SUMAR AUGUSTPOKERAugust bol dalsi mizerny pokrovy mesiac. Podarilo sa mi odohrat cez 30k ruk (este tak zo 2k pribudnu dnes a zajtra) a jediny uspech je ten ze konecne hitnem goldstar status. Som niekde v polovici clearovania first deposit bonusu a dostal som nejakych par USD za stellar rewards. V prvej polovici som bol najprv v celkom slusnom pluse - cca 12BI s wr 8/100 a dufal som ze tento trend sa mi podari udrzat aj nadalej. Samozrejme za sa mi podaril velky prd a koncim niekde okolo BE. Prestalo ma bavit vyhovarat sa na coollery a bad luck a pod. hlavne preto ze som to zhodnotil tak ze NL25 musi byt easy crashovatelna s wr 10/100 a viac. Je pravda ze som si standardne narazil do chutoviek typu flush vs overflush AK do AA resp. KK nejakych agresivnych opic ale to nie je ospravedlnenie. Mozno to vyznie namyslene alebo prehnane sebavedome ale verim tomu ze som casom schopny crushovat aspon NL100. Tak som sa vcera pohral s HMa filtrami a neveril som vlastnym ociam. Sd winnings mam take standardne - trochu teciem z MP (nejaky 1BI na niekolko k ruk) ale nemyslim ze by som tam mal nejaky extra leak. MOzno len vyskusam zuzit raisovaci range z MP (experimentalne otvarat presne to iste co z UTG) a myslim ze by sa to malo poddat. Co ma ale uplne dorazilo boli moje nonSD na BB minus 970USD na zlahka viac ako 8k hands. Vacsinu strat tvorili spoty kde som squeezoval s marginal hands a BTN ma 4 betoval, na co som samozrejme musel foldovat. Plus som tam nasiel par nejakych dost loose foldov co som musel zjavne v tilte pri nejake C game uverit ze typek ma prave monster, aj ked pri analyze by som to calloval aj s rukami. Anyway rozhodol som sa ze nejake divoke squeezovanie si asi odpustim aj ked to bude asi dost tazke nakolko cim dalej tym viac stretavam na NL25 hracov ktori maju bez hanby na vzorkach niekolko sto ruk steal z BTN cez 50%. Uvidim ako to pojde dalej.
CO sa tyka cielov ktore som si dal na zaciatku mesiaca, tak sa mi podarilo precitat let there be range a odohrat planovane mnozstvo ruk. Video kazdy den som nepozrel ale aj tak som ich kukol celkom dost takze ma to az tak nemrzi. Session reviews tiez nejak nevydavali po kazdej session ale aj tam sa mi podarilo robit ich castejsie ako doteraz.
RL
AKo si urcite niektori vsimli, odmlcal som sa so 6 pack challenge troska. Nejak sa mi nadrbalo dost vela roboty a aj som si povedal ze dam asi sancu ostatnym ktori sa chcu zucastnit dohant moj naskok. Tiez moja priatelka zacala u mna travit viac casu a vzdy ked hram session tak citi potrebu nieco varit
(na co sa zase nestazujem
) Tak ale kazdopadne 1. september bude official starting day a nabieham nazad na cvicebny/dietovy rezim.
Tak gl
vsetkym