Blog uplakanej princezničky (Drobec)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Blog uplakanej princezničky (Drobec)

Odoslaťod mino_o 15 Júl 2010 20:40

1)cbet ale tak 1.5/2$ je to 3way ked callnu obaja tak pot je uz slusny aj s takymto malym cbetom a bude to na allin. Obaja ty hraci su hrozni :) a su schopni tam aj bluffovat ked ich nato navedies.

2) Pozeram toho hraca umna v HEMe a je to 28/0/0.8 WTSD 45% po 180 rukach. Ako moze tam mat Flush, ale kludne aj T9 ako mas ty pripadne kopec 2pair, AQ/KQ +FD, sety a proti takejto rangi flipujes a kedze je taky pasivny tak by som to asi foldoval.
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod Drobec37 15 Júl 2010 21:53

dik za rady a Mino_o aký mas nick na lucky ace?
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod dzejkej 15 Júl 2010 22:54

Drobec37 napísal:dik za rady a Mino_o aký mas nick na lucky ace?

tiez som rad pomohol ;)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Drobec37 15 Júl 2010 22:56

A aby som zostal verný svojmu názvu blogu tak si idme poplakat:
asi som zakríkol to že sa mi zatial v BA darí posledna session -3BI na NL30 všetky som prehral na river.
prva handa ked sa reg rozhodol predflopom pusnut AQs do mojich KK river mu prichadza flash. :wall:
druha handa ked moje flopnuty strait sa stretáva s protihracovími dvoma pármi a river FH :wall:
tretia handa moj flopnuty set proti typkovemu AK turn mi prichadza FH a river všetko mení a priniesol súperový vyšší FH. :wall:

Idem spat som spokojný s handami ako som ich zahral bohužial nespokojný s výsledkom.
dnes.jpg
dnes.jpg (90.68 ) Zobrazená 2388 krát
Obrázok používateľa
Drobec37

Odoslaťod Drobec37 17 Júl 2010 20:14

takže hlasim sa s mojim prvým reportom s live pokru ktory som hral v poker clube Cubicon. hralo sa o 20:00 10e freezout prislo tam 9 ludí co bolo dost malo ale vzhladom nato že som bol prvý krat hrat poker live mi to stacilo aspon som nemal velkú trému.
Turnaj sa niesol v mojom podaní asi 20 minut stale fold potom na BB dostavam Q8s a dorovnavam raisne v hre sme boli asi 4-ria na flop prichadza 8 a zacal som tahat value s flopu a turn prišla karat ktorá mi vytvarala aj FD a tak checkujem stým že chem týpka (povodného raisera )check/raisnut typek fsak tiež checkuje a river mi na bet folduje. medzi tým moj brat vypadol s flopnutým tripsom proti týpkovy ktorý calloval bet pot s FD a prichadza mu. moja put skončila tiež po 45 minutach kde s MP nachadzam 88 :) a mojou chybou som to neraisol ale len limpol :( predomnou už bol jeden limp SB tiež limpuje a BB raisuje na 500 pri blindoch 50/100. kedže som sa predtým už snažil raisnut ale mojím zlym zaobchadzanim s chipmi som o tuto možnost prišiel snazil som sa vytvorit dojem silnej kombinacie po raise a 3betujm raisera na BB o 2000. dostavam call od SB a BB folduje flop prináša 4J8 a SB hlasi all in s radostou to callujem. Moja radost bola predčasná SB ukazuje JJ na 88 takže set proti setu som vypadol s turnaja :wall: . Ale na moju prvú učast na live pokri som hrdy som sa zabavil v poker klube bola taka rodiná atmosféra.
Obrázok používateľa
Drobec37

Odoslaťod dzejkej 17 Júl 2010 20:53

Aj by som Ti zablahozelal k defloracii, ale kedze si ignoroval moje posledne prispevky, tak to neurobim, ha! :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Drobec37 18 Júl 2010 00:59

dzejkej napísal:Aj by som Ti zablahozelal k defloracii, ale kedze si ignoroval moje posledne prispevky, tak to neurobim, ha! :-D

ja som neignoroval tvoje príspevky to dakujem bolo pre všetkych čo prispeli do mojho blogu. a tvoje príspevky čitam jedine od
začiatku po koniec
Obrázok používateľa
Drobec37

Odoslaťod dzejkej 18 Júl 2010 01:40

Drobec37 napísal:ja som neignoroval tvoje príspevky to dakujem bolo pre všetkych čo prispeli do mojho blogu.

No tak dobre, ja Ti odpustam a dnes teda nemusis spat na gauci :D .
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod tucniak 18 Júl 2010 03:37

a moje nie?:(..pffffft
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Drobec37 18 Júl 2010 20:41

tak dnes s auž ais rozplačem to su čo za poj... dni dnes som prehral všetko všetučko a mesiac sa mi zacina podobat na predchadzajuci kde začiatok bol perfektny plus perfektna hra a druha polka slušna hra a neuvertelný minus. za posledne 3 dni prehravam všetko hovorim si to čo tu tučniak raz pisal ohladom toho tiltu a a spravych rozhodnutiach ale na tieto dni mi už ani to nepomáha prehral som 10BI a možem povedat že 8 snich bolo so právnymi rozhodnutiami ale turn river ma neskutočne poraža. prehral som kopec malých potov ktoré mi lezu podkožu a vyvolavaju tilt neskutočne im to skáče a ja musim foldovat take veci že mi je doplaču nemam z čoho tahat value takže len velmi tažko sa mi nahrava prehratý BI spat. viem že to asi nikoho nezaujíma ale toto je sposob ako sa vyrovnávam ja s tiltom pripájam graf ruky sem ani nepostujem nemá zmysel :wall: :wall: :wall:
na dnes teda končim a zajtra sa zase vraciam na NL20 sa upokojit a dufam že tam nebudem prehravat rovnako ako na NL30.
jediné pozitívum bolo dnes že mi odpisali so supportu a povedali mi že teda body na gold status mi neboli resetnute a mam už skoro 1000 bodov len mi to nezobrazuje spravne takže mi prislubili to že to vyriešia a ja dufma že sa zase vratim na NL30 a dokažem spravit tento mesiac ten gold status
Prílohy
jun a zla druha polka mesiac.jpg
jun a zla druha polka mesiac.jpg (75.49 ) Zobrazená 1999 krát
Obrázok používateľa
Drobec37

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!