PopoBA a.k.a psík čo nehryzie

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: PopoBA

Odoslaťod dzejkej 18 Júl 2010 23:21

popoba napísal:jasne ze je to 10K celkovo.ja som 99percentny live hrac takze u mna je 10K online nieco neskutocne :D

Tak pre live hraca je zazrak 10K ruk online, ale zase 10K ruk live znamena dochodkovy vek, nie? :D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod popoBA 18 Júl 2010 23:22

no mozno trepnem blbost ale 10K live turnajovych hands uz asi aj mam
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod speksSVK 19 Júl 2010 10:09

tak dajme tomu ze za hodinu sa stihne odohrat 30 ruk a menej,zalezi od akcie na stole a typu hracov. cize 10000 ruk = 333 hod. hrania zhruba:) aj viac
Obrázok používateľa
speksSVK

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 30 krát/5 krát

Odoslaťod popoBA 19 Júl 2010 12:59

no keby to bolo takto tak uz som snad aj v 6 cifernych cislach :D
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod popoBA 19 Júl 2010 20:19

ak by mal niekto na predaj HEM licenciu na small stakes tak napiste ss
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod popoBA 20 Júl 2010 23:51

wuhuuu,hotrun baby :D kedze koli pracovnym povinnostiam som na nutenej 2tyzdnovej pokrovej dovolenke tak ako vychodisko proti nude sa ukazalo online "grindenie". je to (pre 99percent len,pre mna veeelmi vela) 2000 ruk PLO2 a cisty zisk 12BI cize 24dols za 3dni.zvlastne ako to vie cloveka strasne potesit ked pritom to vlastne nepokryva ani jeden BI na live donkament :D HEM stale nemam cize jediny graf co si viem sledovat je zatial z PTR:

Obrázok
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod popoBA 23 Júl 2010 18:24

tak vcera po robote idem do 23jky ze sa idem navecerat a dohodnut s kamosom pardubice.samozrejme som neodolal a na choose your buy in turnaji si jeden level pred pauzou berem za 20cku 10K stack.vobec som nemal nejaku motivaciu hrat cize si limpujem sprostosti a callujem raisy oop jak lolo :D nieco po pauze padam na 3K stack a kamos hlasi ze uz je out a ze ideme dom.pripraveny to odpalit viacmenej na ATC nam ale rusia stol.sadam na novy stol a dve ruky nehram kedze som sadol na mrtvy maly blind.hned prva ruka co som dostal je AKo cize po troch limpoch to tam z CO posielam.dostavam 2x call.flop hluposti ale na turne chytam inside a jeden hrac silnym betom vytlaca dalsieho.ok.v showdowne ukazuje K9 cize nic.iba FD mal na turne.oh well 9K na Ahi :D par ruk nato utg limpujem 10Jo (no zabite ma :D ) a dalsie 4 cally.flop Qd9c7d checkujem a utg+1 betuje 2K.BB call.kedze ma utg+1 taky isty stack tak mu to tam posielam rovno cele (sice nie dobre zahrane ale hovorim mal som ten turnaj viacmenej v p*** :D ) dostavam dost rychly call.BB fold.showdown velmi funny,super otaca 9d4d(WTF???) cize midle pair a FD a ja mam teda este aj dve over lol.turn 10 river blank a daj to seeeeem.23K dakujem :D potom sa uz viacmenej nedialo nic,dostavam na blindoch 1K/2K KK na BB a po dvoch limpoch raisujem na 8K tusim.call,call.flop bez esa takze mi obidvaja smutne skladaju na moj shove.je nas uz len 10, jedno miesto od final table cize to tam palim hlava nehlava s Ahi,Khi alebo Jhi.nikto sa nechce hrat.z BTN to tam opat posielam vsetko s A2 a to uz baba na BB nevydrzala a dostavam call s KQo.dalsi double up na Ahi a ruku nato uz ideme na final.stack mam velmi pekny ale som aj tak short lebo na vedlajsom stole sa diali velke veci a kazdy hrac odtial ma tak 3 nasobok mojho stacku :D ruky mi chodia obv na grcku ale ked uz pridu tak v ten pravy cas.najprv callujem jeden allin s AA a potom s KK :D po tychto momentoch sa mi uz ale stastie vycerpalo a koncim 5ty na bublinke krasnej.dostavam aspon naspet vstup a 10 evri k tomu takze si preplacam veceru a drinky :D vsetky ruky do finalu som vyhral viacmenej nahodou ked som bol pf sice lepsi ale skoro vzdy som potreboval pomoc od turnu alebo riveru cie o nejakej dobrej hre tentokrat nemoze byt rec,no aspon som si zas zhrabol nejake body do ligy a zistil ze som to este nezabudol hrat :D najblizsi report bude z pardubic

