Double or Nothing

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: Double or Nothing

Odoslaťod Komedia 09 Feb 2010 15:14

paradox je ze v podstate sa zivím pokrom uplne :lol2: len nie ako hráč ..určite sa dá medzi prácou a pokrom urobit nejaký zlatý stred a potom je to vsetko ok :) ps : casto mi niekto napíše +1 a nezvísia mi karmu :apminer2:

Za tento príspevok od Komedia poďakovali :
DevilMayCry
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod DevilMayCry 09 Feb 2010 15:23

Komedia napísal: ps : casto mi niekto napíše +1 a nezvísia mi karmu :apminer2:

no vsak som ti chcel ale totok mi vyhodilo: You must spread your reputation point to other users before giving to the same user. som tam vsade klikal az som ti podakoval za predchdzajuci prispevok :D

asi preto ze odomna tam uz mas bod za karmu a tak musim ukarmovat najprv niekoho ineho a potom zase dat tebe :good:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod Komedia 09 Feb 2010 15:40

jj teraz som si to až vsimol ze si mi dal ohladom turnajov z hronu +1 :) dikes teda :P a kde pracujes ze ta to nebaví :)? ak to neni nejake supertajné :D
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod DevilMayCry 09 Feb 2010 15:46

Komedia napísal:jj teraz som si to až vsimol ze si mi dal ohladom turnajov z hronu +1 :) dikes teda :P a kde pracujes ze ta to nebaví :)? ak to neni nejake supertajné :D

Nechcem spamovat tento thread takze len v kratkosti: pracujem ako it/ekonomicky konzultant pre jednu konzultantsku firmu. Momentalne som nasadeni na viacero projektov suvisiacich s ekonomickymi softvermi ktore sa vyuzivaju na nasich ministerstvach.
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod popoBA 12 Feb 2010 04:28

aj takto sa daju hrat uspesne DoNy :D :lol2:

V průběhu této herní doby u Hold'em Vám bylo rozdáno 27 hand a viděli jste flop:
- 0 krát z 3 pokud jste byli na Big Blind (0%)
- 0 krát z 3 pokud jste byli na small blind (0%)
- 0 krát z 21 na ostatních pozicích (0%)
- celkem 0 z 27 (0%)
vyhráli bank v showdown - 0 krát z 0 (0%)
vyhráli bank bez showdown - 1 krát

statistiku mi pokazil len jeden SB co mi foldol a nechcene som zobral pot :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod patrias777 02 Mar 2010 20:54

nazdar all

chcel by som sa spitať mam taky problem mam 100$ na PS hram 5kove DONy s turbom a nemožem sa pohnuť z tej 100vky hram uz cely tizden a stale prehram vihram prehram vihram a dokola to iste, a popritom hram velmi Tight skoro nic nehram a na konci tie nahodne allini , niesom si isty ale sa mi zda ze na PS hraju uz lepsi a preot sa ich viac dostane k tim vissim blindom a potom to je o nahode len
patrias777

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod HypAA 02 Mar 2010 21:06

tomu ver ze to je uz o nahode! prve levely ti skoro nikto nic nepreplati a potom ked chytis zlu seriu a nevyhras takmer nikdy flip + suckouty ked si 80-90% favorit :o
ked sa do toho pridaju donkovia co calluju na BB Q6s tak je to docela na nervy :D

nehovorim ze sa to neda porazat.. len potrebujes nahrat strasne kvantum aspon 1000+ turnajov a s tvojimi 100$ neviem ci to je najrozumnejsie..
Obrázok používateľa
HypAA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod DevilMayCry 02 Mar 2010 22:12

patrias777 napísal:mam 100$ na PS hram 5kove DONy s turbom

no sup sup nizsie.... 20BI na DoNy je malo...takze pekne hraj nejaky nizsi buyin
namiesto P****Stars odporucam napriklad 888 siet - luckyace, pacific, atd - sem tam si tam zahram a je to rybnik jak hovado :good:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod marcoo12snv 02 Mar 2010 22:49

aj so 100$ sa da urobit dobre divadlo :good:

Obrázok

zacinal som na 100$, hram len na P*R, vacsinou 5$ BI, zacinal som na zaciatku decembra.

PS: tie turba mi pridu skor ako gambling, tam uz v neskorsich fazach musis ist any2 skoro stale, kdezto pri klasiku mas vacsinou vyber kedy to pushnes, resp. kedy to pushnut musis.

PS2: Ak by si chcel poradit ohladne DoNov, tak som plne k dispozicii
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

Odoslaťod dumont369 21 Júl 2010 19:42

caute ludia, odporucte mi prosim vas nejaku dobru hernu na hranie DoNs kde je aj nejaky dobry rakeback prosim :)vopred dikiii
dumont369

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!