po cca 500 handoch je to tak hore-dolu... Mohol som byt na tom o dost lepsie, nebyt jedneho handu, ktory by som ale nezlozil aasi nikdy ked ma na flope, turne a riveri iba dorovnaval chlapik so setom es, kym ja som mal set osmiciek
Na inom leveli by to super zahral asi inac, ale kedze tam bola iba malicka postupka a neskompletovany FD, tak by som to asi nikdy nezlozil
Teraz mam 70,15$ a ked ma budu obchadzat taketo beaty tak sa mi bude mozno viac darit ako na opatrnejsich stoloch, stale to este neviem dorovnat
po zaverecnych 340 handoch mam na konte 72,14$, cize nakoniec som sa prehupol do plusovych cisel
Teraz ma beaty obchadzali, no aj nejake vasie poty, a tak som vacsinu z toho nazbieral v malych potoch, kde mi super velmi radi zahadzovali, moje Cbety boli uspesne hadam aj na viac ako 90%
A to som si vyberal zo stolov s najvacsim poctom hracov na flope a aj s najvacsim priemernym potom
Je sice pravda, ze vyber stolov nebol velmi velky, ale aj tak si myslim, ze superi boli celkom loose a radi investovali peniaze, no ked nemali vobec nic, tak nevymyslali a lahko zhodili
edit: dnes po 250 handoch som nahral +3 BI! Uz mi je to jasne, ze na tych stoloch je to viac profitabilne ako na tych, ktore som hraval doteraz
Dakujem velmi pekne, ze ste ma od toho odhovorili a ukazali mi spravnu cestu... roll: 78,14$