Za tento príspevok od popoBA poďakovali :
Dalco12
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod popoBA 24 Júl 2010 14:34

ak by mal dnes niekto zaujem si ist zahrat 40e freez do 23jky poslite mi ss.ale len ti co tam este niesu regnuti.mali by ste to za polovicu
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod popoBA 25 Júl 2010 02:56

fuj samochvala ani necitajte dalej :D v 23jke je akcia ze hrac ktory sa pocas tyzdna umiestni 3x na FT ma vsetky turnaje buduci tyzden zdarma.akcia zacala v pondelok a myslel som teda ze to bude dost naplnene.o to vacsie prekvapenie ked som sa dnes dozvedel ze som prvy ktory to dal :D a to mi nato stacili len 3 dni lol,cize buduci tyzden bude asi veeela vela reportov.kto sa tesi? :D
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod popoBA 26 Júl 2010 18:44

takze vcera vyrazam na 20+10 1 rebuy do 23jky.stacky su 7K/8K a tusim nieco cez 30 hracov.na zaciatok beriem ako vzdy aj rebuy cize zacinam s 15700stackom (10percent stacku je bonus za skoru registraciu) stol chytam taky semidobry,asi 4 uplne mne neznami hraci ktorych od pohladu tipujem ne loose rybky a nemylim sa.v prvom leveli si ich len tak otukavam,nic moc sa nedeje ale par potov berem asi za 2K dokopy.prva zaujimava action ked na 50/100 utg limpuje a ja utg+1 raisujem na 450 s AA.hned za mnou dostavam od loose hraca reraise na 1K na CO call a na BB rereraise na 2K.suniem to tam vsetko,mam ich pokrytych komplet vsetkych.CO call a BB call.showdown WTF?? 10Jo a JQo.flop 7 7 J ma dost upokojil kedze druhe pary im nehraju a jedneho outu sa uz teda moc nebojim.double up na asi 32K.nice.jeden orbit nato ta ista situacia,opat utg limp a ja utg+1 AA.to uz pre zmenu raisujem na 750 ale aj tak dostavam 2x call.flop uplne bezcenny takze cbetom to bez problemov beriem.

tie iste blindy a J2 na SB.vsetci fold az na BTN obv.mam chut to zahodit ale na obidvoch hracov mam historiu a viem ze ich dokazem lahko outplaynut.flop K 8 5 donkbetujem pot,BB call a BTN klasicky raise.prezentujem dva pary,reraisujem a beriem to.

dalsia zaujimava handa bola ked jeden hrac padol na stack 250 cize to tam utg+1 posiela.cely stol call a ja BB s J7 mam opat chut zahodit ale tentokrat pot odds nepustia.flop celkom usiel :D 8 9 10 rainbow takze donkbetujem,dostavam raise na utg a call niekde v strede.neni na co cakat suniem tam opat vsetko a poslusne folduju.co mal short uz ani neviem,tusim ze uz na flope bol bez outov.stack mam momentalne nieco pod 40K

celkovo som najviac ruk odohral asi v tomto leveli,dalsia bola 67s ktore si utg+1 minraisujem po limpe na 350.2 x call.flop opat celkom usiel, Q 6 6.cbet a pokus o silny raise na BB.dnes som mal velku chut stackovat shortov takze ziadny slowplay a opat to tam suniem.fold :cry:

KK na utg.klasicky na 450 tusim a 7x call WTF :D flop A J 8 sa tusim checkuje a betujem az nejaky blank turn.esovy hrac za mnou samozrejme call vsetci ostatni fold.som pripraveny mu to samozrejme na river check/foldovat ale dalsie eso na river dost meni situaciu a tak sa rozhodnem pre check/call.A6 a prehravam prvy vacsi pot.

