Full Tilt Poker

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Re: Full Tilt Poker

Odoslaťod Prezidentik 10 Júl 2010 12:00

Tak kvíz jsem na Pokerstrategy udělal lehce a rozhodl jsem si bonus 50$ vložit právě na FTP, bohužel jsem udělal dvě velké chyby.

První byla, že jsem při potvrzování vložení bonusu na Pokerstrategy uvedl špatné datum narození, místo roku 1968 jsem uvedl 1965.

Druhá byla tato: nevědel jsem, že si musím založit u FTP nový účet s doporučením právě od PS, proto jsem si založil nový účet a chtěl jsem tam vložit ten bonus, tak jsem najel na návod od PS, kde je avšak napsané, že si musím založit nový účet s jejich doporučením, tak jsem si založil již druhý účet a správně, avšak nevím jestli jsem neporušil pravidla FTP. První a zároveň pro mne špatný účet jsem nepotrvdil, to jest neaktivoval pomocí verifik. odkazu pomocí emailu, kdežto druhý ano. A zároveň jsem napsal na podporu o této chybě.

Chci se tedy zeptat, mám ještě šanci, že nějaký bonus dostanu? 8-)
Prezidentik

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 10 Júl 2010 12:26

Prezidentik napísal:Tak kvíz jsem na Pokerstrategy udělal lehce a rozhodl jsem si bonus 50$ vložit právě na FTP, bohužel jsem udělal dvě velké chyby.

První byla, že jsem při potvrzování vložení bonusu na Pokerstrategy uvedl špatné datum narození, místo roku 1968 jsem uvedl 1965.

Druhá byla tato: nevědel jsem, že si musím založit u FTP nový účet s doporučením právě od PS, proto jsem si založil nový účet a chtěl jsem tam vložit ten bonus, tak jsem najel na návod od PS, kde je avšak napsané, že si musím založit nový účet s jejich doporučením, tak jsem si založil již druhý účet a správně, avšak nevím jestli jsem neporušil pravidla FTP. První a zároveň pro mne špatný účet jsem nepotrvdil, to jest neaktivoval pomocí verifik. odkazu pomocí emailu, kdežto druhý ano. A zároveň jsem napsal na podporu o této chybě.

Chci se tedy zeptat, mám ještě šanci, že nějaký bonus dostanu? 8-)

-napis tiket na pokerstartegy ze si sa pomylil v datume
-a napis im aj svoj problem,oni ti napisu ako mas postupovat,je mozne ze ti FTP prvy ucet zrusi,kedze si s nim nic nerobil

-vacsinou odpovedaju do par hodin
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Prezidentik 10 Júl 2010 12:36

Ok, tak na Pokerstrategy jsem jim napsal.
A taktéž na FTP. Doufám, že to pochopí, když jsem ten první účet zaregsitroval, ale neaktivoval, kdežto ten druhý ano.

Děkuji za odpovědi ;)
Prezidentik

Odoslaťod Prezidentik 12 Júl 2010 16:52

Tak v sobotu odpoledne jsem psal na podporu FTP a zatím se mi odpovědi nedostalo, kdežto u Pokerstrategy jsem ji dostal do hodiny, což je opravdu v tomto ohledu velmi smutné. :O:
Prezidentik

Odoslaťod RudiiS 13 Júl 2010 13:23

zdravím,
Neviete mi poradiť ako vložiť na F****Tilt pokri peniaze? Skúšal som to cez 3 rôzne karty a nič :wall: :wall: :wall:
RudiiS

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Odoslaťod vlade 13 Júl 2010 13:29

RudiiS napísal:zdravím,
Neviete mi poradiť ako vložiť na F****Tilt pokri peniaze? Skúšal som to cez 3 rôzne karty a nič :wall: :wall: :wall:

Zaloz si ucet na moneybookers.com, vloz peniaze tam a odtial preved do herne, 90% hracov to tak robi. Je to bezproblemove, bezpecne a rychle.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Proky 22 Júl 2010 20:13

Hmm, trosku som si upravil startovaciu stranku :D

Obrázok
Obrázok používateľa
Proky

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 13 krát/16 krát

Odoslaťod poldinhoo 22 Júl 2010 20:27

get a girlfriend..
;)
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod dzejkej 22 Júl 2010 20:53

Ale tak zase .. kto by si neklikol na to TAKE A TOUR :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Marian21x 23 Júl 2010 18:51

Zdravím,
chcel by som sa spýtať,ako rozumiete tomuto bodu v pravidlách:
The following classes of programs are not permitted while playing on Full Tilt Poker:
•SharkScope
•Top Shark
•Smart Buddy
•Poker Table Ratings

Čiže keď nehrám, a som len v lobby, tak môžem mať zapnutý aj Sharkscope, nie?
Vďaka
Majo
Marian21x

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 17 krát/4 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!