Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Phat Phuck Blog

Odoslaťod yegon 08 Júl 2010 18:18

lol frisbee - nudnejsiu vec nepoznam :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod dzejkej 08 Júl 2010 18:24

yegon napísal:lol frisbee - nudnejsiu vec nepoznam :)

Ze si divny som si vsimol uz pri Tvojom nazore na kuracie prsia, takze ma toto vobec neprekvapuje :-D. Mne to teda pride urcite zabavnejsie a pestrejsie kardio ako behanie a obcas ho rad zaradim :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod johnmirow 08 Júl 2010 20:38

dzejkej napísal:Nicely done, johnmirow :)! Good luck do dalsieho kalorickeho challengu :)!

Netusim preco, ale ten link na nike.com mi nejde zo ziadneho browsera odkedy som switchol notebook - nacita mi naladu, teren a hluposticky, ale samotny graf nikde.

.

dikes ...
treba nainstalovat dajaky adobe viewer, snad sa ti to potomky rozbehne

dzejkej napísal:Ja som si checkoval svoje kalorie od 9.4. (odkedy mi prisiel sporttester):
- pocet cviceni: 97
- pocet hodin: 104h
- spalene kalorie: 56069 kcal
Tam to pocita kardio a aj posilnovanie.

velice pekne !!!
mne trenerko povedal, ze pri tom cviceni dam okolo 600-700cal ... cvicim 2krat do tyzdna od zaciatku celindzu, takze tam je nejake plus este k tym vysledkom, no skoda, ze som sa nezasobil vacsou technikou na zaciatku :D
teraz cakam kedy konecne dorazi "hrudny pas" pre Nike+ aj do Europy, aby som spravil ten beh ucinnejsi ... kazdopadne dnesny beh som si riadne uzival :D este aj po dobehu som vedel plynulo rozpravat ... a keby som nemusel do roboty, tak neviem dokedy tam prepletam nozickami ... btw v poslednom case sa tam mihnu aj pekne krajinky, tak aj pas zacina mat svoje caro :crazy:
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod dzejkej 08 Júl 2010 21:02

Hehe a to si sa kedysik stazoval, ze akonahle zacnes co i len trosku pobehavat, tak hned problem s dychanim. Presla chvilka a zrazu mas narok na cestne kenske obcianstvo :-D.

Inak ten viewer - no je to dost mozne, ze to nainstalovane nemam. Novy flash mam a nic ine mi strankou/browserom nebolo odporucane, takze teda idem na to rucne :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod johnmirow 08 Júl 2010 21:28

dzejkej napísal:Hehe a to si sa kedysik stazoval, ze akonahle zacnes co i len trosku pobehavat, tak hned problem s dychanim. Presla chvilka a zrazu mas narok na cestne kenske obcianstvo :-D.

Inak ten viewer - no je to dost mozne, ze to nainstalovane nemam. Novy flash mam a nic ine mi strankou/browserom nebolo odporucane, takze teda idem na to rucne :-D.

jj dychat sa da, ked mas v sebe milion liekov ;( uz som to vymakal aj po tejto stranke ... ale aspon, ze to ide ...

toto by malo byt to spravne orechove ... http://get.adobe.com/cz/flashplayer/?promoid=BUIGP
Obrázok používateľa
johnmirow

Odoslaťod Riddlah 08 Júl 2010 21:29

dzejkej napísal:- spalene kalorie: 56069 kcal

az teraz som si vsimol to cislo :D

poklona sir :poklona:
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod Sunwu 09 Júl 2010 10:11

dzejkej napísal:
frisbee

si spominal, ze by si mohol zorganizovat aj nejaku PP frisbee session, tak ak hej, tak so mnou mozes pocitat. Nejako sa mi rozutekali po dovolenkach hokejbalovi spoluhraci a ked nehram 2x do tyzdna, tak mi to uz chyba :D
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod dzejkej 09 Júl 2010 10:20

Sunwu napísal:si spominal, ze by si mohol zorganizovat aj nejaku PP frisbee session, tak ak hej, tak so mnou mozes pocitat. Nejako sa mi rozutekali po dovolenkach hokejbalovi spoluhraci a ked nehram 2x do tyzdna, tak mi to uz chyba :D

No PP frisbee nevyzera moc realne, kedze polovica si mysli, ze je to ghey a druha, ze je to lol :-D. Mozno nejaky iny sport alebo ako pozeram na vyvoj diskusiu v tomto blogu, tak sa stretneme v Sade Janka Krala a budeme behat dokolecka :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod mr_kaktus 09 Júl 2010 10:26

potom dajte vediet :) pridem Vas povzbudzovat z lavicky s velkym big tasty menu v rukach :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod johnmirow 09 Júl 2010 10:32

mr_kaktus napísal:potom dajte vediet :) pridem Vas povzbudzovat z lavicky s velkym big tasty menu v rukach :D

budes aj s JKom waterboy ;)
Obrázok používateľa
johnmirow

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!