World of Warcraft

Zberný kôš správ, ktoré nemajú súvis s témami

Re: World of Warcraft

Odoslaťod Riddlah 03 Aug 2010 14:10

btw: som human

som si spravil hordaka na tom vasom servery
a co ma prekvapilo, tam je len cesi a slovaci, a zacal som sa s jednym rozpravat a povedal mi ze je to na staru belu server, ze je tam kopa dementov/neviem aky druh, ze aliancia je tam slaba - ziadna zabava s opacnou frakciou, lebo vsetky velke ally guildy odisli kvoli tomu ze je tam zla komunita, a ze ani na raidy tam niesu ludia, ze vsetci tam len PVE robia
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod dzejkej 03 Aug 2010 14:34

Za Hordu na Drak'thule nie je dost ludi na raidy alebo ako hordak Ta zaujima, ze alici nemaju dost ludi na raidy? Som nejak nepochopil :).

Nejake guildy odisli preto, lebo boli nehorazne lagy na DT a nedalo sa raidit v tom obdobi. Komunita je tam nanic ako vsade inde vo WoW, len kedze je to slovensky/cesky, tak vstrebavas pisane hluposti este efektivnejsie :-D.

Zabava s opacnou frakciou je vo forme znasilnovania a nie nejakych velkych vyrovnanych bitiek :-D, ale vyhoda je, ze pocas levelenia za hordu nie si tak otravovany ako na inych PvP serveroch.

Tiez ze vsetci robia PvE nie je pravda, su tam PvP guildy (napr. ta Horseyho) a su aj nejake PvP PUGy, co si pamatam ja. BGcka aj tak nie su DT only a sklada sa to z roznych serverov, takze to mas fuk.

Ale nejaky mesiac som uz nehral, takze mozno sa to pomenilo. Kazdopadne WoW IMO vseobecne ovplyva nie najlepsou komunitou a je tam hromada deciek a placucich emo typkov, co by za dobry epicky item predali svoju babku do otroctva :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Horsey7 03 Aug 2010 15:02

lolz pekne napisane dzejkej

@riddlah

fun je to imo vtedy, ked mas kamosov v guilde, s ktorymi chodite ci uz raidy alebo BGcka, prip. ak maju low lvl chary a robia s tebou low dungy + obv. ventrilo = must :)

ako hram to chvilku ale praveze som mal pocit ze komunita na drak'thule nie je zla, kopec random ludi ti pomoze, zatial som sa s nicim negativnym nestretol
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod emjayko 03 Aug 2010 15:09

toto mi pripomina ked som prvy krat cital pokrove forum a myslel som si ze to je v mandarinskej cinstine
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod keso26 03 Aug 2010 15:20

emjayko napísal:toto mi pripomina ked som prvy krat cital pokrove forum a myslel som si ze to je v mandarinskej cinstine

+1 :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod tucniak 03 Aug 2010 15:20

presne aj mne toto napadlo emj:D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Riddlah 03 Aug 2010 17:06

Horsey7 napísal:
fun je to imo vtedy, ked mas kamosov v guilde, s ktorymi chodite ci uz raidy alebo BGcka, prip. ak maju low lvl chary a robia s tebou low dungy + obv. ventrilo = must :)

JK, Horsey7

som presne myslel ze toto tam nieje, ked mi typek napisal ze ziadne pvp guildy/presne ze len pve guildy tam su, no chapem ze bgcka su nejak spojene battlegroupy, ale tak myslel som, ze na bgecka chodia spolu skupiny z rovnakeho realmu, len ist sam je to na staru belu, co teraz chodim s alikmi

no a myslel som ze fun je ked su obe strany ballanced a deju sa velke epicke bitky :D, nie ako teraz co sme allici znasilnovany, alebo ked budem na DT znasilnovat :D

takze suma sumarum

na DT su guildy ktore budu bojovat v BG a raidovat ?, potom hor sa sluzit dark lady :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod Renegade 03 Aug 2010 22:12

emjayko napísal:toto mi pripomina ked som prvy krat cital pokrove forum a myslel som si ze to je v mandarinskej cinstine

:D tiez na to pozeram a neviem kde je sever
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Odoslaťod buschle 04 Aug 2010 06:22

Riddlah napísal:...

no len kym nevide cataclysm tak si tych bg moc neuzijes , lebo nikto nehraje.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod yegon 04 Aug 2010 11:33

dzejkej napísal:Za Hordu na Drak'thule nie je dost ludi na raidy alebo ako hordak Ta zaujima, ze alici nemaju dost ludi na raidy? Som nejak nepochopil :).

Nejake guildy odisli preto, lebo boli nehorazne lagy na DT a nedalo sa raidit v tom obdobi. Komunita je tam nanic ako vsade inde vo WoW, len kedze je to slovensky/cesky, tak vstrebavas pisane hluposti este efektivnejsie :-D.

Zabava s opacnou frakciou je vo forme znasilnovania a nie nejakych velkych vyrovnanych bitiek :-D, ale vyhoda je, ze pocas levelenia za hordu nie si tak otravovany ako na inych PvP serveroch.

Tiez ze vsetci robia PvE nie je pravda, su tam PvP guildy (napr. ta Horseyho) a su aj nejake PvP PUGy, co si pamatam ja. BGcka aj tak nie su DT only a sklada sa to z roznych serverov, takze to mas fuk.

lol teraz viem ako sa citi moj brat ked si cita moj pokrovy report z nejakeho live turnaja

polovici slov nerozumiem :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Odveci

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!