World of Warcraft
Re: World of Warcraft
btw: som human
som si spravil hordaka na tom vasom servery
a co ma prekvapilo, tam je len cesi a slovaci, a zacal som sa s jednym rozpravat a povedal mi ze je to na staru belu server, ze je tam kopa dementov/neviem aky druh, ze aliancia je tam slaba - ziadna zabava s opacnou frakciou, lebo vsetky velke ally guildy odisli kvoli tomu ze je tam zla komunita, a ze ani na raidy tam niesu ludia, ze vsetci tam len PVE robia
som si spravil hordaka na tom vasom servery
a co ma prekvapilo, tam je len cesi a slovaci, a zacal som sa s jednym rozpravat a povedal mi ze je to na staru belu server, ze je tam kopa dementov/neviem aky druh, ze aliancia je tam slaba - ziadna zabava s opacnou frakciou, lebo vsetky velke ally guildy odisli kvoli tomu ze je tam zla komunita, a ze ani na raidy tam niesu ludia, ze vsetci tam len PVE robia
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Za Hordu na Drak'thule nie je dost ludi na raidy alebo ako hordak Ta zaujima, ze alici nemaju dost ludi na raidy? Som nejak nepochopil .
Nejake guildy odisli preto, lebo boli nehorazne lagy na DT a nedalo sa raidit v tom obdobi. Komunita je tam nanic ako vsade inde vo WoW, len kedze je to slovensky/cesky, tak vstrebavas pisane hluposti este efektivnejsie .
Zabava s opacnou frakciou je vo forme znasilnovania a nie nejakych velkych vyrovnanych bitiek , ale vyhoda je, ze pocas levelenia za hordu nie si tak otravovany ako na inych PvP serveroch.
Tiez ze vsetci robia PvE nie je pravda, su tam PvP guildy (napr. ta Horseyho) a su aj nejake PvP PUGy, co si pamatam ja. BGcka aj tak nie su DT only a sklada sa to z roznych serverov, takze to mas fuk.
Ale nejaky mesiac som uz nehral, takze mozno sa to pomenilo. Kazdopadne WoW IMO vseobecne ovplyva nie najlepsou komunitou a je tam hromada deciek a placucich emo typkov, co by za dobry epicky item predali svoju babku do otroctva .
Nejake guildy odisli preto, lebo boli nehorazne lagy na DT a nedalo sa raidit v tom obdobi. Komunita je tam nanic ako vsade inde vo WoW, len kedze je to slovensky/cesky, tak vstrebavas pisane hluposti este efektivnejsie .
Zabava s opacnou frakciou je vo forme znasilnovania a nie nejakych velkych vyrovnanych bitiek , ale vyhoda je, ze pocas levelenia za hordu nie si tak otravovany ako na inych PvP serveroch.
Tiez ze vsetci robia PvE nie je pravda, su tam PvP guildy (napr. ta Horseyho) a su aj nejake PvP PUGy, co si pamatam ja. BGcka aj tak nie su DT only a sklada sa to z roznych serverov, takze to mas fuk.
Ale nejaky mesiac som uz nehral, takze mozno sa to pomenilo. Kazdopadne WoW IMO vseobecne ovplyva nie najlepsou komunitou a je tam hromada deciek a placucich emo typkov, co by za dobry epicky item predali svoju babku do otroctva .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
lolz pekne napisane dzejkej
@riddlah
fun je to imo vtedy, ked mas kamosov v guilde, s ktorymi chodite ci uz raidy alebo BGcka, prip. ak maju low lvl chary a robia s tebou low dungy + obv. ventrilo = must
ako hram to chvilku ale praveze som mal pocit ze komunita na drak'thule nie je zla, kopec random ludi ti pomoze, zatial som sa s nicim negativnym nestretol
@riddlah
fun je to imo vtedy, ked mas kamosov v guilde, s ktorymi chodite ci uz raidy alebo BGcka, prip. ak maju low lvl chary a robia s tebou low dungy + obv. ventrilo = must
ako hram to chvilku ale praveze som mal pocit ze komunita na drak'thule nie je zla, kopec random ludi ti pomoze, zatial som sa s nicim negativnym nestretol
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
toto mi pripomina ked som prvy krat cital pokrove forum a myslel som si ze to je v mandarinskej cinstine
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
emjayko napísal:toto mi pripomina ked som prvy krat cital pokrove forum a myslel som si ze to je v mandarinskej cinstine
+1
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
presne aj mne toto napadlo emj:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Horsey7 napísal:
JK, Horsey7
som presne myslel ze toto tam nieje, ked mi typek napisal ze ziadne pvp guildy/presne ze len pve guildy tam su, no chapem ze bgcka su nejak spojene battlegroupy, ale tak myslel som, ze na bgecka chodia spolu skupiny z rovnakeho realmu, len ist sam je to na staru belu, co teraz chodim s alikmi
no a myslel som ze fun je ked su obe strany ballanced a deju sa velke epicke bitky , nie ako teraz co sme allici znasilnovany, alebo ked budem na DT znasilnovat
takze suma sumarum
na DT su guildy ktore budu bojovat v BG a raidovat ?, potom hor sa sluzit dark lady
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
emjayko napísal:toto mi pripomina ked som prvy krat cital pokrove forum a myslel som si ze to je v mandarinskej cinstine
tiez na to pozeram a neviem kde je sever
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Riddlah napísal:...
no len kym nevide cataclysm tak si tych bg moc neuzijes , lebo nikto nehraje.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
dzejkej napísal:Za Hordu na Drak'thule nie je dost ludi na raidy alebo ako hordak Ta zaujima, ze alici nemaju dost ludi na raidy? Som nejak nepochopil .
lol teraz viem ako sa citi moj brat ked si cita moj pokrovy report z nejakeho live turnaja
polovici slov nerozumiem
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.