dlho sa nic nedeje az sa dostavame na poslednu ruku pred breakom ked tusim na BTN otvaram s 10 10.BB call a CO call.flop 10d 7d 5x po checkoch silno cbetujem a na BB dostavam call.turn uz ani neviem co prislo kazdopadne to bol diamant a vedel som ze momentalne prehravam.check/check a nesparovany river BB donkbetuje takze mu face up odhadzujem set a nieco si neodpustim na dealerovu adresu :D ani som nebol zvedavy ci mi BB ukaze karty a nasrato odchadzam od stola.potom mi bolo povedane ze ukazal JdQd

prva velka hra co som uplne missplayol a fajnovo sa odhadzal bola tusim na 300/600 ked uplne nezmyselne otvaram zpredu A6o na 2,5BB. SB call a BB call.flop 9 10 K obidvaja check,ja cbet a SB raise.neviem preco ale nedavam mu kredit a ako nobrainer mu hlasim allin.ehm, 9 10 nezahodil :D padam asi na 15K a aj ked je to stale viac ako avg tak sa necitim vobec ale vobec komfortne.karta sa obracia hned 2 alebo 3 ruky na to ked ma (hlavne BTN lol) nehaju na BB s 73o.flop 7 K 9 sa precheckuje ale turn 3 overbetujem pot.BTN call.turn eso a checkujem.BTN pot a ja call.ukazuje AJs.pekne zahrane preflop lol.opat som na stacku ktory som mal pred tym A6.

dostavame sa do fazy ked nas je asi 13 alebo 14 cize dva stoly.mam na stole 2 hracov ktory uz maju tento tyzden 2 finalove stoly a nutne dnes potrebuju ten treti aby mali buduci tyzden vsetky turnaje zadarmo.ako na potvoru sedia ale rovno za mnou na blindoch takze ich z BTN pekne terorizujem a raisujem im vlastne uplne kazdy kedze viem ze folduju a chcu a musia to vysediet :D
:D jeden z nich sa to ale priamo na bubline ked nas bolo 10 rozhodol gamblit a tak reraisuje do allinu a A8s.nastastie teda nie mna :D a vychadza mu to takze jemu uz davam pokoj.nakoniec sa ale dockali ked toho posledneho posielam domov prave ja.33 vs moje KQ a Q na flope.

final zacina tusim na 600/1200 blindoch,mam nieco cez 30K tusim takze je to este viacmenej hratelne aj ked nepatrim medzi chipleaderov.10 minut este na tychto blindoch sa nic nedeje.na 800/1600 sa to MP rozhodne gamblit asi za 25K a ja na SB s KK nemam moc co rozmyslat.77 a 7 na turne cize slusny pojeb a padam na 2,5BB.perfis.odpalujem to asi 2 ruky nato s prazskym nuts no ked sa na SB repushuje tak uz vim ze to asi nedam.QQ.samozrejme nejaky dobrak mi hned hlasi ze kona zahodil.dik moc ty lolo to vzdy rad pocujem.2 outy ale tentokrat podrzia mna hned na flope takze sa nejak zbieram na 20K.par ruk nato utg pozrem jednu kartu a vidim eso takze instapush.samozrejme konkretne teraz vsetci fold a samozrejme ked dam karty face up tak je tam aj druhe :lol2: hned nato na BB vsetci fold iba SB complete co teda neviem aky ma vyznam takze mu to pushujem znova,tentokrat uz uplne na slepo.fold a pozbieral som sa na 30K cca.toto bola taka moja mala 5minutovka,MP odpaluje asi taky isty stack ako mam ja ale QQ na SB stale nedokazem zahodit :D .ukazuje 99 ale teraz to uz bolo bez dramy a chytam rovno set na flope.z nicoho nic mam cez 65K a ostavame uz len 5 cize bubble.ta sa vyriesila uz ani neviem ako ale za par minut sme len 4 takze si davame split po 160e a dohravame este o 50.cakal som ze uz to bude kazdemu jedno a bude to tam palit hlava nehlava ale akcia sa rodi az ku koncu levelu ked SB pushuje a BB ez call s AA.sme traja.prichadza hra ktoru BB dost missplayol pf aj flop takze som double up.raisujem si so SB K10s a dostavam len call.flop 10 A J cbetujem a opat len call.uz tusim nejaku zradu ale turn 10 a shipujem.samozrejme call a smutne AJ ide do mucku.dalsie kolo opat raisujem SB s KJ a BB opat len call.flop 7 7 J check/raisujem do allinu a ani tentokrat to BB neustal.10 J.ideme do heads upu v pomere asi 4:1 ale ten bol dost rychly ked hned prvu ruku na SB len completujem s AA a BB pushuje A8.zazrak sa nekonal :D

Za tento príspevok od popoBA poďakovali - 2:
Dalco12, speksSVK
Obrázok používateľa
popoBA

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!