takže hlasim sa s mojim prvým reportom s live pokru ktory som hral v poker clube Cubicon. hralo sa o 20:00 10e freezout prislo tam 9 ludí co bolo dost malo ale vzhladom nato že som bol prvý krat hrat poker live mi to stacilo aspon som nemal velkú trému.
Turnaj sa niesol v mojom podaní asi 20 minut stale fold potom na BB dostavam Q8s a dorovnavam raisne v hre sme boli asi 4-ria na flop prichadza 8 a zacal som tahat value s flopu a turn prišla karat ktorá mi vytvarala aj FD a tak checkujem stým že chem týpka (povodného raisera )check/raisnut typek fsak tiež checkuje a river mi na bet folduje. medzi tým moj brat vypadol s flopnutým tripsom proti týpkovy ktorý calloval bet pot s FD a prichadza mu. moja put skončila tiež po 45 minutach kde s MP nachadzam 88

a mojou chybou som to neraisol ale len limpol

predomnou už bol jeden limp SB tiež limpuje a BB raisuje na 500 pri blindoch 50/100. kedže som sa predtým už snažil raisnut ale mojím zlym zaobchadzanim s chipmi som o tuto možnost prišiel snazil som sa vytvorit dojem silnej kombinacie po raise a 3betujm raisera na BB o 2000. dostavam call od SB a BB folduje flop prináša 4J8 a SB hlasi all in s radostou to callujem. Moja radost bola predčasná SB ukazuje JJ na 88 takže set proti setu som vypadol s turnaja

. Ale na moju prvú učast na live pokri som hrdy som sa zabavil v poker klube bola taka rodiná atmosféra.