Blog uplakanej princezničky (Drobec)
Re: Blog uplakanej princezničky (Drobec)
1)cbet ale tak 1.5/2$ je to 3way ked callnu obaja tak pot je uz slusny aj s takymto malym cbetom a bude to na allin. Obaja ty hraci su hrozni a su schopni tam aj bluffovat ked ich nato navedies.
2) Pozeram toho hraca umna v HEMe a je to 28/0/0.8 WTSD 45% po 180 rukach. Ako moze tam mat Flush, ale kludne aj T9 ako mas ty pripadne kopec 2pair, AQ/KQ +FD, sety a proti takejto rangi flipujes a kedze je taky pasivny tak by som to asi foldoval.
2) Pozeram toho hraca umna v HEMe a je to 28/0/0.8 WTSD 45% po 180 rukach. Ako moze tam mat Flush, ale kludne aj T9 ako mas ty pripadne kopec 2pair, AQ/KQ +FD, sety a proti takejto rangi flipujes a kedze je taky pasivny tak by som to asi foldoval.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
dik za rady a Mino_o aký mas nick na lucky ace?
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Drobec37 napísal:dik za rady a Mino_o aký mas nick na lucky ace?
tiez som rad pomohol
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
A aby som zostal verný svojmu názvu blogu tak si idme poplakat:
asi som zakríkol to že sa mi zatial v BA darí posledna session -3BI na NL30 všetky som prehral na river.
prva handa ked sa reg rozhodol predflopom pusnut AQs do mojich KK river mu prichadza flash.
druha handa ked moje flopnuty strait sa stretáva s protihracovími dvoma pármi a river FH
tretia handa moj flopnuty set proti typkovemu AK turn mi prichadza FH a river všetko mení a priniesol súperový vyšší FH.
Idem spat som spokojný s handami ako som ich zahral bohužial nespokojný s výsledkom.
asi som zakríkol to že sa mi zatial v BA darí posledna session -3BI na NL30 všetky som prehral na river.
prva handa ked sa reg rozhodol predflopom pusnut AQs do mojich KK river mu prichadza flash.
druha handa ked moje flopnuty strait sa stretáva s protihracovími dvoma pármi a river FH
tretia handa moj flopnuty set proti typkovemu AK turn mi prichadza FH a river všetko mení a priniesol súperový vyšší FH.
Idem spat som spokojný s handami ako som ich zahral bohužial nespokojný s výsledkom.
-
takže hlasim sa s mojim prvým reportom s live pokru ktory som hral v poker clube Cubicon. hralo sa o 20:00 10e freezout prislo tam 9 ludí co bolo dost malo ale vzhladom nato že som bol prvý krat hrat poker live mi to stacilo aspon som nemal velkú trému.
Turnaj sa niesol v mojom podaní asi 20 minut stale fold potom na BB dostavam Q8s a dorovnavam raisne v hre sme boli asi 4-ria na flop prichadza 8 a zacal som tahat value s flopu a turn prišla karat ktorá mi vytvarala aj FD a tak checkujem stým že chem týpka (povodného raisera )check/raisnut typek fsak tiež checkuje a river mi na bet folduje. medzi tým moj brat vypadol s flopnutým tripsom proti týpkovy ktorý calloval bet pot s FD a prichadza mu. moja put skončila tiež po 45 minutach kde s MP nachadzam 88 a mojou chybou som to neraisol ale len limpol predomnou už bol jeden limp SB tiež limpuje a BB raisuje na 500 pri blindoch 50/100. kedže som sa predtým už snažil raisnut ale mojím zlym zaobchadzanim s chipmi som o tuto možnost prišiel snazil som sa vytvorit dojem silnej kombinacie po raise a 3betujm raisera na BB o 2000. dostavam call od SB a BB folduje flop prináša 4J8 a SB hlasi all in s radostou to callujem. Moja radost bola predčasná SB ukazuje JJ na 88 takže set proti setu som vypadol s turnaja . Ale na moju prvú učast na live pokri som hrdy som sa zabavil v poker klube bola taka rodiná atmosféra.
