matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog do buducnosti...

Odoslaťod Chlpo1989 11 Júl 2010 12:07

matiapag napísal:Podla coho si vyberate stoly vy ?

Ja si vyberam stoly s najvyssim cislom players per flop + aby sa tam hralo o co najviac.
Dovod je jednoduchy - hladam co najviac zlych hracov, ktori hraju o co najvyssie poty.

Cim vacsi je pot, tym robia ryby vacsiu chybu :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod tucniak 11 Júl 2010 12:17

matiapag napísal: Co si o tom myslite?

:vyprask:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 11 Júl 2010 15:02

no dobre, ja to vyskusam a uvidim, ako sa mi tam bude darit... Mam z toho ale strach, ze ked tam budu taki hraci, co nikdy nic nezlozia, tak to bude hra ovela viac o stasti, nemyslite si? Najma ked hram 6-handed a bezne sa dostavam do hier s nie prilis silnymi handmi, tak tu by sa mi to mohlo vypomstit... Skusim tu hrat opatrnejsie a uvidim, co z toho bude ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod tucniak 11 Júl 2010 15:27

vola sa to ADJUST, logicky sa od teba bude vyzadovat aby si sa do hry dostaval menej casto, so silnejsimi handami(relativne, pretoze oni hraju vsetko tak aj TJo je nuts), najlepsie V POZICII, takze CO, BTN openy a hrat skor ruky s Top pair potencialom - to znamena radsej budes hrat K7o ako 78s- nakolko tychto hracov aj tak nebudes vediet vybarelovat za 2-3 bety nakolko ti nezlozia ani osmy par.

Ak mas naopak pocit, ze hrat s lepsimi hracmi ktory hraju silnejsi range a teda ked ta calluju/raisuju su castejsie lepsi, pre Teba to prave orechove, hor sa do toho. :stena3:

Studovat a premyslat :dzejkej:
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod matiapag 11 Júl 2010 15:57

dobre, uznavam ze je to vynosnejsie... Ale co samotna hra? C-bet straca svoj zmysel v tejto situacii, hraci hraju taky siroky range ze je takmer nemozne odhadnut ho, swingy musia byt ovela drsnejsie (za 25 handov som prehraval 2BI a to boli vsetko suckouty, ktore by sa tazko stali na stoloch s mensim % ludi na flope)... Je to takto na vsetkych limitoch, alebo iba na mikro? Mozno dokazem rychlejsie vyhrat peniaze, ale podla mna je tu percento stastia ovela vacsie, ako na inych stoloch... Vsak tuto readnut hraca musi byt strasne tazke... Chapem, ze tato divocina je vysledkom neskusenosti, nevedomosti a zlej hry hracov, lenze ich je tolko vela, ze sa obavam, ze to nedokazem vyuzit vo svoj prospech... Samozrejme, budem vam doverovat... Este nikdy mi tu nikto zle neporadil a uvedomujem si, o kolko mate viacej skusenosti a ze toto je pre mna skor taka psychologicka prekazka, ze sa bojim, ze viac prehram, no ale uvidime... Po 200 handoch som skoncil s -40BB, co nie je nejake strasne, no dufam, ze sa mi bude darit lahsie to porazat a ze vytazim maximum z hluposti superov :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Chlpo1989 11 Júl 2010 18:58

Hraj jednoducho...cbet tu nema ziadnu funkciu okrem nejakych draws. Hraj vtedy ked mas a hlavne valuebetuj. Bluff neexistuje atd.
Tato hra je najjednoduchsia takze :gl:

P.S.: Ked som zacinal na NL2 tak som mal winrate okolo 3/100 ked som odtial odchadzal na NL5, tak to bolo okolo 20/100.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod tucniak 11 Júl 2010 19:42

nemam velmi co dodat, precitaj si tu nejake nNL blogy, boli tu aj uzasne nazory ze nl2 ne nebeatovatelne a nl5 uz ano, lebo tam hraju vlastne lepsi hraci a ti ta NEDOCALLUJU so shitom.
Nuz, pozdravujem autora tohto statementu :D
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod matiapag 11 Júl 2010 20:24

po cca 500 handoch je to tak hore-dolu... Mohol som byt na tom o dost lepsie, nebyt jedneho handu, ktory by som ale nezlozil aasi nikdy ked ma na flope, turne a riveri iba dorovnaval chlapik so setom es, kym ja som mal set osmiciek :) Na inom leveli by to super zahral asi inac, ale kedze tam bola iba malicka postupka a neskompletovany FD, tak by som to asi nikdy nezlozil :) Teraz mam 70,15$ a ked ma budu obchadzat taketo beaty tak sa mi bude mozno viac darit ako na opatrnejsich stoloch, stale to este neviem dorovnat :)
po zaverecnych 340 handoch mam na konte 72,14$, cize nakoniec som sa prehupol do plusovych cisel :) Teraz ma beaty obchadzali, no aj nejake vasie poty, a tak som vacsinu z toho nazbieral v malych potoch, kde mi super velmi radi zahadzovali, moje Cbety boli uspesne hadam aj na viac ako 90% :) A to som si vyberal zo stolov s najvacsim poctom hracov na flope a aj s najvacsim priemernym potom :) Je sice pravda, ze vyber stolov nebol velmi velky, ale aj tak si myslim, ze superi boli celkom loose a radi investovali peniaze, no ked nemali vobec nic, tak nevymyslali a lahko zhodili :)

edit: dnes po 250 handoch som nahral +3 BI! Uz mi je to jasne, ze na tych stoloch je to viac profitabilne ako na tych, ktore som hraval doteraz :) Dakujem velmi pekne, ze ste ma od toho odhovorili a ukazali mi spravnu cestu... roll: 78,14$ :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 13 Júl 2010 12:38

tak ako sa mi vcera podarilo dostat na 80$, dnes som to prehral naspat :( Vcera som dokazal vyhrat viac ako 3 BI, dnes som za 600 handov 3 BI prehral... Naozaj neskutocne suckouty, od teraz mam pocit, ze na board by sa mali vykladat iba 4 karty, lebo ta 5. ma zabija!! Jedine, z coho sa mozem tesit, je, ze som bol dnes v minuse aj 4 BI a ze si aspon spoznamkujem hracov a budem vediet v buducnosti, co mozem od ktoreho z nich cakat... Idem obedovat a potom budem asi pokracovat a skusat vyhrat naspat to, co som prehral...
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod DevilMayCry 13 Júl 2010 12:39

matiapag napísal:Naozaj neskutocne suckouty, od teraz mam pocit, ze na board by sa mali vykladat iba 4 karty, lebo ta 5. ma zabija!!

no mna momentalne kiluje turn takze hrajme len s flopom :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!