PopoBA a.k.a psík čo nehryzie
Re: PopoBA
vychvalovat do neba by som to mohol aj ja ale len co sa tyka urovne ceskeho pokru lebo v porovnani s nami to je jak salma hayek vs.magda pavelekova.nechapem ako je mozne ze som ani raz za cely turnaj nevidel veci ako napriklad openlimp.to 90 percentam slovenskych gamblerov by ruky odpadli keby si nemohli utg+1 openlimpnut Q9o a nasledne s tym dorovnavat aj 4bet lebo vsak co ked ich trafi...fakt sa vazne zamyslam nad tym ze zacnem hravat v cechach.skusime s chalanmi vyrazit do brna a ak to aj tam bude takto tak no way slovakia poker.a nehovorte mi ze je to preto lebo hravam low BI.hram som uz aj 100 aj 200e turnaje a bolo to tam to iste.
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
a ty preco tuzis hrat poker PROTI LEPSIM HRACOM?
niekedy mam pocit ze nektore nazory su fakt na hlavu
niekedy mam pocit ze nektore nazory su fakt na hlavu
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
pretoze sa chcem dalej niekam posuvat?co sa tyka zdokonalovania hry tak s fishkami sa asi moc nezdokonalim,akurat tak nachytam nejake zle navyky.a je to pre mna aj vyzva hrat proti dobrym alebo lepsim hracom.az naposledy v prahe a teraz v pardubkach som mal pocit ze naozaj hram POKER a nielen "uvidime co nas trafi"...
-
popoba napísal:pretoze sa chcem dalej niekam posuvat?co sa tyka zdokonalovania hry tak s fishkami sa asi moc nezdokonalim,akurat tak nachytam nejake zle navyky.a je to pre mna aj vyzva hrat proti dobrym alebo lepsim hracom.az naposledy v prahe a teraz v pardubkach som mal pocit ze naozaj hram POKER a nielen "uvidime co nas trafi"...
Z pohladu financneho profitu suhlasim z Tucniakom.
Ale z pohladu posuvania sa v hre a ziskavania skusenosti (co moze znamenat aj ovela vyssi profit z dlhodobeho hladiska) z tebou plne suhlasim popoBA.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
tucniak nepisal nic o profite.co sa tyka kratkodobeho profitu tak lol o tom sa nemusime ani bavit,to by som okradal sam seba keby som tam nehraval,len uz proste pocitujem potrebu sa posunut dalej
-
imo na nl50 stretnes regularov, ktori su rovnako dobri alebo lepsi ako vacsina live hracov-hral som live len parkrat a nikdy som nic slavne nevidel. Druha vec je, ze vacsina tych nl50 regularov je zaroven relativne zla a ma kopec leakov.
co ti brani zlepsovat sa online-kde mas na to ovela vacsiu prilezitost, competition, objem ruk a nasledne live hrat s hocikym?(rozumej spravne sa adaptovat a crushovat supera, kedze uz mas tony odohrane, mas rozvinute do urcitej miery pokrove myslenie, vies co preco robis a dokazes to aj zdovonit...)
k bodu zdovodnit-ja osobne som superom do hry nekecal, z toho ako vsetci mudruju si tiez vies spravit pekne ready (mal som nuts fdraw ten pot na flope 4way a shove na turne som uz musel callnut, no a co ze sme 250bb deep).
tym viac na turnaji, neviem, ci par ruk ktore zahras na vacsom turnaji ti prinesu taky osoh (co sa samotnej hry a jej konceptov tyka), ako online grind.
Pokial sa bavime o tom, ze dostanes nuts a rozbucha sa ti srdce (a zrejme aj zruzovies a lietas nad stolickou- o ano, hovorim o sebe 1.x live), tak na to live trenig isto treba. Ale na koncepty hry, tomu teda nerozumiem, kde tam vidis priestor
co ti brani zlepsovat sa online-kde mas na to ovela vacsiu prilezitost, competition, objem ruk a nasledne live hrat s hocikym?(rozumej spravne sa adaptovat a crushovat supera, kedze uz mas tony odohrane, mas rozvinute do urcitej miery pokrove myslenie, vies co preco robis a dokazes to aj zdovonit...)
k bodu zdovodnit-ja osobne som superom do hry nekecal, z toho ako vsetci mudruju si tiez vies spravit pekne ready (mal som nuts fdraw ten pot na flope 4way a shove na turne som uz musel callnut, no a co ze sme 250bb deep).
tym viac na turnaji, neviem, ci par ruk ktore zahras na vacsom turnaji ti prinesu taky osoh (co sa samotnej hry a jej konceptov tyka), ako online grind.
Pokial sa bavime o tom, ze dostanes nuts a rozbucha sa ti srdce (a zrejme aj zruzovies a lietas nad stolickou- o ano, hovorim o sebe 1.x live), tak na to live trenig isto treba. Ale na koncepty hry, tomu teda nerozumiem, kde tam vidis priestor
-
Tucniak a hovoril tu niekto nieco o online hrani?
myslim ze ide o Live turnaje.
To ze ty preferujes pohodlnu online hru neznamena ze to tak vidia vsetci.
Moj nazor (a myslim ze aj par inych hracov ma ten isty) je ze hra Live je trochu o inom ako online.
Osobne by som hral radsej viac Live ako online.
myslim ze ide o Live turnaje.
To ze ty preferujes pohodlnu online hru neznamena ze to tak vidia vsetci.
Moj nazor (a myslim ze aj par inych hracov ma ten isty) je ze hra Live je trochu o inom ako online.
Osobne by som hral radsej viac Live ako online.
-
ja som pisal kde vidim ovela vacsi potencial zlepsi sa v hre zvanej poker, ak to nebolo jasne
minule som videl nejake tvoje ruky pegas a not cool
edit;pisalo satotiz o zlepsovani a posune vpred, ci?
-
tucniak napísal:ja som pisal kde vidim ovela vacsi potencial zlepsi sa v hre zvanej poker, ak to nebolo jasne
Tak po prve: nikto ti tvoj nazor neberie.
A po druhe: neviem preco mas potrebu vytahovat moju hru. Potrebujes mi ukazat aky som neschopny oproti tebe? Ja som nikdy netvrdil ze to viem hrat.
EDIT: dakujem tucniakovi ze mi otvoril oci. Ako si ja (neschopna ) dovolujem mat iny nazor ako on? Ved tucniak je predsa dokonaly pokerPRO. Ospravedlnujem sa mu.
EDIT1: ano hraval som par malych turnajikov LIVE. Moje financie vsak na to nestacili. Ked poznas male Kluby a ako sa v nich hraje (podnikatelske neobmedzene) rebuy tak pochopis. Im neslo o to kolko prehraju len aby hrali. To fakt financne nejak nezvladam sa k nim rovnat. Radsej by som si zahral jeden kvalitny turnaj s vyssim vkladom ako hrat 30€ rebuy (cca.20 hracov) kde sa hra vacsinou loteria.
Naposledy upravil pegas1975x dňa 01 Aug 2010 21:03, celkovo upravené 2 krát.
-
nie, neber si to tak, pisal si ze si hraval vela live mylslim, tak to mala byt taka inside otazka, ci takto rychlo tam napredujes. so mnou to nema nic, ja som fishka:)
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.