PopoBA a.k.a psík čo nehryzie
Re: PopoBA
pocuj a ty nie si trosku precitlively?
keby mame rovnaky nazor nevznika stret a nie je potrebne argumentovat.
ja som argumentoval, preco sa podla mna lepsie napreduje pomocou online pokru, ty zacnes tuto pisat urazene posty.
SUPER
keby mame rovnaky nazor nevznika stret a nie je potrebne argumentovat.
ja som argumentoval, preco sa podla mna lepsie napreduje pomocou online pokru, ty zacnes tuto pisat urazene posty.
SUPER
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Tak ja som zrovna moc live nenahral, ale chapem tucniakov nazor v tom, ze online mozes hrat kedykolvek, kdekolvek a za hodinu tam nahras taky objem ruk a zazijes tolko roznych spotov, ze az .
IMO to chce naucit sa masstablovat live poker - zahra clovek viac ruk a este aj fajne kardio ma z toho .
A btw - no drama please, keep smilin' .
IMO to chce naucit sa masstablovat live poker - zahra clovek viac ruk a este aj fajne kardio ma z toho .
A btw - no drama please, keep smilin' .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
OK uz som ticho.
Kazdy mame svoj nazor a ja som tucniakovi ten jeho nebral. Dokonca som s nim v niecom suhlasil.
Tak este raz: prepac tucniak.
Fakt nemam chut a ani potrebu sa tu s niekym hadat.Ved toto forum je ako moj 2 domov . Som tu castejsie ako so svojou priatelkou .
Fakt sa tesim kedy spoznam osobne aspon niektorych ludi z tohto fora. (rad by som aj vsetkych ale to asi nepojde)
EDIT: poznam tu osobne len 1 cloveka (1zart1) a vazim si ho lebo som s nim hral takze viem ze to hrat urcite vie.A urcite bol jediny ktoreho som v Klube na turnajoch respektoval ako hraca a nie gamblera.
Kazdy mame svoj nazor a ja som tucniakovi ten jeho nebral. Dokonca som s nim v niecom suhlasil.
Tak este raz: prepac tucniak.
Fakt nemam chut a ani potrebu sa tu s niekym hadat.Ved toto forum je ako moj 2 domov . Som tu castejsie ako so svojou priatelkou .
Fakt sa tesim kedy spoznam osobne aspon niektorych ludi z tohto fora. (rad by som aj vsetkych ale to asi nepojde)
EDIT: poznam tu osobne len 1 cloveka (1zart1) a vazim si ho lebo som s nim hral takze viem ze to hrat urcite vie.A urcite bol jediny ktoreho som v Klube na turnajoch respektoval ako hraca a nie gamblera.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
no k tejto vasej debatke sa vyjadrovat nejdem odpisem len tucniakovi na par veci.nl50 regulari su mi obv uplne ukradnuti kedze niesom po prve online hrac a po druhe ani cg hrac.to co mi naozaj ide su live mtt(sng) turnaje,som v tom nebojim sa povedat ze dobry,ale chcem byt este omnoho lepsi ,pomaly budovat bankroll a ist to crushovat vyssie to je snad jasne.je to uplne ina kapitola ako online mtt.hram s ludmi na ktorych mam svoju historiu v hlave nie v statoch,mam omnoho viac priestoru na rozmyslanie,vyhodnotenie situacie atd,to ze je to aj omnoho vacsia zabava nemusim ani hovorit.proste myslim si ze hranie s kvalitnymi hracmi mi moze len prospiet a mozem sa od nich vela naucit pripadne odhalovat svoje leaky a cena za toto "skolenie" bude moj BI do turnaja ktory plus mozem este aj zurocit.mozem samozrejme ostat tam kde som,oberat tieto fishky na 20e turnajoch a mysliet si ze som poker king.ale potom si raz sadnem za stol s elitou na nejakej 500vke a zistim ze ryba som vlastne ja.a to nechcem
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
poprosim ludi co hraju sng a DoN aby skusili poradit a ci to celkovo bolo zahrane aspon trochu good
UTG+1: t1500 M = 50
UTG+2: t1470 M = 49
MP1: t1490 M = 49.67
Hero (MP2): t1460 M = 48.67
CO: t3130 M = 104.33
BTN: t1520 M = 50.67
SB: t1430 M = 47.67
BB: t1500 M = 50
UTG: t1500 M = 50
Pre Flop: (t30) Hero is MP2 with K A
1 fold, UTG+1 calls t20, 2 folds, Hero raises to t60, 4 folds, UTG+1 calls t40 (mozno som mohol dat 75/80 kedze uz je tam jeden limp)
Flop: (t150) 4 5 2 (2 players)
UTG+1 checks, Hero bets t80, UTG+1 calls t80(std cbet v pozicii,pot je 150,ake je tu optimum?90?100?)