Turnaj sa niesol v mojom podaní asi 20 minut stale fold potom na BB dostavam Q8s a dorovnavam raisne v hre sme boli asi 4-ria na flop prichadza 8 a zacal som tahat value s flopu a turn prišla karat ktorá mi vytvarala aj FD a tak checkujem stým že chem týpka (povodného raisera )check/raisnut typek fsak tiež checkuje a river mi na bet folduje. medzi tým moj brat vypadol s flopnutým tripsom proti týpkovy ktorý calloval bet pot s FD a prichadza mu. moja put skončila tiež po 45 minutach kde s MP nachadzam 88 a mojou chybou som to neraisol ale len limpol predomnou už bol jeden limp SB tiež limpuje a BB raisuje na 500 pri blindoch 50/100. kedže som sa predtým už snažil raisnut ale mojím zlym zaobchadzanim s chipmi som o tuto možnost prišiel snazil som sa vytvorit dojem silnej kombinacie po raise a 3betujm raisera na BB o 2000. dostavam call od SB a BB folduje flop prináša 4J8 a SB hlasi all in s radostou to callujem. Moja radost bola predčasná SB ukazuje JJ na 88 takže set proti setu som vypadol s turnaja . Ale na moju prvú učast na live pokri som hrdy som sa zabavil v poker klube bola taka rodiná atmosféra.
-
Aj by som Ti zablahozelal k defloracii, ale kedze si ignoroval moje posledne prispevky, tak to neurobim, ha!
-
dzejkej napísal:Aj by som Ti zablahozelal k defloracii, ale kedze si ignoroval moje posledne prispevky, tak to neurobim, ha!
ja som neignoroval tvoje príspevky to dakujem bolo pre všetkych čo prispeli do mojho blogu. a tvoje príspevky čitam jedine od
začiatku po koniec
-
Drobec37 napísal:ja som neignoroval tvoje príspevky to dakujem bolo pre všetkych čo prispeli do mojho blogu.
No tak dobre, ja Ti odpustam a dnes teda nemusis spat na gauci .
-
a moje nie?:(..pffffft
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tak dnes s auž ais rozplačem to su čo za poj... dni dnes som prehral všetko všetučko a mesiac sa mi zacina podobat na predchadzajuci kde začiatok bol perfektny plus perfektna hra a druha polka slušna hra a neuvertelný minus. za posledne 3 dni prehravam všetko hovorim si to čo tu tučniak raz pisal ohladom toho tiltu a a spravych rozhodnutiach ale na tieto dni mi už ani to nepomáha prehral som 10BI a možem povedat že 8 snich bolo so právnymi rozhodnutiami ale turn river ma neskutočne poraža. prehral som kopec malých potov ktoré mi lezu podkožu a vyvolavaju tilt neskutočne im to skáče a ja musim foldovat take veci že mi je doplaču nemam z čoho tahat value takže len velmi tažko sa mi nahrava prehratý BI spat. viem že to asi nikoho nezaujíma ale toto je sposob ako sa vyrovnávam ja s tiltom pripájam graf ruky sem ani nepostujem nemá zmysel
na dnes teda končim a zajtra sa zase vraciam na NL20 sa upokojit a dufam že tam nebudem prehravat rovnako ako na NL30.
jediné pozitívum bolo dnes že mi odpisali so supportu a povedali mi že teda body na gold status mi neboli resetnute a mam už skoro 1000 bodov len mi to nezobrazuje spravne takže mi prislubili to že to vyriešia a ja dufma že sa zase vratim na NL30 a dokažem spravit tento mesiac ten gold status
na dnes teda končim a zajtra sa zase vraciam na NL20 sa upokojit a dufam že tam nebudem prehravat rovnako ako na NL30.
jediné pozitívum bolo dnes že mi odpisali so supportu a povedali mi že teda body na gold status mi neboli resetnute a mam už skoro 1000 bodov len mi to nezobrazuje spravne takže mi prislubili to že to vyriešia a ja dufma že sa zase vratim na NL30 a dokažem spravit tento mesiac ten gold status
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.