Double or Nothing
Re: Double or Nothing
paradox je ze v podstate sa zivím pokrom uplne len nie ako hráč ..určite sa dá medzi prácou a pokrom urobit nejaký zlatý stred a potom je to vsetko ok ps : casto mi niekto napíše +1 a nezvísia mi karmu
- Za tento príspevok od Komedia poďakovali :
- DevilMayCry
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Komedia napísal: ps : casto mi niekto napíše +1 a nezvísia mi karmu
no vsak som ti chcel ale totok mi vyhodilo: You must spread your reputation point to other users before giving to the same user. som tam vsade klikal az som ti podakoval za predchdzajuci prispevok
asi preto ze odomna tam uz mas bod za karmu a tak musim ukarmovat najprv niekoho ineho a potom zase dat tebe
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
jj teraz som si to až vsimol ze si mi dal ohladom turnajov z hronu +1 dikes teda a kde pracujes ze ta to nebaví ? ak to neni nejake supertajné
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Komedia napísal:jj teraz som si to až vsimol ze si mi dal ohladom turnajov z hronu +1 dikes teda a kde pracujes ze ta to nebaví ? ak to neni nejake supertajné
Nechcem spamovat tento thread takze len v kratkosti: pracujem ako it/ekonomicky konzultant pre jednu konzultantsku firmu. Momentalne som nasadeni na viacero projektov suvisiacich s ekonomickymi softvermi ktore sa vyuzivaju na nasich ministerstvach.
-
aj takto sa daju hrat uspesne DoNy
V průběhu této herní doby u Hold'em Vám bylo rozdáno 27 hand a viděli jste flop:
- 0 krát z 3 pokud jste byli na Big Blind (0%)
- 0 krát z 3 pokud jste byli na small blind (0%)
- 0 krát z 21 na ostatních pozicích (0%)
- celkem 0 z 27 (0%)
vyhráli bank v showdown - 0 krát z 0 (0%)
vyhráli bank bez showdown - 1 krát
statistiku mi pokazil len jeden SB co mi foldol a nechcene som zobral pot
V průběhu této herní doby u Hold'em Vám bylo rozdáno 27 hand a viděli jste flop:
- 0 krát z 3 pokud jste byli na Big Blind (0%)
- 0 krát z 3 pokud jste byli na small blind (0%)
- 0 krát z 21 na ostatních pozicích (0%)
- celkem 0 z 27 (0%)
vyhráli bank v showdown - 0 krát z 0 (0%)
vyhráli bank bez showdown - 1 krát
statistiku mi pokazil len jeden SB co mi foldol a nechcene som zobral pot
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
nazdar all
chcel by som sa spitať mam taky problem mam 100$ na PS hram 5kove DONy s turbom a nemožem sa pohnuť z tej 100vky hram uz cely tizden a stale prehram vihram prehram vihram a dokola to iste, a popritom hram velmi Tight skoro nic nehram a na konci tie nahodne allini , niesom si isty ale sa mi zda ze na PS hraju uz lepsi a preot sa ich viac dostane k tim vissim blindom a potom to je o nahode len
chcel by som sa spitať mam taky problem mam 100$ na PS hram 5kove DONy s turbom a nemožem sa pohnuť z tej 100vky hram uz cely tizden a stale prehram vihram prehram vihram a dokola to iste, a popritom hram velmi Tight skoro nic nehram a na konci tie nahodne allini , niesom si isty ale sa mi zda ze na PS hraju uz lepsi a preot sa ich viac dostane k tim vissim blindom a potom to je o nahode len
- patrias777
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
tomu ver ze to je uz o nahode! prve levely ti skoro nikto nic nepreplati a potom ked chytis zlu seriu a nevyhras takmer nikdy flip + suckouty ked si 80-90% favorit
ked sa do toho pridaju donkovia co calluju na BB Q6s tak je to docela na nervy
nehovorim ze sa to neda porazat.. len potrebujes nahrat strasne kvantum aspon 1000+ turnajov a s tvojimi 100$ neviem ci to je najrozumnejsie..
ked sa do toho pridaju donkovia co calluju na BB Q6s tak je to docela na nervy
nehovorim ze sa to neda porazat.. len potrebujes nahrat strasne kvantum aspon 1000+ turnajov a s tvojimi 100$ neviem ci to je najrozumnejsie..
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
patrias777 napísal:mam 100$ na PS hram 5kove DONy s turbom
no sup sup nizsie.... 20BI na DoNy je malo...takze pekne hraj nejaky nizsi buyin
namiesto P****Stars odporucam napriklad 888 siet - luckyace, pacific, atd - sem tam si tam zahram a je to rybnik jak hovado
-
aj so 100$ sa da urobit dobre divadlo
zacinal som na 100$, hram len na P*R, vacsinou 5$ BI, zacinal som na zaciatku decembra.
PS: tie turba mi pridu skor ako gambling, tam uz v neskorsich fazach musis ist any2 skoro stale, kdezto pri klasiku mas vacsinou vyber kedy to pushnes, resp. kedy to pushnut musis.
PS2: Ak by si chcel poradit ohladne DoNov, tak som plne k dispozicii
zacinal som na 100$, hram len na P*R, vacsinou 5$ BI, zacinal som na zaciatku decembra.
PS: tie turba mi pridu skor ako gambling, tam uz v neskorsich fazach musis ist any2 skoro stale, kdezto pri klasiku mas vacsinou vyber kedy to pushnes, resp. kedy to pushnut musis.
PS2: Ak by si chcel poradit ohladne DoNov, tak som plne k dispozicii
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
caute ludia, odporucte mi prosim vas nejaku dobru hernu na hranie DoNs kde je aj nejaky dobry rakeback prosim vopred dikiii
- dumont369
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.