Turn: (t310) Q (2 players)
UTG+1 checks, Hero checks (predpokladam ze flop ho netrafil rovnako ako mna,ale Q v rangi rozhodne moze mat (AQ,KQ,QJ) takze sice pustam draws ale aj tak som pripraveny foldovat river ak netrafim)
River: (t310) K (2 players)
UTG+1 checks, Hero ??? (chytam TPTK a dostavam check.proti made hands ako str8 alebo flush som dead ale nechce sa mi verit ze by ich checkol ked videl ze vzdavam ruku na turne a bolo malo pravdepodobne ze budem betovat.mam slusnu SD value handu a neviem co robit v pripade ze ma check/raisne vase napady?value uz moc nemam tahat z coho mozno z ruk ako 66 az JJ ale nepredpokladam ze by ich takto zahral
UTG+1: t1500 M = 50
UTG+2: t1470 M = 49
MP1: t1490 M = 49.67
Hero (MP2): t1460 M = 48.67
CO: t3130 M = 104.33
BTN: t1520 M = 50.67
SB: t1430 M = 47.67
BB: t1500 M = 50
UTG: t1500 M = 50
Pre Flop: (t30) Hero is MP2 with K A
1 fold, UTG+1 calls t20, 2 folds, Hero raises to t60, 4 folds, UTG+1 calls t40 (mozno som mohol dat 75/80 kedze uz je tam jeden limp)
Flop: (t150) 4 5 2 (2 players)
UTG+1 checks, Hero bets t80, UTG+1 calls t80(std cbet v pozicii,pot je 150,ake je tu optimum?90?100?)
Turn: (t310) Q (2 players)
UTG+1 checks, Hero checks (predpokladam ze flop ho netrafil rovnako ako mna,ale Q v rangi rozhodne moze mat (AQ,KQ,QJ) takze sice pustam draws ale aj tak som pripraveny foldovat river ak netrafim)
River: (t310) K (2 players)
UTG+1 checks, Hero ??? (chytam TPTK a dostavam check.proti made hands ako str8 alebo flush som dead ale nechce sa mi verit ze by ich checkol ked videl ze vzdavam ruku na turne a bolo malo pravdepodobne ze budem betovat.mam slusnu SD value handu a neviem co robit v pripade ze ma check/raisne vase napady?value uz moc nemam tahat z coho mozno z ruk ako 66 az JJ ale nepredpokladam ze by ich takto zahral
-
Trosku vylepsi ten betsizing, PF aspon 80 v L1 cez limpera, cbet ~2/3 potu. Turn check je ok, hoci da sa to aj betovat, podla mna je to dost rovnocenne. River musis betnut, thin value tam urcite je, vobec by som neriesil v akych rukach, z jeho akcie sa neda vyvodit takmer nic, ale urcite ma horsie a zaplati. Na raise fold obv.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
dik od live reportov bude chvilu pokoj,davam si hraciu pauzu minimalne do konca augusta,dovodom su nejake veci v praci+slaba motivacia a frustracia z kvality protihracov stiahol som si ale asi triliardu moznych aj nemoznych herni takze na 20dni bude zo mna freerollPRO prvy som si hitol uz vcera na galaxy pokri,kazdy den su tam dva pokergalaxy expres a na tych je pravidelne tak do 120 ludi z toho este tak tretina sitout cize take trosku vacsie sng.fakt easy money
-
tak ma napada neda si niekto taky mensi freeroll challenge?je to prevelika nuda tak aby bola aspon stipka motivacie
-
popoba napísal:dovodom su nejake veci v praci+slaba motivacia a frustracia z kvality protihracov
popoba napísal:tak ma napada neda si niekto taky mensi freeroll challenge?je to prevelika nuda tak aby bola aspon stipka motivacie
does not compute
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
myslis ze na freerolloch niesu kvalitni hraci?
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.