[CG] RUSH NL5
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
[CG] RUSH NL5
Full Tilt Poker $0.02/$0.05 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 811583
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
CO: $6.84
BTN: $6.58
SB: $2.32
BB: $5.54
Hero (UTG): $5.00
MP: $5.99
Pre Flop: ($0.07) Hero is UTG with Q Q
Hero raises to $0.20, 2 folds, BTN raises to $0.40, SB calls $0.38, BB raises to $1.80, Hero ?
Opat raz pre mna zapeklita situacia. V Rushi sa stvraju hrozne zveriny, takze si viem predstavit, ze BB tu spokojne 4betuje AQo.
Zda sa, ze je to to iste ako ruka pred tym, len s tym, ze za mnou su este dva kusy. Trapim sa tu s tym, ale neprisiel som na nic, v com by som si bol 100% isty. Co s tym spravit a preco?
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
CO: $6.84
BTN: $6.58
SB: $2.32
BB: $5.54
Hero (UTG): $5.00
MP: $5.99
Pre Flop: ($0.07) Hero is UTG with Q Q
Hero raises to $0.20, 2 folds, BTN raises to $0.40, SB calls $0.38, BB raises to $1.80, Hero ?
Opat raz pre mna zapeklita situacia. V Rushi sa stvraju hrozne zveriny, takze si viem predstavit, ze BB tu spokojne 4betuje AQo.
Zda sa, ze je to to iste ako ruka pred tym, len s tym, ze za mnou su este dva kusy. Trapim sa tu s tym, ale neprisiel som na nic, v com by som si bol 100% isty. Co s tym spravit a preco?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Re: [CG] RUSH NL5
No je to RUSH, takze ziadne ready nemam.
-
Kedze nehravame NL5 rush, tak nepozname ako casto sa odohravaju zveriny preflop a maju tam random unknown hraci hluposti vs premium handy.
Ak sa zveriny neodohravaju velmi casto, tak by som mal tendenciu to foldnut, kedze BB ma full stack, jeho sizing je rozumny a vidi pred sebou UTG raise a min3bet, co moze znamenat premium ruky. Vzhladom na dane (ne)informacie by som JJ foldoval, s KK+ sa stackoval a QQ by som povazoval skor za fold.
To mas za to, ze hras rush .
Ak sa zveriny neodohravaju velmi casto, tak by som mal tendenciu to foldnut, kedze BB ma full stack, jeho sizing je rozumny a vidi pred sebou UTG raise a min3bet, co moze znamenat premium ruky. Vzhladom na dane (ne)informacie by som JJ foldoval, s KK+ sa stackoval a QQ by som povazoval skor za fold.
Chlpo1989 napísal:No je to RUSH, takze ziadne ready nemam.
To mas za to, ze hras rush .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
toto sa mi stava dost casto na rushi... casto takto donkovia hraju AA,KK sem tam maju nieco typu AQo ale castejsie maju monster takze u mna je to vzdy po takejto akcii fold( aj ked ja hravam FR)
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
chlpo, preco vlastne ten rush hras?
mne to pride ako nejaka cudne okliesttena verzia pokru, kde nemozem vyuzit svoj edge a schopnost hrat postflop, nutit robit superov chyby.
nie su stabilne pozicie, nemam metagame so supermi, neviem ake maju superi tendencie takze ich nemozem pwnovat ked su OOP, ja dostavam poziciu nahodne a netusim velmi akych hracov mam napr v blindoch, ked som btn, nemam ziadne ready pomaly..
a cele je to uzasne v tom ze zaplatim tony raku:)..naco je to dobre pre zmyslajuceho hraca ktory ma svoju cestu mi ale do hlavy nejde..
mne to pride ako nejaka cudne okliesttena verzia pokru, kde nemozem vyuzit svoj edge a schopnost hrat postflop, nutit robit superov chyby.
nie su stabilne pozicie, nemam metagame so supermi, neviem ake maju superi tendencie takze ich nemozem pwnovat ked su OOP, ja dostavam poziciu nahodne a netusim velmi akych hracov mam napr v blindoch, ked som btn, nemam ziadne ready pomaly..
a cele je to uzasne v tom ze zaplatim tony raku:)..naco je to dobre pre zmyslajuceho hraca ktory ma svoju cestu mi ale do hlavy nejde..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:chlpo, preco vlastne ten rush hras?
Ked ti mam pravdu povedat, tak momentalne nemam cas na poker. Max ked mam chut, si to zapnem na pol hodinku. Druha vec je, ze ked je prilezitost a chut, tak sedim za PC, kde nemam nainstalovany HM a nechcem hrat bez statov a radsej si zapinkam 2 stoly RUSH-u.
-
inak neviem ako vám ale mne ide hm spolu s hudom pri rushi takisto
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
KoPe napísal:inak neviem ako vám ale mne ide hm spolu s hudom pri rushi takisto
aj mne ide
-
taky mastim 0,02-0,05 Rush (asi 3 tydny) - a myslim, ze je to pro hrace, kteri nehraji 9 a vice stolu
je to sranda
ja bych to QQ poslal a Rebuy
je to sranda
ja bych to QQ poslal a Rebuy
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.