matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog do buducnosti...

Odoslaťod matiapag 05 Aug 2010 21:23

nj, s tym HUDom sa iba ucim pracovat a vsimam si hlavne VPIP, PFR a CBET/call to cbet... Dnes som si daco cital o tych coachingoch na pokerstrategy a dost sa mi to pozdava :) Musim si vyhliadnut nejaky vyhovujuci a skusit to :)

Co sa tyka toho, kolko hram, tak mam pocit, ze cim viac ruk za den odohram, tym sa mi winrate zhorsuje... nie som si tymto isty, mozno sa mi to iba zda, fakt neviem... Nejake maratonske sessions som zatial nehral, takze to uplne posudit neviem... Pozriem sa teraz na nejaky SnG s viac hracmi a skusim si zahrat, mozno sa daco zadari takto vecer :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Chlpo1989 05 Aug 2010 22:38

matiapag napísal:Co sa tyka toho, kolko hram, tak mam pocit, ze cim viac ruk za den odohram, tym sa mi winrate zhorsuje...

Hras jednu dlhu session, alebo hras viac kratsich? Ak citis, ze sa ti uz nehra dobre, tak to jedoducho vypni a zapni to az vtedy, ked budes mat chut a budes oddychnuty. Urcite to winrate zlepsi ;)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 05 Aug 2010 23:30

hram definitivne viac kratsich... asi iba raz som odohral 1K handov naraz, ale to uz bolo fakt moc... Ak mam dostatok casu, tak sa to pohybuje v rozmedzi 300-400 ruk. Niekedy ale, ked rychlo vyhram nejaky vacsi amount, tak proste mam taku nechut dalej hrat s obavou, ze ked som uz dnes bol v takomto pluse a skoncim nakoniec v minuse, tak ma to bude strasne hnevat... Co ma hneva ale potom, ked odidem od stolu je, ze si uvedomim, ze mozno tie stoly kde som hral boli fakt super a pre mna velmi ziskove a mal som tam zostat. Ale doteraz som nikdy nevedel, ako zistit, ci je ten stol naozaj taky perfektny alebo to bolo iba par handov in a row, co sa mi podarilo vyhrat... Predchvilou som tu na fore ale narazil na jednu knihu http://www.gamblingsystem.biz/books/2p2NL6max.pdf, ktora vyzera fakt super, lebo uz v prvych kapitolach som sa docital, ako taky "dram table" spoznat, navyse bez HUDu by som to aj tak z par handov nedokazal zistit :) Idem teda pokracovat v citani, naozaj sa mi velmi pozdava!
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod poldinhoo 06 Aug 2010 00:28

matiapag napísal: Niekedy ale, ked rychlo vyhram nejaky vacsi amount, tak proste mam taku nechut dalej hrat s obavou, ze ked som uz dnes bol v takomto pluse a skoncim nakoniec v minuse, tak ma to bude strasne hnevat... Co ma hneva ale potom, ked odidem od stolu je, ze si uvedomim, ze mozno tie stoly kde som hral boli fakt super a pre mna velmi ziskove a mal som tam zostat.

cash game je jedna veľká session..ak máš chuť hrať a hráš A game je jedno či tie handy zahráš dnes alebo zajtra alebo za tri dni..
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod matiapag 06 Aug 2010 00:43

poldinhoo napísal:cash game je jedna veľká session..ak máš chuť hrať a hráš A game je jedno či tie handy zahráš dnes alebo zajtra alebo za tri dni..

tato myslienka sa mi fakt paci! :Bravo:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Chlpo1989 06 Aug 2010 10:01

Lenze netreba zabudat, ze chceme hrat A-game a pochybujem, ze ked hra clovek 2 hodiny v kuse, tak ju vie udrzat (okrem Trika).
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod matiapag 06 Aug 2010 11:40

Jasne, ja tomu rozumiem, navyse aj ked hram ja svoju A game, tak to este nic neznamena, lebo som fish... cize sa budem drzat toho, ze radcej viacej kratsich sessions s lepsou hrou, ako menej dlhsich, kde by som ku koncu uz mohol v dosledku unavy nedavat pozor :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Chlpo1989 06 Aug 2010 12:04

matiapag napísal:Jasne, ja tomu rozumiem, navyse aj ked hram ja svoju A game, tak to este nic neznamena, lebo som fish... cize sa budem drzat toho, ze radcej viacej kratsich sessions s lepsou hrou, ako menej dlhsich, kde by som ku koncu uz mohol v dosledku unavy nedavat pozor :)

:good:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod matiapag 07 Aug 2010 15:10

Tak vcera som si dal trosku pauzicku a radsej som studoval, dnes som este daco precital a pokusil sa to uplatnit v praxi :) Vysledok bol velmi prijemny 400 handov -> +3 BI... Iba pevne verim, ze to nema za nasledok nejaka nahoda, ale ze sa mi naozaj podarilo na superov zatlacit a donutit ich odovzdat mi money :) Za poslednych par dni som sa toho dost podozvedal a zacal 6max NLH vnimat trosku inak :) Zvysil som pocet light 3betov, ovela agresivnejsie hram poziciu a pritom sa mi nezvysilo VPIP - stale ostava v rozmedzi 20-25% :)) Dost som zvysil agression factor - az 5,0 a to neviem, ci je az take dobre ...

Mam tu jeden hand, ktory by mozno nebol takto skoncil, keby hram proti fullstack, ale tuto som ine vychodisko nevidel (mozno fold PF) Ked som raisoval na tom flope, tak som tam samozrejme uz chcel AI, a AK bol jediny scary hand pre mna

villain 23/6

Preflop: Hero is MP3 with A :club:, Q :diamond:
MP2 folds, Hero raises to $0,08, 2 folds, SB raises to $0,22, BB folds, Hero calls $0,14.

Flop: ($0,46) A :diamond:, 8 :diamond:, 8 :club: (2 players)
SB bets $0,12, Hero raises to $0,40, SB raises to $0,51 (All-In), Hero calls $0,11.

Turn: ($1,48) 3 :diamond:
River: ($1,48) 4 :heart: (2 players)

Final Pot: $1,48

Hero shows (Ac Qd)
SB shows two-pair, aces and eights (Ah Kc)

SB wins with two-pair, aces and eights (Ah Kc)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod dzejkej 07 Aug 2010 16:02

Bud fold alebo shove preflop. Zalezi od toho aky 3betovaci range mu davas a podla toho sa da zistit, ci je ten shove ziskovy alebo nie.

Callovat proti takemu shortovi nie je velmi dobry napad. Taktiez neviem preco raisujes flop. Ak tam betuje malo, lebo ma horsi PP, tak mu netuzim dat jasne najavo, ze mam eso. Pekne callnem a necham ho betnut turn a stacknut sa alebo check/callnut bet. Nema zmysel v tom spote raisovat a uz vobec nie s tym, ze mu nechame par centov behind :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!