ziskovy hraci ale len slovaci prosim ziadny madari typu zoling ci žoldo:d i ked to je mtt special SVK cash hraci rad sa pokocham krasnymi vysledkami dzej inspiruj ma pls
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
JoeyRD zacinas si tu robit image velmi sebavedomeho gamblera.
Je to sice tvoja vec ale skus trochu ubrat na tom sebavedomi.
Podla toho co si tu doteraz napisal a hier ktore si sem postol mas bud vela penazi a je ti jedno kolko prehras alebo mas velmi rad riziko. Obidve veci su cestou k tomu aby si prisiel o vela penazi.
Mozno si mal doteraz stastie v hre ale nebude to tak stale.
Mne to moze byt jedno. Ale skus sa nad tym zamysliet a ubrat trochu.
To je len dobra rada.
Podla toho co si tu doteraz napisal a hier ktore si sem postol mas bud vela penazi a je ti jedno kolko prehras alebo mas velmi rad riziko. Obidve veci su cestou k tomu aby si prisiel o vela penazi.
To je len dobra rada.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
pegas1975x napísal:JoeyRD zacinas si tu robit image velmi sebavedomeho gamblera.
To je len dobra rada.
Je to tak verim si ak po mojom depozite bustnem rad sa s tym pochvalim ze som neschopny uvidime. Rozhodne nejdem prehravat uvidime ci to zvladnem. Pegas mas pravdu urcite uberiem z plynu toto bolo for fun da sa povedat urcite budem hrat inac ak mojim cielom bude dlhodoby profit. drzim ti palce sledujem tvoju hru dufam ze budes uspesny ako ja v co verim
- JoeyRD
palo1973 napísal:JoeyRD napísal:inac pochvalte sa teda ziskovy hraci ale len slovaci prosim ziadny madari typu zoling ci žoldo:d i ked to je mtt special SVK cash hraci rad sa pokocham krasnymi vysledkami dzej inspiruj ma pls
onic nejde raz som s nim vypadol v turnaji podla mna top MTT hrac neda sa co vytknut neriesme to pls
- JoeyRD
JoeyRD napísal:Je to tak verim si ak po mojom depozite bustnem rad sa s tym pochvalim ze som neschopny uvidime. Rozhodne nejdem prehravat uvidime ci to zvladnem. Pegas mas pravdu urcite uberiem z plynu toto bolo for fun da sa povedat urcite budem hrat inac ak mojim cielom bude dlhodoby profit. drzim ti palce sledujem tvoju hru dufam ze budes uspesny??? ako ja v co verim
no to radsej nerob. Odomna sa fakt nenaucis nic dobre
Jedine co zatial uvidis bude moj pad na hubu.
Nedari sa mi vobec a nepomohla ani pauza od pokru a studium.Dokonca som v poslednej seasion dopadol uplne najhorsie vo svojej historii.
Takze moju hru radsej nesleduj.
-
pegas1975x napísal:JoeyRD napísal:Je to tak verim si ak po mojom depozite bustnem rad sa s tym pochvalim ze som neschopny uvidime. Rozhodne nejdem prehravat uvidime ci to zvladnem. Pegas mas pravdu urcite uberiem z plynu toto bolo for fun da sa povedat urcite budem hrat inac ak mojim cielom bude dlhodoby profit. drzim ti palce sledujem tvoju hru dufam ze budes uspesny??? ako ja v co verim
no to radsej nerob. Odomna sa fakt nenaucis nic dobre
Jedine co zatial uvidis bude moj pad na hubu.
Nedari sa mi vobec a nepomohla ani pauza od pokru a studium.Dokonca som v poslednej seasion dopadol uplne najhorsie vo svojej historii.
Takze moju hru radsej nesleduj.
to ma fakt mrzi verim ze pride uspech ta pauza podla mna good nwm preco mozno sa na teba lepi smola v mnoho vacsich spotoch a ptm je to dost frustrujuce aspon u mna to bolo tak ja mam zatim pauzu a zacnem hrat asi az po lete s godd bankrolom a ptm sa uvidi...tak
- JoeyRD
Pegas, kua, tebe to sebavedomie zrejme chyba... Treba si zacat verit, makat na sebe a vysledky sa dostavia. Vies to aj sam. Takze dufam, ze tu od teba uz nebudem vidiet takyto uplakany post! (dokonca aj ja som sa polepsil )
Hlavu hore, sustred sa, bud disciplinovany a makaj
- Za tento príspevok od Chlpo1989 poďakovali :
- pegas1975x
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Pegas, kua, tebe to sebavedomie zrejme chyba... Treba si zacat verit, makat na sebe a vysledky sa dostavia. Vies to aj sam. Takze dufam, ze tu od teba uz nebudem vidiet takyto uplakany post! (dokonca aj ja som sa polepsil )
diky za povzbudenie.
Ja stale verim ze to bude dobre. Keby som neveril tak sa na poker vykaslem.
A neber to tak ze placem. Proste mam teraz nejake blbe obdobie ktore sa urcite raz otoci. Dovtedy ale musim nejak prezit a nepoddavat sa tomu.
Momentalne som na NL2 v minuse -320 dolarov asi za 15500 hands. To fakt nepotesi. Ale bude dobre.
Odchadzam na tyzden na dovolenku a potom sa pustim do dalsieho boja.
-
pegas1975x napísal:Momentalne som na NL2 v minuse -320 dolarov asi za 15500 hands
tak zle to asi nebude
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Počet príspevkov: 39 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.